Papuci de damă pentru picior lat - bej, măr. 41

Scrie recenzie
Cod: 5339041

Papuci de damă pentru picior lat - bej, măr. 41

Scrie recenzie
Cod: 5339041
Vânzare încheiată
Transport la doar 1499 Lei
63.99 Lei
 
buc
TRANSPORT GRATUIT
PENTRU COMENZI PESTE 199 Lei

Papuci de damă pentru picior lat - bej, măr. 41

Papucii de casă pentru femei, de culoare bej, sunt căptuşiţi cu lână de oaie. Sunt potriviţi şi pentru un umblat comod pe parcursul întregii zile. Branţ moale şi calitativ cu talpă antiderapantă. Papucii sunt mai largi (lărgime standard „G“), pentru o încălţare comodă, inclusiv pentru picioarele cu probleme.

Material: piele autentică de vacă, lână de oaie 100% şi cauciuc
Mărimi disponibile: 36 - 42

LĂNA
Produse din lână datorită capacității naturale de termoreglare a valurilor, veți fi răcoroși în timpul iernii și răcoroși în timpul verii ,așa că sub pătură de lână. Din cauza absorbției de praf reduse scăzut, structurii fibrelor în formă de ax, prezența lanolinei și capacitatea de a elimina umezeala din așternut se creează un mediu nepotrivit pentru acarieni și alte microorganisme, prin urmare acest produs este potrivit pentru alergici.

SĂNĂTATE BUNĂ
Lână este ușor de întreținut în curățenie. Lanolina naturală conținută în fiecare fibră are efecte benefice asupra pielii. Ea înmoaie și acționează antiinflamator. În plus, ameliorează durerea reumatică, are un efect benefic asupra tractului urinar și calmează întregul corp.

PIELE NATURALĂ
Pielea naturală este un materiál moale și flexibil, care prezintă o serie de avantaje. În condiția unei îngrijiri corespunzătoare, produsele nu pierd aspectul lor frumos, pantofii fabricați se mulează mai bine pe forma piciorului

Evaluare: (0)

Scrieți o recenzie și câștigați valoarea comenzii dvs!
Adăugați recenzia sau fotografia dvs la produsul cumpărat și veți fi inclus în tragerea săptămânală, prin care puteți câștiga valoarea comenzii dvs!
Scrie și câștigă
Mai multe informații
0%
0 x
0 x
0 x
0 x
0 x

Întrebările Dvs.

Aveți întrebări despre acest produs? Nu ezitați să le adresați în discuția noastră.

Produse asociate

Mulți clienți își comandă și alte produse asociate cu produsele alese. Mai jos găsiți recomandările noastre.

Cataloage printate

Inspirați-vă pentru sezonul de toamnă. Accesorii frumoase de interior și ajutoare practice într-un singur loc.

Inspirați-vă

Autorii noștri împreună cu dvs., clienții noștrii, lucrează la o revistă plină de sfaturi, ghiduri, rețete și inspirații. Sunteți curioși asupra noutăților?