În perioada 25.–27.6. va avea loc un inventar. Expedierea comenzilor va fi reluată în data de 28.06.

Prezentăm producătorul italian GAICO

Firma italiană Gaico este una dintre cele mai cunoscute firme la nivel mondial, care fabrică huse pentru canapele și fotolii.

Istoria acestei firme se dezvoltă până în anul 1965, când se numea încă Paulato Adriano și s-a ocupat cu producția de bobine de dantelă și franjuri. După câțiva ani firma și-a schimbat numele în Gaico și a trecut la producția de cuverturi de pat și pături. Sediul firmei se află deja de peste 35 de ani în orășelul italian Gandino, care se află în Alpii pitorești din regiunea Bergamo.

Începând uc anul 2001, firma Gaico a început să se specializeze în producția de țesături elastice cu relief din plastic, patentate la nivel internațional, care sunt extensibile pe lungime și pe lățime. Din aceste țesături se cos husele pentru cele mai diferite tipuri de scaune, fotolii, canapele și chiar și pentru câteva tipuri de colțare.

În anul 2011, firma Gaico a creat o nouă marcă comercială, Paulato by Gaico. Sub această marcă, husele unicat cu două elastice au început cu un mare succes să se extindă în Europa și ulterior în întreaga lume.

 

 

Firma Gaico pune mare accent pe calitatea materialelor, care nu conțin substanțe nocive și astfel urmează cele mai noi trenduri de culoare și model, pe care le reflectă în produsele sale. O certitudine este și strictul control al calității huselor deja cusute care se menține fără îndoială și datorită faptului că producția are loc exclusiv într-o fabrică italiană.

Clienții apreciază forate mult nu doar calitatea, ci și unicitatea acestor huse elastice frumoase.

Toate husele de fabricație italiană ale producătorului Gaico îndeplinesc cerințele privind siguranța sănătății, prin urmare pot fi deținătoare ale certificării OEKO-TEX® Standard 100.

Online catalogul

În noul catalog găsiți ponturi pentru sezonul de toamnă.

Idei pentru o casă mai primitoare

Autoarele noastre pregătesc pentru dumneavoastră un blog plin de articole interesante. Indiferent că sunteți în căutare de inspirație pentru desăvârșirea designului locuinței, de sfaturi practice în gospodărie, de rețete sau de instrucțiuni pentru crearea unor decorațiuni frumoase, le veți găsi aici pe toate.

Newsletter
Noutăți și promoții
în căsuța Dvs de e-mail

Aici găsiți detalii despre prelucrarea datelor personale.

Garanția cumpărăturilor sigure
Suntem un magazin certificat și respectăm regulile cumpărăturilor în siguranță.
1000 puncte
de livrare
și multe avantaje
pentru cumpărăturile Dvs