În perioada de la 24. 6. până în 28. 6. 2019 va avea loc inventarul în stocurile noastre. Trimiterea pachetelor voastre va fi reluată la data de 1. 7. 2019.

Articole bucatarie

BUCĂTĂRIA, INIMA CASEI

Poate vă gândiţi că bucătăria dumneavoastră are nevoie de o schimbare. Oalele, tigăile, seturile de masă, farfuriile şi paharele sunt ascunse în dulapuri, tacâmurile şi cuţitele în sertar, dar pe masa de bucătărie aţi dori loc pentru robotul de bucătărie, fierbătorul de apă, raşniţa, storcător, blender smoothie sau pentru o cutie de pâine. Aparatele de bucătărie ocupa spaţiu, dar economisesc timp.

În bucătărie creaţi o mulțime de bunătăți care vă pot face fericiți pe tot parcursul anului. Conservarea este din nou la modă, deci există o mulțime de vase sau borcane.

Şi, bineinteles, ajutoarele de cofetărie pentru a face dulciuri pentru ocazii speciale. Indiferent dacă acestea sunt matriţe de copt de silicon moderne sau forme de bomboane.

Mai putine informatii

Inspirați-vă

Autorii noștri împreună cu dvs., clienții noștrii, lucrează la o revistă plină de sfaturi, ghiduri, rețete și inspirații. Sunteți curioși asupra noutăților?