Casă și curățenie

FIȚI STARUL CASEI

Poate considerați curățenia un rău necesar. Astăzi există o serie de ajutoare practice care vă ajută la curățenie. De ce să scoateți imediat un aspirator mare, atunci când pentru niște firimituri de pe canapea ajunge aspiratorul de mână? Înlocuiți cârpa clasică cu un mop rotativ, iar odata ce veti încerca racleta de geam nu o veți mai lăsa din mână.

De curățenie ține și spălarea și călcarea rufelor. Hainele împrăștiate sunt ascunse în coșul de rufe, cele murdare sunt spălate de mașina de spalat, iar rufele parfumate le puneți pe uscătorul de rufe. Poate e timpul sa înlocuiți masa veche de călcat rufe și să cumpărași varianta nouă cu priză integrată, cu spațiu pentru agățarea umerașelor cu rufe călcate sau mânecar.

Dacă tot vorbim de ajutoarele noi și înlocuirea modelelor vechi, de asemenea, putem spune că pungilor le-a trecut vremea demult. Cumpărați-vă o sacoșă nouă pentru cumpărături. Plus un sfat mic la sfârșit. Dacă veți avea acasă totul pus la loc, de exemplu, în cutii de depozitare, casa dvs va arăta curată și organizată.

Trucuri pentru o curățenie ușoară

Vă vom sfătui cum să alegeți ajutoarele și să faceți cu ele o curățenie mai ușoară

Cum scăpăm de scame

Doriţi să aflaţi cum funcţionează aparatul de îndepărtat scamele? V-am pregătit un video unde veţi vedea cât de simplu şi de rapid puteţi îndepărta scamele de pe un pulover. Veţi găsi apoi şi alte tipuri de ajutoare practice pe e-shopul nostru.

cititi mai departe

Curățare cu oțet pentru casa dvs.

Oțetul este, în principiu, un mijloc de curățare miraculos, pe care ar trebui să-l luăm în considerare în fiecare zi. Acesta nu doar că are efecte antibacteriene, dar poate dizolva grăsimile, elimină resturile grase de mâncare și calcarul și absoarbe mirosurile neplăcute.

cititi mai departe

Online catalogul

În noul catalog găsiți ponturi pentru sezonul de toamnă.

Idei pentru o casă mai primitoare

Autoarele noastre pregătesc pentru dumneavoastră un blog plin de articole interesante. Indiferent că sunteți în căutare de inspirație pentru desăvârșirea designului locuinței, de sfaturi practice în gospodărie, de rețete sau de instrucțiuni pentru crearea unor decorațiuni frumoase, le veți găsi aici pe toate.

Newsletter
Noutăți și promoții
în căsuța Dvs de e-mail

Aici găsiți detalii despre prelucrarea datelor personale.

Garanția cumpărăturilor sigure
Suntem un magazin certificat și respectăm regulile cumpărăturilor în siguranță.
1000 puncte
de livrare
și multe avantaje
pentru cumpărăturile Dvs