Despre noi

deDoma, cumparaturi fara risc

Bine ati venit in magazinul dvs. preferat deDoma. Suntem increzatori ca va alegeti din gama noastra de produse la preturi exceptionale. Comenzilor dvs. asiguram maximum de ingrijire si va garantam servicii la cel mai inalt nivel.
Apreciem bunavointa fiecarui client.

De ce sa cumparati?

2 ani garantie la toate produsele

Posibilitatea returnari produselor
in 90 de zile de la cumparare

Plata produselor la livrare

Voucher de reducere pentru
urmatoarea achizitie

Nu veti fi multumiti, va vom returna banii inapoi!

... aceasta este garantia noastra

Aruncati o privire sub capac

Depozitul nostru este intr-adevar mare. Atat de mare, incat avem marcate trasee pentru pietoni si pentru motostivuitoare. In toate insa este ordine si toti stiu precis unde si ce articol din e-shop se gaseste (o mare parte dintre produse le avem in stoc). Si apoi se alege doar cutia corecta sau plasa de culoare mov si coletul merge la dvs.

Mai multe fotografii

Cuvantul directoarei

Lenka Cvejnová, MBA

Dragi clienti,
eshop deDoma se afla aici pentru toti cei care, cu drag isi infrumuseteaza casa. Suntem literalmente posedati de cumparaturi si cu entuziasm ne strecuram printe ofertele furnizorilor din luma intreaga, pentru a va arata cele mai interesante noutati si inspirati. Cele mai mari hituri le gasiti in forma concentrata in catalogul nostru imprimat, care va va fi trimis acasa.

Si toate acestea cu zambet pe fata si intr-un colectiv superb, unde toti trag de o sfoara si se bucura de fiecare zi. Voi fi foarte bucuroasa, daca aceasta bucurie va fi transmisa si dvs. Pentru ca viata este frumoasa :-)

Pentru mass-media

Materiale de descarcat, comunicate de presa …

Afișa

 

 

Online catalogul

În noul catalog găsiți ponturi pentru sezonul de toamnă.

Inspirați-vă

Autorii noștri împreună cu dvs., clienții noștrii, lucrează la o revistă plină de sfaturi, ghiduri, rețete și inspirații. Sunteți curioși asupra noutăților?