Produse asociate

Mulți clienți își comandă și alte produse asociate cu produsele alese. Mai jos găsiți recomandările noastre.

Încă nu v-ați decis?

Căutați alte produse din aceeași categorie Huse elastice

Toate avantajele pentru canapea dstră

  • sistem unic de buzunar
  • se așează foarte bine
  • calitativ și durabil tricot jacquard
  • fabricate în Spania

Husa monoelastică ESMIRNA gri, fotoliu (l. 70 - 110 cm)

Te-ai saturat cum arată vechiul fotoliu sau o canapea tapițerie uzată? Avem o soluție pentru dvs.! Cu husele noastre monoelastice, schimbați aspectul canapelei vechi în câteva momente. Husele ce se întind sunt de producție spaniolă sunt extensibile pe lățime și datorită sistemului revoluționar de buzunar se adaptează la cele mai multe tipuri de canapele și fotolii și arată foarte chic!

Colecția ESMIRNA este unică în ceea ce privește materialul și designul. Husele elastice sunt echipate cu așa-numitul sistem de buzunar. Aceasta înseamnă că ele au părți alungite care se potrivesc între plăcuțe. Datorită acestui aspect, husa se potrivește perfect pe fotolii de diferite forme. Tricot elastic cu o mare proporție de fibre naturale de bumbac este plăcut la atingere și ușor de îngrijit. Protejează perfect împotriva deteriorării de către copii sau animalele de companie.

 

  • Fabricate în Spania
  • Se poate spăla la mașină la 30 °C
  • Material: bumbac 60%, poliester 35%, elastan 5%

Care este husa potrivită pentru fotoliul meu?

Husele noastre elastice sunt concepute astfel încât să se potrivească bine pe diferite forme ale canapelelor și ale fotoliilor. În cazul în care nu veți fi siguri de mărimea husei alese, consultați ghidul nostru Cum măsurăm corect fotoliul sau canapeaua. De asemenea operatorii noștri vă vor ajuta cu bucurie: tel. 031 63 11 041, on-line chat, info@dedoma.ro.

Ce se întâmplă dacă mărimea fotoliului meu se află între două dimensiuni de huse?

În caz de dubii alegeți mărimea mai mare. Materialul excedentar poate fi ascuns cu ușurință în spațiul dintre spătar și șezut. Pentru prinderea husei se recomandă folosirea unor Role de fixare.

 

În cazul în care dimensiunile canapelei dvs. nu se află în toleranțele specificate, încercați să alegeți alt model de husă.

Care este modalitatea de aplicare ușoară a husei?

1. Găsiți etiketa amplasată pe verso.
2. Începeți fixarea husei de la spătar.
3. Întindeți husa în mod progresiv de sus în jos.
4. Gustați din confortul unei canapele noi!

Video

 
 

Producator verificat

Compania Nueva Textura cu sediul in orasul Ontynient din Valencia este una din cele patru companii ale Holding Group VALENZATEX. Nueva textura se orienteaza pe proiectarea de tapiţerii şi ţesături decorative, din care apoi confectioneaza huse pentru canapele, paturi si cuverturi de pat.

m-ai multe despre firma gasiti aici »

Colectia, care va satisface chiar si pe cei mai exigenti! La aceste produse punem accent pe materiale de inalta calitate, manopera perfecta si design atractiv. Nu m-ai ezitati si lasati-va inconjurati de lux!

Asigurarea calitatii

Husele elastice din productia spaniolă au certificat de calitatte OEKO-TEX Standard 100. Certificatul OEKO-TEX detine meritul de calitate recunoscut la nivel global a produselor textile, care sunt realizate din materiale inofensive sănătati.

Mai multe desre certificat gasiti aici »

Online catalogul

În noul catalog găsiți ponturi pentru sezonul de toamnă.

Inspirați-vă

Autorii noștri împreună cu dvs., clienții noștrii, lucrează la o revistă plină de sfaturi, ghiduri, rețete și inspirații. Sunteți curioși asupra noutăților?