Papuci de casă călduroşi, 44

Cod: 5016506

Papuci de casă călduroşi, 44

Cod: 5016506
Vânzări încheiate ... dar nu disperați, vă vom ajuta să alegeți un alt element. Căutare categorie Încălțăminte și papuci de casă

Produse asociate 2

Mulți clienți își comandă și alte produse asociate cu produsele alese. Mai jos găsiți recomandările noastre.

Şosete medicinale pentru diabetici, bărbăteşti, 5 perechi Şosete medicinale pentru diabetici, bărbăteşti, 5 perechi
Şosete medicinale pentru diabetici, bărbăteşti, 5 perechi
77.99 Lei
Stocul va fi aprovizionat cu 10 seturi
Afisati

Papuci de casă călduroşi, 44

  • cu lână de oaie
  • talpă antiderapantă
  • deschidere cu fermoar pentru încălţare uşoară
  • mărimi 39-45

Papuci de casă călduroşi de damă şi bărbăteşti. Papucii sunt căptuşiţi cu lână de oaie veritabilă, aşa că vă vor ţine bine de cald şi în zilele reci de iarnă. Sunt prevăzuţi cu talpă antiderapantă şi deschidere cu fermoar, aşa că îi veţi încălţa uşor. Deoarece partea interioară este căptuşită cu lână, vă rugăm să alegeţi o mărime cu un număr mai mare decât purtaţi în mod normal.

Material: lână de oaie, pâslă, cauciuc

Dimensiuni: 39 - 45

Măsurați lungimea ambelor tălpi în mm și alegeți dimensiunea mai mare penstru stabilirea mărimii necesare.

LĂNA
Produse din lână datorită capacității naturale de termoreglare a valurilor, veți fi răcoroși în timpul iernii și răcoroși în timpul verii ,așa că sub pătură de lână. Din cauza absorbției de praf reduse scăzut, structurii fibrelor în formă de ax, prezența lanolinei și capacitatea de a elimina umezeala din așternut se creează un mediu nepotrivit pentru acarieni și alte microorganisme, prin urmare acest produs este potrivit pentru alergici.

SĂNĂTATE BUNĂ
Lână este ușor de întreținut în curățenie. Lanolina naturală conținută în fiecare fibră are efecte benefice asupra pielii. Ea înmoaie și acționează antiinflamator. În plus, ameliorează durerea reumatică, are un efect benefic asupra tractului urinar și calmează întregul corp.

INCALZESTE
Produsele care va garanteaza ca nu veti mai tremura niciodata de frig! Placute la atingere si pe corp. Incalzesc, incurajeaza si imbunatatesc starea dumneavoastra de spirit chiar si in zilele cele mai reci.

Online catalogul

În noul catalog găsiți ponturi pentru sezonul de toamnă.

Inspirați-vă

Autorii noștri împreună cu dvs., clienții noștrii, lucrează la o revistă plină de sfaturi, ghiduri, rețete și inspirații. Sunteți curioși asupra noutăților?