CE STIL SE POTRIVEȘTE CAMEREI DVS. DE ZI?

Aranjați-vă camera de zi într-un stil romantic sau în tot mai popularul stil hygge. Vă putem da sfaturi pentru a schimba înfățișarea canapelei dvs, iar prin aceasta, a întregii camere. Adăugați apoi doar câteva accesorii și vă veți petrece timpul într-o cameră complet nouă.

 

Variante monocolore pentru combinații simple

Husele elastice deDoma funcționează în principiu ca o a doua tapițerie și vă transformă canapeaua într-una nouă. Husa acoperă petele, micile găurele și orice alte defecte ale canapelei inițiale, care va fi perfect acoperită. Husa stă perfect pe canapea, așa că puteți elimina și cuverturile care trebuie îndreptate la nesfârșit. Însă husa nu este o soluție perfectă doar pentru schimbarea interiorului. Vă puteți alege dintr-o gamă variată de modele și materiale doar pentru a vă îmbrăca vechea canapea într-o haină nouă.

Nu puteți greși dacă alegeți o husă de o singură culoare, pe care o puteți combina apoi foarte ușor cu accesorii contrastante. Canapelele monocolore se potrivesc bine în orice interior și arată bine mai ales în combinație cu textile cu model. Tonurile preferate pentru camera de zi sunt de obicei cele de maro, acestea reușind să creeze o atmosferă plăcută. Puteți alege o husă monocoloră din colecțiile Roma sau Buklé.

 

Husele cu dungi conferă eleganţă

Dacă veţi merge pe varianta huselor cu dungi, veţi conferi camerei dvs. de zi un stil foarte elegant. Puteţi transforma canapeaua în piesa centrală a camerei. Ca accesorii, folosiţi pernuţe moi şi catifelate de efect. Datorită faptului că husele pot fi scoase şi spălate uşor, nu trebuie să vă feriţi de nuanţele mai deschise. Nu vă va mai deranja nici joaca copiilor pe canapea şi nici folosirea acesteia de către animalele de companie. Colecţiile Universo şi Oceano sunt printre preferatele clienţilor noştri.

 

Stilul romantic

Stilul romantic este unic şi evocă sentimente de nostalgie, conferind farmec şi confort caselor noastre. Este potrivit pentru casă, iar elementele de mobilier tipice acestui stil sunt disponibile în majoritatea cazurilor. Adesea, acesta este alcătuit din antichităţile familiei - porţelanuri şi mici relicve, multe lucruri putând fi găsite în bazar sau magazinele de antichităţi. Stilul romantic nu se supune regulilor modei şi este dictat doar de inspiraţia şi instinctul dvs. Aranjarea locuinţei în stil romantic înseamnă nesfârşite revelaţii ale unor noi detalii, nuanţe, materiale. Canapelei dvs. vechi sigur i se va potrivi o husă în nuanţe estompate, cu model floral. Chiar dacă aveţi deja o canapea în acest stil, poate cu pete sau zone tocite, îi puteţi da un nou suflu de viaţă datorită husei uşoare cu volane Fiorela.

 

Stilul nordic hygge

Dacă îndrăgiți interioarele curate, poate chiar austere, înseamnă că vă încadraţi între iubitorii stilului nordic hygge (a se citi hüke).

Hygge este cuvântul danez ce definește tot ce percepem ca fiind plăcut – sentimentul de comoditate, căldură, armonie, întâlnirile cu prietenii și luarea mesei împreună. Vă puteți bucura de toate aceste sentimente în livingul dvs, pe o canapea îmbrăcată într-o husă pe care o puteți scoate și spăla ușor în cazul în care se murdărește. Vă puteți alege husa dintr-o paletă de nuanțe de crem deschis, de exemplu din colecția Glamour. Combinați piese de mobilier nou și vechi. Veți elibera interiorul de sterilitatea unui singur stil, îmbogățindu-l cu amintiri.

 

Pentru familii cu copii și animale de companie

Transformarea canapelei într-una nouă este foarte simplă cu o husă elastică. Este ca și cum v-ați îmbrăca într-un tricou nou. Și întreținerea huselor este ușoară. În cazul în care se murdărește, o puteți scoate ușor și spăla la mașină. Astfel, canapeaua dvs. va fi mereu curată. Dacă mai toate activitățile se centrează în jurul canapelei și aveți copii sau animăluțe de companie, husele vor soluționa și problema protecției de petele de mâncare, băuturi, de ghearele pisicilor și, bineînțeles, de păr. Vă puteți alege din oferta noastră variată de forme, materiale și culori.

Online catalogul

În noul catalog găsiți ponturi pentru sezonul de toamnă.

Idei pentru o casă mai primitoare

Autoarele noastre pregătesc pentru dumneavoastră un blog plin de articole interesante. Indiferent că sunteți în căutare de inspirație pentru desăvârșirea designului locuinței, de sfaturi practice în gospodărie, de rețete sau de instrucțiuni pentru crearea unor decorațiuni frumoase, le veți găsi aici pe toate.

Newsletter
Noutăți și promoții
în căsuța Dvs de e-mail

Aici găsiți detalii despre prelucrarea datelor personale.

Garanția cumpărăturilor sigure
Suntem un magazin certificat și respectăm regulile cumpărăturilor în siguranță.
1000 puncte
de livrare
și multe avantaje
pentru cumpărăturile Dvs