Certificate și aprecieri

Compari.ro – Magazin de încredere

Calitatea serviciilor este verificată de clienții noștri. Datorită gradului de satisfacție al acestora, portalul Compari.ro ne-a acordat certificatul Magazin de încredere. Condiția pentru acordarea acestui titlu este gradul ridicat de satisfacție al clienților în urma comenzilor plasate în magazinul nostru.


OEKO-TEX Standard 100

La produsele marcate cu certificatul Încredere în textile (OEKO-TEX Standard 100) aveți siguranța că sunt produse exclusiv din materiale fără impact negativ asupra sănătății. Criteriile de testare pentru certificarea textilelor și metodele adecvate de testare sunt standardizate la nivel internațional.


deDoma.ro pe biano.ro

BIANO

Biano centralizează într-un singur catalog sute de e-shopuri cu mobilă și decorațiuni încă din anul 2015. Fiind primul site de acest tip de pe piață, acesta aduce în sectorul Home&Decor posibilitatea de căutare a produselor cu ajutorul imaginilor, fapt ce le permite utilizatorilor atât să găsească produse asemănătoare, cât și să le compare foarte ușor din punct de vedere al prețului și al calității, conform propriilor preferințe. Scopul Biano este să facă mai ușoare cumpărăturile și să ofere utilizatorilor o experiență de cumpărare îmbunătățită cu ajutorul tehnologiei.

Online catalogul

În noul catalog găsiți ponturi pentru sezonul de toamnă.

Inspirați-vă

Autorii noștri împreună cu dvs., clienții noștrii, lucrează la o revistă plină de sfaturi, ghiduri, rețete și inspirații. Sunteți curioși asupra noutăților?