Cum comanzi

Avem pentru dumneavoastră mai multe moduri confortabile de a comanda. Cel mai simplu este prin intermediul e-shopului nostru, unde aveti posibilitatea comandării rapide a produsului din revistă. Dăca nu sunteți siguri cum sa procedați, aveți posibilitatea să sunați la serviciul pentru clienți, unde operatoarele noastre amabile vă vor ajuta.

 


TELEFONIC:

031 63 11 041

Operatoarele noastre sunt disponibile Luni-Vineri intre orele 8:00 - 16:30.

 

ONLINE:

www.dedoma.ro

Aici veti gasi o multitudine de produse, precum si idei interesante, retete si multe alte informatii. Prin trimiterea corecta a comenzii veti primi automat raspuns in legatura cu primirea comenzii dvs. In cazul ca aveti intrebari, puteti sa ne intrebati pe adresa de e-mail pe care ati primit confirmarea comenzii.

 

PRIN E-MAIL:

comanda@dedoma.ro

Operatoarele noastre vor confirma, primirea cu succes a comenzii dvs.

 

IN SCRIS:

Trimiteti-ne comanda dvs. pe adresa deDoma, Strada Independentei 114, cod poştal 315500, Nădlac, judeţul Arad

 


Informatii despre colet:

In caz ca doriti sa fiti informati in legatura cu coletul dvs., nu uitati sa ne lasati numarul de telefon sau adresa de e-mail unde va putem trimite informatiile. In ziua depunerii coletului la curier, veti primi pe contactul mentionat mai sus un mesaj SMS sau e-mail, ca trimiterea este pregatita pentru livrare. Mai departe veti fi informati de catre curier despre eventuala posibilitate a ridicarii coletului sau a duratei de pastrare a coletului la curier.

Mai multe informatii despre modalitatea de livrare gasiti in sectiunea Transport si Plata.

 

Anularea comenzii:

In cazul in care ati dori, din orice motiv, sa anulati comanda, va rugam sa contactati, neintarziat, serviciul nostru pentru clienti. Puteti sa ne contactati telefonic, prin e-mail, pe chat sau prin formular de contact. Daca coletul nu a fost predat inca pentru livrare, este posibila anularea comenzii. Daca coletul a fost deja predat curierului, oparatorul va va informa despre urmatorul pas ce trebuie facut.

Online catalogul

În noul catalog găsiți ponturi pentru sezonul de toamnă.

Inspirați-vă

Autorii noștri împreună cu dvs., clienții noștrii, lucrează la o revistă plină de sfaturi, ghiduri, rețete și inspirații. Sunteți curioși asupra noutăților?