Papuci de damă pentru picior lat - bej, măr. 41

Cod: 5339041

Papuci de damă pentru picior lat - bej, măr. 41

Cod: 5339041
Vânzări încheiate ... dar nu disperați, vă vom ajuta să alegeți un alt element. Căutare categorie Încălțăminte damă
Papuci de damă pentru picior lat - bej, măr. 41

Papucii de casă pentru femei, de culoare bej, sunt căptuşiţi cu lână de oaie. Sunt potriviţi şi pentru un umblat comod pe parcursul întregii zile. Branţ moale şi calitativ cu talpă antiderapantă. Papucii sunt mai largi (lărgime standard „G“), pentru o încălţare comodă, inclusiv pentru picioarele cu probleme.

Material: piele autentică de vacă, lână de oaie 100% şi cauciuc
Mărimi disponibile: 36 - 42

LĂNA
Produse din lână datorită capacității naturale de termoreglare a valurilor, veți fi răcoroși în timpul iernii și răcoroși în timpul verii ,așa că sub pătură de lână. Din cauza absorbției de praf reduse scăzut, structurii fibrelor în formă de ax, prezența lanolinei și capacitatea de a elimina umezeala din așternut se creează un mediu nepotrivit pentru acarieni și alte microorganisme, prin urmare acest produs este potrivit pentru alergici.

SĂNĂTATE BUNĂ
Lână este ușor de întreținut în curățenie. Lanolina naturală conținută în fiecare fibră are efecte benefice asupra pielii. Ea înmoaie și acționează antiinflamator. În plus, ameliorează durerea reumatică, are un efect benefic asupra tractului urinar și calmează întregul corp.

PIELE NATURALĂ
Pielea naturală este un materiál moale și flexibil, care prezintă o serie de avantaje. În condiția unei îngrijiri corespunzătoare, produsele nu pierd aspectul lor frumos, pantofii fabricați se mulează mai bine pe forma piciorului

Online catalogul

În noul catalog găsiți ponturi pentru sezonul de toamnă.

Idei pentru o casă mai primitoare

Autoarele noastre pregătesc pentru dumneavoastră un blog plin de articole interesante. Indiferent că sunteți în căutare de inspirație pentru desăvârșirea designului locuinței, de sfaturi practice în gospodărie, de rețete sau de instrucțiuni pentru crearea unor decorațiuni frumoase, le veți găsi aici pe toate.

Newsletter
Noutăți și promoții
în căsuța Dvs de e-mail

Aici găsiți detalii despre prelucrarea datelor personale.

Garanția cumpărăturilor sigure
Suntem un magazin certificat și respectăm regulile cumpărăturilor în siguranță.
1000 puncte
de livrare
și multe avantaje
pentru cumpărăturile Dvs