Crăciun

Cadouri pentru doamne

 

Toate femeile, fără excepție, se vor îndrăgosti de păturile călduroase cu blăniță. Indiferent că aveți acasă o nepoțică, sunteți în căutarea unui cadou pentru fiica Dvs. sau doriți să faceți o bucurie bunicii, o pătură călduroasă vă asigură succesul! Să dăruiți un set cu blăniță este ca și cum ați dărui o îmbrățișare caldă, care îi încălzește și pe cei mai friguroși membri ai familiei. Lăsați-vă inspirați și de celelalte ponturi, cum ar fi seturile clasice de cosmetice, bijuterii sau cadouri practice, cum ar fi lenjeriile de pat.

Vizualizați cadourile pentru doamne

Cadouri pentru domni

 

O cutie de depozitare pentru ustensile cu organizator inclus îi va impresiona nu doar pe meșteri, pentru că mereu se găsește ceva de reparat prin casă. Compartimentele din cutiuță fac mai ușoară organizarea muncii și asigură accesul ușor la ustensile. Persoana care va primi acest cadou va câștiga astfel mult timp petrecut altfel cu căutările sculelor potrivite. Dacă le place să se relaxeze, dăruiți-le o lenjerie de pat sau o pătură călduroasă, în timp ce entuziaștilor din bucătărie le va fi de mare ajutor un ascuțitor practic de cuțite.

Vizualizați cadourile pentru domni

Cadouri pentru copii

 

Nu mai trebuie să vă bateți capul cu idei de cadouri de pus sub brad pentru cei mici. Tuturor copiilor le place să creeze și, o căsuță plină de culori îi va inspira pe toți, fără excepție. Setul de 40 de piese cu trei sertare conține tot ce au nevoie copiii pentru desenat și, în plus, la sfârșit, toate culorile se vor întoarce sub propriul acoperiș! Copiilor mai mari le puteți face o surpriză cu o păturică moale cu blăniță, care le va aminti de iubitele lor jucării din pluș.

Vizualizați cadourile pentru copii

Cadouri de maxim 100 Lei

 

Noi considerăm că la un cadou nu banii sau impresionarea cadorisitului prin prețul cadoului sunt cele mai importante, ci ideea, momentele acordate găsirii cadoului potrivit și efortul depus pentru bucuria pe care o va aduce cadoul. Din acest motiv, avem pentru voi ponturi speciale de cadouri până în prețul de 100 Lei. Poate fi o cană frumoasă, o ploscă, o brățară sau o pernuță pe care le puteți ambala frumos sau la care puteți adăuga ceva bun preparat chiar de Dvs!

Vizualizați cadourile până la 100 Lei

Decorațiuni de Crăciun

 

Decorațiunile sunt cele care ne aduc atmosfera Crăciunului în case. Fără îndoială că aveți acasă obiecte fără de care nu puteți concepe Crăciunul și pe care le folosiți pentru înfrumusețarea locuinței Dvs. în fiecare an. Unul dintre acestea poate fi o iesle care a devenit o decorațiune tradițională și la noi în ultimii ani. Datorită beculețelor LED cu temporizator, aceasta va crea o atmosferă plăcută la masă, pe o policioară sau la geam.

Vizualizați decorațiunile de Crăciun

Coacerea prăjiturilor de Crăciun

 

Chiar dacă vă iubiți necondiționat formele metalice, încercați să coaceți prăjiturelele de sărbători și în forme din silicon. Acestea economisesc mult timp și muncă, pentru că nu este nevoie să le ungeți, iar prăjiturelele ies foarte ușor din ele, fără să se rupă. Le puteți folosi pentru cornulețe, nuci, madlene, turtă dulce... sau orice altceva vă trece prin minte. Avem pentru Dvs. și alte ustensile care vă fac treaba mai ușoară.

Vizualizați accesoriile pentru coacerea prăjiturilor de Crăciun

Online catalogul

În noul catalog găsiți ponturi pentru sezonul de toamnă.

Idei pentru o casă mai primitoare

Autoarele noastre pregătesc pentru dumneavoastră un blog plin de articole interesante. Indiferent că sunteți în căutare de inspirație pentru desăvârșirea designului locuinței, de sfaturi practice în gospodărie, de rețete sau de instrucțiuni pentru crearea unor decorațiuni frumoase, le veți găsi aici pe toate.

Newsletter
Noutăți și promoții
în căsuța Dvs de e-mail

Aici găsiți detalii despre prelucrarea datelor personale.

Garanția cumpărăturilor sigure
Suntem un magazin certificat și respectăm regulile cumpărăturilor în siguranță.
1000 puncte
de livrare
și multe avantaje
pentru cumpărăturile Dvs