Răspunsuri la întrebări frecvente

1. Unde se confectioneaza husele?
Husele sunt confectionate la comanda spre exemplu in Italia si Spania. Sunt confectionate in diferite culori si design. Amandoi producatorii, se bazeaza pe calitatea cusaturilor si o culoare durabila.

2. Ce inseamna numarul (de ex: 60 – 100 cm) mentionat pe anumite tipuri de huse?
Datele arata latimea toatala a fotoliului, canapelei inclusiv cotierele incluse intre dimensiunile "de la – pana la" De exemplu, daca aveti fotoliu cu latimea de 80 cm, atunci este exact intre dimensiuni, astfel husa va fi potrivita. Daca aveti fotoliu cu o latime mai mare de 110 cm, este necesar a se lua in considerare ca veti avea nevoie de o husa mai mare decat cea a fotoliului. Deci pentru o canapea de doua locuri.

3. Pana la ce inaltime maxima a fotoliului si canapelei sunt husele adecvate?
La majoritatea huselor este ideala inaltimea mobilei intre 90 - 100 cm. La husele Glamour inaltimea este pana la 110 cm. Exceptie pentru fotoliul fix unde husa se intinde pana la 114 cm. Detaliile individuale le gasiti pe husa care v-ati aleso.

4. Cum se masoara mobilierul de tip fotoliu sau canapea?
Pentru a determina dimensiunea corecta in principal,aveti nevoie de doua dimensiuni. Latime si inaltime. Latimea se masoara inclusiv cu cotierele pentru maini,ca si cum ati aseza peste cotiere o rigla. Inaltimea se masoara bine pe spatele fotoliului. De la sol (dar aveti grija,fara picioare), se masoara intreaga inaltime a fotoliului sau canapelei. Dimensiunile, care le mentionam la fiecare husa in parte pentru fotoliu sunt intre dimensiunile de la – pana la. Deci latimea si inaltimea maxima si minima. Daca aveti dimensiunile intre aceste limite,atunci husa va fi potrivita.

5. Cum masor un coltar?
Pentru a afla dimensiunea corecta aveti nevoie de doua dimensiuni. Latime si inaltime. Latimea se masoara inclusiv cu cotierele pentru maini si colturi. De preferabil masurati pe partea de sezut. Incepeti la o cotiera pentru mana, continuati in colt si din colt in capatul celalalt al canapelei. Inaltimea se masoara bine pe spatele canapelei. De la sol (dar aveti grija, fara picioare) masurati intreaga inaltime a canapelei. Dimensiunile care le mentionam la husele pentru coltar sunt intre dimensiunile de la-pana la. Deci latimea maxima si minima. Daca aveti dimensiunile intre aceste limite, atunci husa va fi potrivita.

6. Este posibila spalarea huselor in masina de spalat sau la curatatorie?
Husele pot fi spalate intr-o masina de spalat la maxim. 40 de grade. Nu este necesara ducerea lor la la curatatorie. Cu toate acestea, conteaza posibilitatile dvs. de spalare. In cazul in care aveti o masina mica de spalat este nevoie sa alegeti o alta posibilitate.

7. Din ce materiál sunt husele?
Husele oferite de noi sunt intotdeauna un amestec format din bumbac, poliester sau acril. Si in anumite huse se adauga elastan. Materialul este intotdeauna placut la atingere si ecologic cu mobilierul de tip canapea sau fotoliu. Componenta specifica a huselor o gasiti mereu la husele alese.

8. Este posibila comandarea huselor in diferite culori?
Ne pare rau, dar nu este posibila comandarea huselor decat in variantele de culori oferite de noi. Daca aveti idee de o combinatie de culori care va lipseste din oferta, atunci va rugam sa ne contactati la info@dedoma.ro si cu siguranata ne vom gandi la propunerea dvs.

9. Nu stiu daca am acasa coltar sau canapea cu ottoman.
Diferenta de baza intre o canapea de colt si canapeaua cu ottoman este cotierul. In cazul in care cotierul pentru spate se intinde pana la ottoman, aveti acasa coltar cu asa zisul „relax“. Fotoliul cu ottoman are cotierele ca o obisnuita tripla canapea careia ii este adaugat ottoman pentru picioare. 

