Papuci de reabilitare bărbăteşti, măr. 42

(7 Evaluare)
Cod: 5247102

Papuci de reabilitare bărbăteşti, măr. 42

(7 Evaluare)
Cod: 5247102
Vânzări încheiate ... dar nu disperați, vă vom ajuta să alegeți un alt element. Căutare categorie Încălțăminte și papuci de casă

Produse asociate

Mulți clienți își comandă și alte produse asociate cu produsele alese. Mai jos găsiți recomandările noastre.

Batiste din bumbac TRABUCE set 5 buc
Batiste din bumbac TRABUCE set 5 buc
79.99 Lei
În stoc mai mult de 10 seturi
Afisati

Papuci de reabilitare bărbăteşti, măr. 42

Papucii de reabilitare bărbăteşti din piele întoarsă maro, sunt căptuşiţi cu 100% lână de oaie. Sunt potriviţi pentru persoanele cu căpută înaltă. Încălzesc şi asigură o purtare confortabilă persoanelor cu diverse excrescenţe, monturi ş.a. Sunt largi pentru o încălţare comodă. Potriviţi şi pentru persoane cu căpută înaltă. Disponibili în mărimile 41-47.

Parametrii:

  • Material: piele, lână de oaie, talpă din cauciuc
  • Mărimi: 41 - 47

Masurati-va ambele talpi in mm si alegeti valoarea mai mare.

LĂNA
Produse din lână datorită capacității naturale de termoreglare a valurilor, veți fi răcoroși în timpul iernii și răcoroși în timpul verii ,așa că sub pătură de lână. Din cauza absorbției de praf reduse scăzut, structurii fibrelor în formă de ax, prezența lanolinei și capacitatea de a elimina umezeala din așternut se creează un mediu nepotrivit pentru acarieni și alte microorganisme, prin urmare acest produs este potrivit pentru alergici.

SĂNĂTATE BUNĂ
Lână este ușor de întreținut în curățenie. Lanolina naturală conținută în fiecare fibră are efecte benefice asupra pielii. Ea înmoaie și acționează antiinflamator. În plus, ameliorează durerea reumatică, are un efect benefic asupra tractului urinar și calmează întregul corp.

INCALZESTE
Produsele care va garanteaza ca nu veti mai tremura niciodata de frig! Placute la atingere si pe corp. Incalzesc, incurajeaza si imbunatatesc starea dumneavoastra de spirit chiar si in zilele cele mai reci.

Online catalogul

În noul catalog găsiți ponturi pentru sezonul de toamnă.

Inspirați-vă

Autorii noștri împreună cu dvs., clienții noștrii, lucrează la o revistă plină de sfaturi, ghiduri, rețete și inspirații. Sunteți curioși asupra noutăților?