Împreună reușim – expediem comenzile în regim normal, punând accent pe măsurile de siguranță. Cum arată acum la noi?

Textil casnic

TEXTILELE POT SA FACA MINUNI

Accesoriile textile pot să încălzi interiorul locuinței dumneavoastră. Cea mai mare schimbare o pot face draperiile și perdelele. Vă puteți imagina locuința fără ele? Un efect similar o cuvertură pe canapea. Sau, pentru a lenevi, veți nevoie de o pătură călduroasă, de exemplu o pătură din microfibră, tip lână de oaie, cu care vă puteți înveli.

O masă are nevoie întotdeauna de o fața de masă, de șervete de masă, iar o bucătărie - de prosoape și mănuși de bucătărie. Atenție merită și scaunele. Pentru a vă așeza confortabil, trebuie să cumpărați perne moi.

De textile veți avea nevoie și în baie. Dacă nu sunteți fani ai preșurilor textile, cu siguranța nu trebuie să vă lipsească prosoapele și prosoapele de baie.

Inspirație în textil de casă

Sfaturi bune pentru casa voastra frumoasa
Ursuleț din prosoape

Ursuleț din prosoape

Învățați cu ajutorul filmulețului video să fabricați un ursuleț din prosop. Este cu adevărat un lucru foarte simplu. Astfel împachetate le puteți face cadou.

cititi mai departe
Pernuţe cu lavandă pentru haine

Pernuţe cu lavandă pentru haine

Vă plac așternuturile, prosoapele și îmbrăcămintea nouă? Fabricați propriile săculețe cu lavandă, care vor oferi nu doar un miros frumos dar vor îndepărta și moliile.

cititi mai departe

Cataloage printate

Inspirați-vă pentru sezonul de toamnă. Accesorii frumoase de interior și ajutoare practice într-un singur loc.

Inspirați-vă

Autorii noștri împreună cu dvs., clienții noștrii, lucrează la o revistă plină de sfaturi, ghiduri, rețete și inspirații. Sunteți curioși asupra noutăților?