Accesorii casă

DEVENIȚI UN DESIGNER DE INTERIOR

Accesoriile pentru casă sunt ca o bijuterie pentru locuința dumneavoastră. Cu ajutorul decorațiunilor, cu costuri minime, puteți schimba imediat aspectul camerei. Ajunge o investiție minimă în lumânări sau decorațiuni pentru a vă transforma casa. Dați șansă florilor artificiale. Puneți-le în colțuri întunecate, unde nici o floare nu ar creste și ele vor arăta grozav.

Puteți înfrumuseța coridorul cu un preș nou sau accesoriza baia cu un dulap sub chiuvetă, in funcție de spațiu si de stilul dorit. Atenție merită și camera copiilor: gândiți-vă la culori vii si dați frâu liber imaginației! Sticker-ele decorative pentru pereți si covorașul atât de necesar vor schimba înfățișarea încăperii din casa in câteva minute si vor permite copiilor sa petreaca timpul jucându-se pe podea.

Lăsați-vă inspirați de selecția noastră largă.

Accesorii de interior pentru interioare elegante

Sugestii cum să combinați cel mai bine accesoriile de interior
5 mini piese de mobilier cu importanță maximă

5 mini piese de mobilier cu importanță maximă

Locurile de depozitare sunt de neînlocuit. În baie doriți să puneți undeva periuța de dinți, în dormitor, pe noptieră ochelarii sau telefonul. Pe blog avem pentru dvs. sugestii privind articole de mobilier mobile, care nu vor ocupa un spațiu prea mare. Puteți achiziționa mobilierul pe e-shopul nostru și vă veți bucura de suficiente suprafețe de depozitare cu investiție minimă.

cititi mai departe
Sfeşnice de primăvară

Sfeşnice de primăvară

Castroanele din sticlă ne-au inspirat pentru a crea aceste sfeşnice de primăvară. Dacă le veţi combina pe amândouă şi veţi adăuga o lumânare plutitoare, veţi obţine o decoraţiune foarte frumoasă. La aranjarea florilor, lăsaţi-vă ghidaţi de fantezie şi de materialele pe care le veţi folosi. Sau puteţi folosi instrucţiunile de pe blogul nostru.

cititi mai departe

Online catalogul

În noul catalog găsiți ponturi pentru sezonul de toamnă.

Idei pentru o casă mai primitoare

Autoarele noastre pregătesc pentru dumneavoastră un blog plin de articole interesante. Indiferent că sunteți în căutare de inspirație pentru desăvârșirea designului locuinței, de sfaturi practice în gospodărie, de rețete sau de instrucțiuni pentru crearea unor decorațiuni frumoase, le veți găsi aici pe toate.

Newsletter
Noutăți și promoții
în căsuța Dvs de e-mail

Aici găsiți detalii despre prelucrarea datelor personale.

Garanția cumpărăturilor sigure
Suntem un magazin certificat și respectăm regulile cumpărăturilor în siguranță.
1000 puncte
de livrare
și multe avantaje
pentru cumpărăturile Dvs