Încălțăminte și accesorii

PENTRU ADĂUGAREA DE STIL

Uneori este bine să adăugăm în coșul de cumpărături încă o mică bucurie. Pot sa fie, de exemplu, brățări sau lănțișoare. Vă vom ajuta și în căutarea celor mai bune piese, cum ar fi papucii confortabili de casă, încălțămintea medicală cusută manual, dar și șosete din material revoluționar. Chiar și încălțămintea medicală este astăzi realizată în conformitate cu tendințele moderne. În plus, este și confortabilă. Nu va mai fi necesar să mergeți acasă cu bășici și să le acoperiți.

De asemenea, la noi veți descoperi lenjerie de corp confortabilă! Nu am uitat nici de gențile de damă, portofele, umbrele și alte accesorii, cum ar fi astăzi adesea neglijatele batiste.

Pantofi și accesorii pentru dvs.

Deoarece lucrurile mici sunt importante
Suport pentru brăţări

Suport pentru brăţări

Avem pentru dvs. o întreagă gamă de brăţări frumoase. Sigur vor aduce bucurie drept cadou de Crăciun, dar se cam poate să doriţi să le păstraţi pentru dvs. Pur şi simplu nu veţi putea renunţa la ele! Iar noi am creat un suport special pentru acestea!

cititi mai departe

Online catalogul

În noul catalog găsiți ponturi pentru sezonul de toamnă.

Idei pentru o casă mai primitoare

Autoarele noastre pregătesc pentru dumneavoastră un blog plin de articole interesante. Indiferent că sunteți în căutare de inspirație pentru desăvârșirea designului locuinței, de sfaturi practice în gospodărie, de rețete sau de instrucțiuni pentru crearea unor decorațiuni frumoase, le veți găsi aici pe toate.

Newsletter
Noutăți și promoții
în căsuța Dvs de e-mail

Aici găsiți detalii despre prelucrarea datelor personale.

Garanția cumpărăturilor sigure
Suntem un magazin certificat și respectăm regulile cumpărăturilor în siguranță.
1000 puncte
de livrare
și multe avantaje
pentru cumpărăturile Dvs