Grădină și camping

BUCATA DIN NATURĂ LA DVS. ACASĂ

Grădina este un loc minunat pentru realizările personale. Unii oameni preferă o grădină folosită din plin, în care abundă culturile proprii. Sunt interesați de ghivecele de flori sau ghivecele pentru plante, folie pentru primele ridichi și primii ardei. Și cu siguranță învață, de asemenea, sfaturi despre cum se scapă de dăunători folosind insecticide sau capcane pentru insecte.

Alți folosesc grădina ca loc de întâlnire. În acest caz, uneltele de grădinărit sunt înlocuite cu uneltele pentru grătar. În loc de ghivece este dominant mobilierul de grădină și grătarul de grădină, iar oaspeții nu admiră straturile de flori, ci decorațiile din grădină.

Vă vom ajuta să vă realizați ambele idei. Toate grădinile, dar și balcoanele mici au un lucru în comun. Dorința de a avea o bucată din natură la dvs. acasă.

Idei pentru grădina sau balconul dvs.

Tot ce trebuie să știți pentru a vă bucura în aer liber

Online catalogul

În noul catalog găsiți ponturi pentru sezonul de toamnă.

Idei pentru o casă mai primitoare

Autoarele noastre pregătesc pentru dumneavoastră un blog plin de articole interesante. Indiferent că sunteți în căutare de inspirație pentru desăvârșirea designului locuinței, de sfaturi practice în gospodărie, de rețete sau de instrucțiuni pentru crearea unor decorațiuni frumoase, le veți găsi aici pe toate.

Newsletter
Noutăți și promoții
în căsuța Dvs de e-mail

Aici găsiți detalii despre prelucrarea datelor personale.

Garanția cumpărăturilor sigure
Suntem un magazin certificat și respectăm regulile cumpărăturilor în siguranță.
1000 puncte
de livrare
și multe avantaje
pentru cumpărăturile Dvs