În perioada de la 24. 6. până în 28. 6. 2019 va avea loc inventarul în stocurile noastre. Trimiterea pachetelor voastre va fi reluată la data de 1. 7. 2019.

Dormitor

LOC PENTRU RELAXARE

Va bucurati dupa o zi grea, sa va culcati, in sfarsit, si sa va acopere pilote pufoase si perne? Dormitorul nu este doar locul unde mergem la culcare. Dormitorul este spatiul destinat pentru relaxare si odihna. Imbinarea materialelor confortabile si a culorilor placute creeaza ambianta potrivita unui somn linistit. Potrivirea lenjeriei de pat, cearsafuri, fete de pernute si cearea atmosferei potrivite.

Pe langa culori este important si materialul lenjeriei. Frigurosii vor aprecia lenjeria clasica flanelata sau din microplus, care incalzeste mai mult decat pilota bunicii. Un lux de neuitat veti simti in lenjeria din saten.

Protectia pentru saltea nu trebuie sa va lipseasca. Aceasta permite ca salteaua dumneavoastra sa ramana mult timp ca noua. Va dorim vise placute!

Mai putine informatii

Inspirați-vă

Autorii noștri împreună cu dvs., clienții noștrii, lucrează la o revistă plină de sfaturi, ghiduri, rețete și inspirații. Sunteți curioși asupra noutăților?