Prezentăm producătorul spaniol Nueva Textura

Prezentăm producătorul spaniol Nueva Textura

Firma Nueva Textura care are sediul în localitatea Ontynient din Valencia Spanniei este una din cele patru societăți de textile care fac parte din Holding Group VALENZATEX. Nueva Textura se concentrează pe proiectarea de tapițerii și materiale decorative, din care ulterior sunt cusute husele pentru canapele, pleduri și cuverturi.

Cu toate că societatea Nueva Textura a fost înființată abia în anul 2004 și se află pe piață de puțin timp, i-a fost suficient să intre în conștiința clienților din întreaga lume. Popularitatea produselor textile cu origine spaniolă 100% constă în calitatea excepțională, odelul interesant, creativitatea și nu în ultimul rând servisul oferit pentru clienți.

Printre produsele preferate ale firmei Nueva Textura se află husele pentru canapele și scaune de bucătărie, care se fabrică în două modele, atât cu un singur elastic, extensibile într-o singură direcție, cât și cu două elastice, extensibile pe lungime și pe lățime.

O altă firmă de textile care face parte din grupul Holding Group VALENZATEX se numește Cotopur și se concentrează pe produse necexare unui somn sănătos și confortabil, cum ar fi pernele, saltelele și protecțiile pentru saltele. Produsele firmei Cotopur sunt antialergice și fabricate din materiale naturale și ecologice, sigure pentru sănătate.

Un sortiment asemănător îl oferă și firma Don Almohadon, care face parte de asemenea din grupul VALENZATEX. Această societate care folosește tehnologiile cele mai moderne se încadrează printre cei mai importanți producători de echipamente pentru un somn sănătos din Spania. Pernele și saltelele circulă nsă și în alte state europene, precum și în Asia, America de Sud și chiar în Africa.

Trifoiul cu patru foi al firmelor spaniole care produc textile pentru locuință este completat de societatea Vialman, care se ocupă de producția și vânzarea de cuverturi, pături, fețe de masă și draperii.

Toate cele patru filiale ale Holding Group VALENZATEX face produc textile pentru locuințăau un scop comun, acela de a se strădui să îi mulțumească pe clienți, precum și de a proteja maximum mediul înconjurător, de a utiliza energie din surse regenerabile și a folosi semnificativ materiale sigure pentru sănătate și naturale, în toate produsele textile.

Online catalogul

În noul catalog găsiți ponturi pentru sezonul de toamnă.

Idei pentru o casă mai primitoare

Autoarele noastre pregătesc pentru dumneavoastră un blog plin de articole interesante. Indiferent că sunteți în căutare de inspirație pentru desăvârșirea designului locuinței, de sfaturi practice în gospodărie, de rețete sau de instrucțiuni pentru crearea unor decorațiuni frumoase, le veți găsi aici pe toate.

Newsletter
Noutăți și promoții
în căsuța Dvs de e-mail

Aici găsiți detalii despre prelucrarea datelor personale.

Garanția cumpărăturilor sigure
Suntem un magazin certificat și respectăm regulile cumpărăturilor în siguranță.
1000 puncte
de livrare
și multe avantaje
pentru cumpărăturile Dvs