Dormitor

LOC PENTRU RELAXARE

Va bucurati dupa o zi grea, sa va culcati, in sfarsit, si sa va acopere pilote pufoase si perne? Dormitorul nu este doar locul unde mergem la culcare. Dormitorul este spatiul destinat pentru relaxare si odihna. Imbinarea materialelor confortabile si a culorilor placute creeaza ambianta potrivita unui somn linistit. Potrivirea lenjeriei de pat, cearsafuri, fete de pernute si cearea atmosferei potrivite.

Pe langa culori este important si materialul lenjeriei. Frigurosii vor aprecia lenjeria clasica flanelata sau din microplus, care incalzeste mai mult decat pilota bunicii. Un lux de neuitat veti simti in lenjeria din saten.

Protectia pentru saltea nu trebuie sa va lipseasca. Aceasta permite ca salteaua dumneavoastra sa ramana mult timp ca noua. Va dorim vise placute!

Dormitorul viselor voastre

Vă vom da sfături ce sa alegeti pentru sa aveti cele mai frumoase vise

Somn dulce în micropluș catifelat

Este suficientă o atingere pentru a vă forma părerea proprie despre acest material.

cititi mai departe

Dormitor cu flori

Trendul floral reprezintă anul acesta motivaţia puternică. Se va evidenţia în mod natural în dormitoare şi va crea un efect superb. Mai cu seamă în combinaţie cu micul dejun la pat – clătite groase la cuptor.

cititi mai departe

Online catalogul

În noul catalog găsiți ponturi pentru sezonul de toamnă.

Idei pentru o casă mai primitoare

Autoarele noastre pregătesc pentru dumneavoastră un blog plin de articole interesante. Indiferent că sunteți în căutare de inspirație pentru desăvârșirea designului locuinței, de sfaturi practice în gospodărie, de rețete sau de instrucțiuni pentru crearea unor decorațiuni frumoase, le veți găsi aici pe toate.

Newsletter
Noutăți și promoții
în căsuța Dvs de e-mail

Aici găsiți detalii despre prelucrarea datelor personale.

Garanția cumpărăturilor sigure
Suntem un magazin certificat și respectăm regulile cumpărăturilor în siguranță.
1000 puncte
de livrare
și multe avantaje
pentru cumpărăturile Dvs