10. Am coltar cu "relax" si un singur cotier, pot cumpara husa?
Husa pentru acest tip de canapea nu oferim, dar multi clienti au cumparat o husa obisnuita pentru coltar. Excesul de materiál este apoi introdus in spatiul din spatele canapelei. Daca nu sunteti siguri cum va sta husa, va puteti inspira din foto galeria noastra, unde gasiti si canapele asemanatoare celei a dvs.

11. Am coltar in forma de U. Oferiti huse si pentru acest tip de canapea?
Ne pare rau, dar pentru acest tip de canapele nu oferim huse. Confectionarea husei pentru aceste tip de canapea este foarte dificil si deocamdata nici unul dintre producatori nu a inceput sa o produca.

12. Oferiti si huse pentru tabureti la canapele?
Da.In oferta noastra le gasiti ca huse pentru tabureti, si huse pentru fotolii. Ce culori de huse va puteti comanda, ca sa va cumparati si husa pentru taburet vedeti aici.

13. Oferiti huse si pentru fotolii fixe si canapele de acelasi tip?
Huse pentru fotolii fixe puteti cumpara la noi. Combinatiile de culori le gasiti aici. In caz ca aveti canapea cu urechi, acest tip de huse nu oferim.

14. Oferiti huse si huse pentru banci de bucatarie si scaune?
Pentru bancile de bucatarie din pacate nu avem huse, dar pentru scaune avem. Sau doar pentru perna de sezut si husa pentru scaun cu spatar. Selectia o gasiti aici.

15. Este posibila comandarea materialului la metru sau realizare husei la comanda?
Din pacate, materialul la metru nu poate fi comandat. Noi furnizam doar huse gata facute. Si din cauza ca productia este standardizata pe dimensiunile cele mai dese, nu este posibila nici cererea speciala pentru realizarea husei.

Idei si sfaturi pentru dvs :

Cum se-ntind corect husele?
Desfaceti husa si gasiti partea din spate. O veti cunoaste pentru ca este mai mare. Incepeti intinzand pe spatarul canapelei. Trageti cat posibil in jos.

Dupa aceea intindeti husa pe cotiere si din nou trageti in jos. La final aranjati husa, si introduceti materialul dupa partea de sezut a canapelei de jur inprejur. In caz ca husa mai iese undeva in afara, aranjati-o.

Puteti viziona materialele noastre video aici.

Se-ntampla ca husa nu tine in mod corespunzator dupa partea de sezut si iese afara sau aluneca?
Fiecare canapea este diferita. Unele au destul spatiu dupa partea de sezut si altele vice-versa. In functie de acest lucru materialul ori tine in canapea ori iese afara.

In caz ca husa iese afara, vindem role de fixare.


IDEI de la clienti :

In caz ca,aveti impresia ca rolele de fixare nu sunt suficiente, atunci avem doua idei de la clienti :

  • Molitan: molitanul se taie in fasii mai lungi si se introduce in canapea impreuna cu husa (in acelasi mod ca si rola de fixare)
  • Tesatura : tesatura se roleaza (cearsaf, prosop,…), astfel incat rola sa aibe grosimea dorita in functie de suprafata canapelei si o introduceti in canapea impreuna cu husa (in acelasi mod ca si rolele de fixare).

Online catalogul

În noul catalog găsiți ponturi pentru sezonul de toamnă.

Idei pentru o casă mai primitoare

Autoarele noastre pregătesc pentru dumneavoastră un blog plin de articole interesante. Indiferent că sunteți în căutare de inspirație pentru desăvârșirea designului locuinței, de sfaturi practice în gospodărie, de rețete sau de instrucțiuni pentru crearea unor decorațiuni frumoase, le veți găsi aici pe toate.

Newsletter
Noutăți și promoții
în căsuța Dvs de e-mail

Aici găsiți detalii despre prelucrarea datelor personale.

Garanția cumpărăturilor sigure
Suntem un magazin certificat și respectăm regulile cumpărăturilor în siguranță.
1000 puncte
de livrare
și multe avantaje
pentru cumpărăturile Dvs