În perioada 25.–27.6. va avea loc un inventar. Expedierea comenzilor va fi reluată în data de 28.06.

Textile casnice

TEXTILELE POT SA FACA MINUNI

Accesoriile textile pot să încălzi interiorul locuinței dumneavoastră. Cea mai mare schimbare o pot face draperiile și perdelele. Vă puteți imagina locuința fără ele? Un efect similar o cuvertură pe canapea. Sau, pentru a lenevi, veți nevoie de o pătură călduroasă, de exemplu o pătură din microfibră, tip lână de oaie, cu care vă puteți înveli.

O masă are nevoie întotdeauna de o fața de masă, de șervete de masă, iar o bucătărie - de prosoape și mănuși de bucătărie. Atenție merită și scaunele. Pentru a vă așeza confortabil, trebuie să cumpărați perne moi.

De textile veți avea nevoie și în baie. Dacă nu sunteți fani ai preșurilor textile, cu siguranța nu trebuie să vă lipsească prosoapele și prosoapele de baie.

Inspirație în textil de casă

Sfaturi bune pentru casa voastra frumoasa

Glamour – eleganță pentru casa Dvs.

Mai devreme sau mai târziu și cea mai rezistentă canapea sau cel mai rezistent fotoliu vor primi o "lovitură de la viață". Însă dacă este comodă, în ciuda faptului că este mai veche, nu trebuie neapărat să aruncați canapeaua.

cititi mai departe

Ursuleț din prosoape

Învățați cu ajutorul filmulețului video să fabricați un ursuleț din prosop. Este cu adevărat un lucru foarte simplu. Astfel împachetate le puteți face cadou.

cititi mai departe

Online catalogul

În noul catalog găsiți ponturi pentru sezonul de toamnă.

Idei pentru o casă mai primitoare

Autoarele noastre pregătesc pentru dumneavoastră un blog plin de articole interesante. Indiferent că sunteți în căutare de inspirație pentru desăvârșirea designului locuinței, de sfaturi practice în gospodărie, de rețete sau de instrucțiuni pentru crearea unor decorațiuni frumoase, le veți găsi aici pe toate.

Newsletter
Noutăți și promoții
în căsuța Dvs de e-mail

Aici găsiți detalii despre prelucrarea datelor personale.

Garanția cumpărăturilor sigure
Suntem un magazin certificat și respectăm regulile cumpărăturilor în siguranță.
1000 puncte
de livrare
și multe avantaje
pentru cumpărăturile Dvs