Cum comanzi

Avem pentru dumneavoastră mai multe moduri confortabile de a comanda. Cel mai simplu este prin intermediul e-shopului nostru, unde aveti posibilitatea comandării rapide a produsului din revistă. Dăca nu sunteți siguri cum sa procedați, aveți posibilitatea să sunați la serviciul pentru clienți, unde operatoarele noastre amabile vă vor ajuta.

 


TELEFONIC:

031 63 11 041

Operatoarele noastre sunt disponibile Luni-Vineri intre orele 8:00 - 16:30.

 

ONLINE:

www.dedoma.ro

Aici veti gasi o multitudine de produse, precum si idei interesante, retete si multe alte informatii. Prin trimiterea corecta a comenzii veti primi automat raspuns in legatura cu primirea comenzii dvs. In cazul ca aveti intrebari, puteti sa ne intrebati pe adresa de e-mail pe care ati primit confirmarea comenzii.

 

PRIN E-MAIL:

comanda@dedoma.ro

Operatoarele noastre vor confirma, primirea cu succes a comenzii dvs.

 

IN SCRIS:

Trimiteti-ne comanda dvs. pe adresa deDoma, Strada Independentei 114, cod poştal 315500, Nădlac, judeţul Arad

 


Informatii despre colet:

In caz ca doriti sa fiti informati in legatura cu coletul dvs., nu uitati sa ne lasati numarul de telefon sau adresa de e-mail unde va putem trimite informatiile. In ziua depunerii coletului la curier, veti primi pe contactul mentionat mai sus un mesaj SMS sau e-mail, ca trimiterea este pregatita pentru livrare. Mai departe veti fi informati de catre curier despre eventuala posibilitate a ridicarii coletului sau a duratei de pastrare a coletului la curier.

Mai multe informatii despre modalitatea de livrare gasiti in sectiunea Transport si Plata.

 

Anularea comenzii:

In cazul in care ati dori, din orice motiv, sa anulati comanda, va rugam sa contactati, neintarziat, serviciul nostru pentru clienti. Puteti sa ne contactati telefonic, prin e-mail, pe chat sau prin formular de contact. Daca coletul nu a fost predat inca pentru livrare, este posibila anularea comenzii. Daca coletul a fost deja predat curierului, oparatorul va va informa despre urmatorul pas ce trebuie facut.

Online catalogul

În noul catalog găsiți ponturi pentru sezonul de toamnă.

Idei pentru o casă mai primitoare

Autoarele noastre pregătesc pentru dumneavoastră un blog plin de articole interesante. Indiferent că sunteți în căutare de inspirație pentru desăvârșirea designului locuinței, de sfaturi practice în gospodărie, de rețete sau de instrucțiuni pentru crearea unor decorațiuni frumoase, le veți găsi aici pe toate.

Newsletter
Noutăți și promoții
în căsuța Dvs de e-mail

Aici găsiți detalii despre prelucrarea datelor personale.

Garanția cumpărăturilor sigure
Suntem un magazin certificat și respectăm regulile cumpărăturilor în siguranță.
1000 puncte
de livrare
și multe avantaje
pentru cumpărăturile Dvs