Casa si curatenie

FIȚI STARUL CASEI

Poate considerați curățenia un rău necesar. Astăzi există o serie de ajutoare practice care vă ajută la curățenie. De ce să scoateți imediat un aspirator mare, atunci când pentru niște firimituri de pe canapea ajunge aspiratorul de mână? Înlocuiți cârpa clasică cu un mop rotativ, iar odata ce veti încerca racleta de geam nu o veți mai lăsa din mână.

De curățenie ține și spălarea și călcarea rufelor. Hainele împrăștiate sunt ascunse în coșul de rufe, cele murdare sunt spălate de mașina de spalat, iar rufele parfumate le puneți pe uscătorul de rufe. Poate e timpul sa înlocuiți masa veche de călcat rufe și să cumpărași varianta nouă cu priză integrată, cu spațiu pentru agățarea umerașelor cu rufe călcate sau mânecar.

Dacă tot vorbim de ajutoarele noi și înlocuirea modelelor vechi, de asemenea, putem spune că pungilor le-a trecut vremea demult. Cumpărați-vă o sacoșă nouă pentru cumpărături. Plus un sfat mic la sfârșit. Dacă veți avea acasă totul pus la loc, de exemplu, în cutii de depozitare, casa dvs va arăta curată și organizată.

Mai putine informatii

Inspirați-vă

Autorii noștri împreună cu dvs., clienții noștrii, lucrează la o revistă plină de sfaturi, ghiduri, rețete și inspirații. Sunteți curioși asupra noutăților?