Vestă de damă din lână de oaie, 2XL

Cod: 5033104

Vestă de damă din lână de oaie, 2XL

Cod: 5033104
Vânzări încheiate ... dar nu disperați, vă vom ajuta să alegeți un alt element. Căutare categorie Îmbrăcăminte damă
Vestă de damă din lână de oaie, 2XL
  • cu guler
  • din lână autentică
  • 4 mărimi disponibile

Vesta elegantă cu guler fular, care vă protejează gâtul de aerul rece, ferindu-vă de curent şi de durerile de gât. Vesta este din lână de oaie şi încălzeşte în mod plăcut. Această vestă are o croială mai lungă, aşadar vă va acoperi tot spatele. Este prevăzută cu 2 buzunare practice cu fermoar. Se recomandă spălarea la maşină, la 30 °C.

Material: 100% lână de oaie

Mărimi: M, L, XL, 2XL

Verificați-vă mărimea în tabelul de mărimi.

LĂNA
Produse din lână datorită capacității naturale de termoreglare a valurilor, veți fi răcoroși în timpul iernii și răcoroși în timpul verii ,așa că sub pătură de lână. Din cauza absorbției de praf reduse scăzut, structurii fibrelor în formă de ax, prezența lanolinei și capacitatea de a elimina umezeala din așternut se creează un mediu nepotrivit pentru acarieni și alte microorganisme, prin urmare acest produs este potrivit pentru alergici.

SĂNĂTATE BUNĂ
Lână este ușor de întreținut în curățenie. Lanolina naturală conținută în fiecare fibră are efecte benefice asupra pielii. Ea înmoaie și acționează antiinflamator. În plus, ameliorează durerea reumatică, are un efect benefic asupra tractului urinar și calmează întregul corp.

INCALZESTE
Produsele care va garanteaza ca nu veti mai tremura niciodata de frig! Placute la atingere si pe corp. Incalzesc, incurajeaza si imbunatatesc starea dumneavoastra de spirit chiar si in zilele cele mai reci.

Online catalogul

În noul catalog găsiți ponturi pentru sezonul de toamnă.

Idei pentru o casă mai primitoare

Autoarele noastre pregătesc pentru dumneavoastră un blog plin de articole interesante. Indiferent că sunteți în căutare de inspirație pentru desăvârșirea designului locuinței, de sfaturi practice în gospodărie, de rețete sau de instrucțiuni pentru crearea unor decorațiuni frumoase, le veți găsi aici pe toate.

Newsletter
Noutăți și promoții
în căsuța Dvs de e-mail

Aici găsiți detalii despre prelucrarea datelor personale.

Garanția cumpărăturilor sigure
Suntem un magazin certificat și respectăm regulile cumpărăturilor în siguranță.
1000 puncte
de livrare
și multe avantaje
pentru cumpărăturile Dvs