Textile casnice

TEXTILELE POT SA FACA MINUNI

Accesoriile textile pot să încălzi interiorul locuinței dumneavoastră. Cea mai mare schimbare o pot face draperiile și perdelele. Vă puteți imagina locuința fără ele? Un efect similar o cuvertură pe canapea. Sau, pentru a lenevi, veți nevoie de o pătură călduroasă, de exemplu o pătură din microfibră, tip lână de oaie, cu care vă puteți înveli.

O masă are nevoie întotdeauna de o fața de masă, de șervete de masă, iar o bucătărie - de prosoape și mănuși de bucătărie. Atenție merită și scaunele. Pentru a vă așeza confortabil, trebuie să cumpărați perne moi.

De textile veți avea nevoie și în baie. Dacă nu sunteți fani ai preșurilor textile, cu siguranța nu trebuie să vă lipsească prosoapele și prosoapele de baie.

Inspirație în textil de casă

Sfaturi bune pentru casa voastra frumoasa
Glamour – eleganță pentru casa Dvs.

Glamour – eleganță pentru casa Dvs.

Mai devreme sau mai târziu și cea mai rezistentă canapea sau cel mai rezistent fotoliu vor primi o "lovitură de la viață". Însă dacă este comodă, în ciuda faptului că este mai veche, nu trebuie neapărat să aruncați canapeaua.

cititi mai departe
Ursuleț din prosoape

Ursuleț din prosoape

Învățați cu ajutorul filmulețului video să fabricați un ursuleț din prosop. Este cu adevărat un lucru foarte simplu. Astfel împachetate le puteți face cadou.

cititi mai departe

Online catalogul

În noul catalog găsiți ponturi pentru sezonul de toamnă.

Inspirați-vă

Autorii noștri împreună cu dvs., clienții noștrii, lucrează la o revistă plină de sfaturi, ghiduri, rețete și inspirații. Sunteți curioși asupra noutăților?