Prezentarea furnizorului Sleep Well

SLEEP WELL - cea mai gingașă mângăiere sau dragoste la prima atingere,
ambele slogane definesc produsele mătăsoase, calde și moi din microfibră sau dacă doriți din micropliș ale mărcii SLEEP WELL. Marca Sleep Well a fost înființată de firma textilă din Svitavy SVITAP J.H.J. acum 12 ani, care pentru prima dată lansat pe piața din Republica Cehă și Slovacia pături, lenjerii de pat, cearșafuri irezistibile și alte produse.

Sunt deja 12 ani de când societatea produce pentru clienții fideli și pentru cei noi colecții design de lenjerii de pat și pături, care reprezintă evenimentul așteptat pentru sezonul de toamnă. Colecția din acest an poartă denumirea de "echilibru" și își propune să atragă atenția asupra unui tempo de viață din ce în ce mai rapid, peste tot în jurul nostru. Din acest motiv veți întâlni modele de Mandala, Valuri, modele de flori fine, într-un cuvânt tot ceea ce ne oferă odihnă și liniște după o zi obositoare. Avem o noutate pentru copii - primul betleem din pliș, figurinele lui Iosif, ale Mariei, ale lui Isus din micro-spandex extrafin completate cu un Betleem din carton, vor sprijini povestirea minunatului eveniment privind nașterea lui Isus și înțelegerea tradițiilor de Crăciun.

Výrobky SLEEP WELL sunt fabricate cu dragoste pentru toate categoriile de vârstă:

  • pentru bebeluși - pături pentru cărucior și lenjerie de pat pentru pătuț
  • pentru copii - o serie mare de jucării de pluș, lenjerii și pături
  • pentru adulți - pături, piese decorative pentru interior
  • pentru bunica și pentru bunicul poate un halat de televizor cald

Cireașa pe tort este ediția limitată de pături cu imprimarea motivului tabloului Ametystal cunoscutului pictor Alfons Mucha. Această colecție a fost fabricată în tiraj de 2000 bucăți în baza liceței acordate de nepotul lui Alfons Mucha, John. Pentru fiecare pătură, clientul va obține un certificat cu număr de înregistrare și garanția de autenticitate.

Firma Svitap dispune de o linie de broderi proprie, astfel că poate oferi clienților dar și persoanelor individuale decorarea păturii pentru bebeluș sau a pernuței cu o broderie personalizată. Totodată societatea produce colecții proprii de produse brodate, de ex. pentru pădurari, pescari sau pentru fanii joga.

Păturile fleece ale mărcii SLEEP WELL sunt o componentă a dotării standard a automobilelor Škoda KODIAQ.

Produsele din microfibră sunt testate și dețin certificate privind siguranța sănătății din partea institutului ceh ITC Zlín precum și certificte de conformitate, lucru cu care firma se mândrește.

Online catalogul

În noul catalog găsiți ponturi pentru sezonul de toamnă.

Idei pentru o casă mai primitoare

Autoarele noastre pregătesc pentru dumneavoastră un blog plin de articole interesante. Indiferent că sunteți în căutare de inspirație pentru desăvârșirea designului locuinței, de sfaturi practice în gospodărie, de rețete sau de instrucțiuni pentru crearea unor decorațiuni frumoase, le veți găsi aici pe toate.

Newsletter
Noutăți și promoții
în căsuța Dvs de e-mail

Aici găsiți detalii despre prelucrarea datelor personale.

Garanția cumpărăturilor sigure
Suntem un magazin certificat și respectăm regulile cumpărăturilor în siguranță.
1000 puncte
de livrare
și multe avantaje
pentru cumpărăturile Dvs