În perioada 25.–27.6. va avea loc un inventar. Expedierea comenzilor va fi reluată în data de 28.06.

Articole bucătărie

BUCĂTĂRIA, INIMA CASEI

Poate vă gândiţi că bucătăria dumneavoastră are nevoie de o schimbare. Oalele, tigăile, seturile de masă, farfuriile şi paharele sunt ascunse în dulapuri, tacâmurile şi cuţitele în sertar, dar pe masa de bucătărie aţi dori loc pentru robotul de bucătărie, fierbătorul de apă, raşniţa, storcător, blender smoothie sau pentru o cutie de pâine. Aparatele de bucătărie ocupa spaţiu, dar economisesc timp.

În bucătărie creaţi o mulțime de bunătăți care vă pot face fericiți pe tot parcursul anului. Conservarea este din nou la modă, deci există o mulțime de vase sau borcane.

Şi, bineinteles, ajutoarele de cofetărie pentru a face dulciuri pentru ocazii speciale. Indiferent dacă acestea sunt matriţe de copt de silicon moderne sau forme de bomboane.

Deveniți o stea în bucătărie

Sfături cum să nu înebunesti în bucătărie

Smoothie de primăvară

Consumul de smoothies întărește semnificativ sistemul imunitar și oferă corpului energie. Primăvara este perioada ideală pentru testare. Avem pentru dvs. rețetele și aparatele pentru preparare. Băutura sănătoasă poate fi apoi servită în cănile în care obișnuiți să serviți de exemplu „cafeaua turcească”.

cititi mai departe

Plăcinte cu căpşuni şi grilaj simplu

Pe blog avem pentru dvs. o rețetă de prăjitură rapidă fulger, preparată din foitaj găsit uzual în comerț. Datorită făcălețului special, oferit în cadrul e-shopului nostru, veți crea grila în cel mai scurt timp iar rezulttaul final va arăta ca din cea mai bună brutărie.

cititi mai departe

Online catalogul

În noul catalog găsiți ponturi pentru sezonul de toamnă.

Idei pentru o casă mai primitoare

Autoarele noastre pregătesc pentru dumneavoastră un blog plin de articole interesante. Indiferent că sunteți în căutare de inspirație pentru desăvârșirea designului locuinței, de sfaturi practice în gospodărie, de rețete sau de instrucțiuni pentru crearea unor decorațiuni frumoase, le veți găsi aici pe toate.

Newsletter
Noutăți și promoții
în căsuța Dvs de e-mail

Aici găsiți detalii despre prelucrarea datelor personale.

Garanția cumpărăturilor sigure
Suntem un magazin certificat și respectăm regulile cumpărăturilor în siguranță.
1000 puncte
de livrare
și multe avantaje
pentru cumpărăturile Dvs