Împreună vom reuşi! Luăm măsuri de siguranţă pentru protejarea sănătăţii şi pentru livrarea neîntreruptă a comenzilor Dvs. Cum arată acum la noi?

Gradina si camping

BUCATA DIN NATURĂ LA DVS. ACASĂ

Grădina este un loc minunat pentru realizările personale. Unii oameni preferă o grădină folosită din plin, în care abundă culturile proprii. Sunt interesați de ghivecele de flori sau ghivecele pentru plante, folie pentru primele ridichi și primii ardei. Și cu siguranță învață, de asemenea, sfaturi despre cum se scapă de dăunători folosind insecticide sau capcane pentru insecte.

Alți folosesc grădina ca loc de întâlnire. În acest caz, uneltele de grădinărit sunt înlocuite cu uneltele pentru grătar. În loc de ghivece este dominant mobilierul de grădină și grătarul de grădină, iar oaspeții nu admiră straturile de flori, ci decorațiile din grădină.

Vă vom ajuta să vă realizați ambele idei. Toate grădinile, dar și balcoanele mici au un lucru în comun. Dorința de a avea o bucată din natură la dvs. acasă.

Cataloage printate

Inspirați-vă pentru sezonul de toamnă. Accesorii frumoase de interior și ajutoare practice într-un singur loc.

Inspirați-vă

Autorii noștri împreună cu dvs., clienții noștrii, lucrează la o revistă plină de sfaturi, ghiduri, rețete și inspirații. Sunteți curioși asupra noutăților?