Dormitor

LOC PENTRU RELAXARE

Va bucurati dupa o zi grea, sa va culcati, in sfarsit, si sa va acopere pilote pufoase si perne? Dormitorul nu este doar locul unde mergem la culcare. Dormitorul este spatiul destinat pentru relaxare si odihna. Imbinarea materialelor confortabile si a culorilor placute creeaza ambianta potrivita unui somn linistit. Potrivirea lenjeriei de pat, cearsafuri, fete de pernute si cearea atmosferei potrivite.

Pe langa culori este important si materialul lenjeriei. Frigurosii vor aprecia lenjeria clasica flanelata sau din microplus, care incalzeste mai mult decat pilota bunicii. Un lux de neuitat veti simti in lenjeria din saten.

Protectia pentru saltea nu trebuie sa va lipseasca. Aceasta permite ca salteaua dumneavoastra sa ramana mult timp ca noua. Va dorim vise placute!

Dormitorul viselor voastre

Vă vom da sfături ce sa alegeti pentru sa aveti cele mai frumoase vise
Dormitor cu flori

Dormitor cu flori

Trendul floral reprezintă anul acesta motivaţia puternică. Se va evidenţia în mod natural în dormitoare şi va crea un efect superb. Mai cu seamă în combinaţie cu micul dejun la pat – clătite groase la cuptor.

cititi mai departe
Cum să împăturim frumos un cearceaf cu elastic

Cum să împăturim frumos un cearceaf cu elastic

Avem în ofertă cearceafuri jersey în 20 de culori diferite! Sunt produse în Cehia, dintr-o ţesătură elastică, iar colţurile au 20 cm înălţime, pentru a ţine cât mai bine. Pe blog vă oferim ponturi pentru a le dărui drept cadou ambalate ca poşete sau pentru a le împături frumos cu ajutorul unor benzi pe care le puteţi face acasă.

cititi mai departe

Online catalogul

În noul catalog găsiți ponturi pentru sezonul de toamnă.

Inspirați-vă

Autorii noștri împreună cu dvs., clienții noștrii, lucrează la o revistă plină de sfaturi, ghiduri, rețete și inspirații. Sunteți curioși asupra noutăților?