Papuci de bărbaţi pentru picior larg negru-maro, măr. 45

Cod: 5377545

Papuci de bărbaţi pentru picior larg negru-maro, măr. 45

Cod: 5377545
Vânzări încheiate ... dar nu disperați, vă vom ajuta să alegeți un alt element. Căutare categorie Încălțăminte bărbați

Produse asociate 1

Mulți clienți își comandă și alte produse asociate cu produsele alese. Mai jos găsiți recomandările noastre.

Ghete de iarnă bărbaţi Ghete de iarnă bărbaţi
Cel mai vandut
Ghete de iarnă bărbaţi
189.99 Lei
In stoc 4 variante

Papuci de bărbaţi pentru picior larg negru-maro, măr. 45

Talpa de calitate și moale cu talpa outsole antiderapantă. Sunt mai largi (lățime standard „G“) pentru o încălțare confortabilă pentru picioare problematice.

Mărimi: 40-46

Material: partea exterioară - piele de vită veritabilă, partea interioară - lână de oaie, talpă - cauciuc

LĂNA
Produse din lână datorită capacității naturale de termoreglare a valurilor, veți fi răcoroși în timpul iernii și răcoroși în timpul verii ,așa că sub pătură de lână. Din cauza absorbției de praf reduse scăzut, structurii fibrelor în formă de ax, prezența lanolinei și capacitatea de a elimina umezeala din așternut se creează un mediu nepotrivit pentru acarieni și alte microorganisme, prin urmare acest produs este potrivit pentru alergici.

SĂNĂTATE BUNĂ
Lână este ușor de întreținut în curățenie. Lanolina naturală conținută în fiecare fibră are efecte benefice asupra pielii. Ea înmoaie și acționează antiinflamator. În plus, ameliorează durerea reumatică, are un efect benefic asupra tractului urinar și calmează întregul corp.

INCALZESTE
Produsele care va garanteaza ca nu veti mai tremura niciodata de frig! Placute la atingere si pe corp. Incalzesc, incurajeaza si imbunatatesc starea dumneavoastra de spirit chiar si in zilele cele mai reci.

Online catalogul

În noul catalog găsiți ponturi pentru sezonul de toamnă.

Inspirați-vă

Autorii noștri împreună cu dvs., clienții noștrii, lucrează la o revistă plină de sfaturi, ghiduri, rețete și inspirații. Sunteți curioși asupra noutăților?