Glamour – eleganță pentru casa Dvs.

 

Mai devreme sau mai târziu și cea mai rezistentă canapea sau cel mai rezistent fotoliu vor primi o "lovitură de la viață". Însă dacă este comodă, în ciuda faptului că este mai veche, nu trebuie neapărat să aruncați canapeaua. Ajunge să îi luați o haină nouă. Husele spaniole Glamour vor reda aspectul nou canapelei Dvs, însuflețind atmosfera în întreaga cameră. Puteți folosi husele și pentru protecția unei canapele noi, ca să vă puteți bucura de ea pentru un timp îndelungat.

 

Noua față a canapelei folosite

 

La utilizările repetate, multe obiecte își pierd farmecul și eleganța inițială. În cazul canapelei, putem vorbi de tapițeria deteriorată, de pete care nu se pot curăța sau de urmele lăsate de ghearele pisicii.

Dar de ce să o înlocuiți, dacă îi place întregii familii și este încă foarte comodă? Comandați o husă, care o va îmbrăca la fel ca o a doua piele. Avantajul principal al huselor îl reprezintă economia semnificativă de bani pe care o faceți față de achiziționarea unei noi canapele. Nici nu mai pomenim de timpul și energia pe care le economisiți în acest fel.

La fel ca în fotografia glamour care surprinde o doamnă în cel mai măgulitor și atractiv mod posibil, am încercat și noi husa pe canapeaua noastră. Și am rămas uimiți să vedem cum o canapea veche poate arăta complet diferit într-o clipă, cu ajutorul unei huse noi și cu eforturi minime. Minunat!

Perfect adaptabile

 

Cuvântul glamour înseamnă farmec, șarm personal. Farmecul huselor ce poartă același nume constă într-o simplitate elegantă, fiind vorba de un tip de husă fără model. Culoarea uni este însoțită doar de către structura fibrei elastice, care se întinde perfect, adaptându-se diferitelor forme ale canapelelor și fotoliilor.

Pe scurt, husele Glamour se potrivesc minunat oricărui tip de interior, aderând perfect la orice formă de canapea. Marele avantaj al huselor în culori uni este că sunt foarte ușor de potrivit restului de mobilier din cameră – la covoare în culori pestrițe, tapete, draperii și perdele, pernuțe decorative și pleduri.

 

 

Doamna Director a societății deDoma, Lenka Cvejnová, declară următoarele referitor la husele Glamour:

„Husele sunt minunate pentru gospodării cu copii sau cu animale de companie. Eu am doi copii și un câine, așa că știu ce reușesc să facă aceștia pe canapea. Cu husa nu îmi mai fac griji, știu că doar o dau jos și o spăl. Nu îmi mai este teamă să invit musafirii să ia loc pe canapea. Husele Glamour sunt unice datorită materialului lor, sunt moi și catifelate. Întreaga familie s-a îndrăgostit de ele.“

 

 

Datorită materialului ales, din care 60% fibre naturale de bumbac, husa este foarte plăcută la atingere. Proporția de 30% poliester și 10% elastan asigură elasticitatea și rezistența necesare. Husele îmbracă foarte ușor canapeaua, iar dacă nu sunteți siguri de modul în care trebuie să procedați, vă va ajuta filmul cu instrucțiuni.

Și întreținerea acestor huse foarte elastice în culori uni este ușoară. Atunci când s-a murdărit, ajunge să o scoateți de pe canapea și să o spălați în mașină, la 40 °C. Doar husele pentru colțar trebuie duse la curățătorie datorită mărimii.

Culori și forme

 

Colecția Glamour acoperă o gamă de culori plăcute și naturale. Nuanța smântânei va impresiona toți admiratorii tonurilor deschise. O puteți comanda fără teamă, pentru că se spală ușor. Culorile pământii, cum e culoarea alunei, maro sau a tabacului vor fi apreciate de iubitorii nuanțelor naturale. Dacă vă plac culorile neutre, la care merg asortate accesorii îndrăznețe, alegeți culoarea gri. Și nu lipsește nici nuanța cărămizie, care va transforma canapeaua Dvs. în dominanta camerei de zi.

Gama de huse Glamour oferă o paletă largă de forme, de la fotoliul clasic și până la canapelele de două sau trei locuri, inclusiv pentru mobilier cu forme atipice, cum ar fi fotoliul cu urechi, fotoliul de relaxare sau canapelele și fotoliile cu brațe din lemn.

Husele vor transforma canapeaua Dvs. veche într-una complet nouă, fără eforturi prea mari și fără să cheltuiți mulți bani sau timp. Canapeaua va deveni inima camerei de zi și nu doar un obiect expus de mobilier, pe care să le fie teamă să se așeze animalelor de companie sau chiar copiilor sau “stăpânului casei”, ca să nu o murdărească.

 

 

 

 

Puteți vizualiza aici întreaga colecție de huse Glamour superstretch.

 

Huse care se întind foarte bine GLAMOUR gri, coltar (l. 350 - 530 cm) 1 Huse care se întind foarte bine GLAMOUR gri, coltar (l. 350 - 530 cm) 2
Transport gratuit
Huse care se întind foarte bine GLAMOUR gri, coltar (l. 350 - 530 cm)
849.99 Lei
În reaprovizionare 6 bucăţi
4,9218x
Afisati

Online catalogul

În noul catalog găsiți ponturi pentru sezonul de toamnă.

Idei pentru o casă mai primitoare

Autoarele noastre pregătesc pentru dumneavoastră un blog plin de articole interesante. Indiferent că sunteți în căutare de inspirație pentru desăvârșirea designului locuinței, de sfaturi practice în gospodărie, de rețete sau de instrucțiuni pentru crearea unor decorațiuni frumoase, le veți găsi aici pe toate.

Newsletter
Noutăți și promoții
în căsuța Dvs de e-mail

Aici găsiți detalii despre prelucrarea datelor personale.

Garanția cumpărăturilor sigure
Suntem un magazin certificat și respectăm regulile cumpărăturilor în siguranță.
1000 puncte
de livrare
și multe avantaje
pentru cumpărăturile Dvs