Lenjerie de pat din micropluş SARAH albastră

Cod: 5357401

Lenjerie de pat din micropluş SARAH albastră

Cod: 5357401
Vânzări încheiate ... dar nu disperați, vă vom ajuta să alegeți un alt element. Căutare categorie Lenjerii de pat din micropluș
Lenjerie de pat din micropluş SARAH albastră

Lenjeria de pat SARAH albastru din micropluş călduros este alegerea ideală pentru perioada răcoroasă, pentru că păstrează perfect căldura. În fiecare zi vă veţi bucura la gândul că seara vă veţi înfofoli în această lenjerie moale şi mătăsoasă. Imprimeul delicat cu alb curat ce predomină şi diverse nuanţe de albastru liniştitor creează o stare de armonie. Mai mult de atât, lenjeria va fi o decoraţiune frumoasă a dormitorului Dvs. Se usucă foarte repede, îşi păstrează culoarea, nu se scămoşează, nu lasă scame şi nu se şifonează, aşadar nu necesită călcare. Este prevăzută cu închidere pe fermoar şi este potrivită şi pentru persoanele alergice.

Lenjeria de pat Sarah este disponibilă în dimensiuni standard de 140 x 200 cm. Setul pentru pat de o persoană conţine 1x faţă de pernă cu dimensiunile de 70 x 90 cm şi 1x cearceaf pentru pilotă 140 x 200 cm. Se recomandă spălarea pe dos, cu fermoarul tras, la temperatura de 30 °C, cu un detergent pentru rufe delicate, fără conţinut de înălbitori şi cu balsam de rufe.

Puteţi completa lenjeria de pat cu feţele pentru pernuţe cu acelaşi imprimeu şi cu acest cearceaf cu elastic.

PRODUS CEH
Prin achizitionarea produselor de calitate sprijiniti producatorul autohton. Garantam cu certitudine originea, materialelor de prima calitate si traditia. Nu degeaba se spune mainile cehesti de aur!

INCALZESTE
Produsele care va garanteaza ca nu veti mai tremura niciodata de frig! Placute la atingere si pe corp. Incalzesc, incurajeaza si imbunatatesc starea dumneavoastra de spirit chiar si in zilele cele mai reci.

SLEEP WELL – cea mai gingașă mângăiere sau dragoste la prima atingere
Marca Sleep Well a fost înființată de firma textilă din Svitavy SVITAP J.H.J. acum 12 ani. Printre primele realizări au fost pături, lenjerii de pat, cearșafuri irezistibile și alte produse pentru piața din Republica Cehă și Slovacia.

despre firmă aici »

Parametri

Dimensiuni husa pilota 140 x 200 cm
Conținut ambalaj 1x față pernă, 1x cearceaf pilotă
Spălare recomandată 30 °C
Suprafață fără mod de călcare Da
Dimensiuni pernă 70 x 90 cm
Închiderea Cu fermoar
Material Micropluș

Îngrijirea produselor

  • Spălarea la o temperatură maximă de 60 °C
  • Calcat cu fier la maximum 150 °C
  • Nu se usucă într-o masina de uscăt rufe obisnuita
  • Nu albiți

Online catalogul

În noul catalog găsiți ponturi pentru sezonul de toamnă.

Idei pentru o casă mai primitoare

Autoarele noastre pregătesc pentru dumneavoastră un blog plin de articole interesante. Indiferent că sunteți în căutare de inspirație pentru desăvârșirea designului locuinței, de sfaturi practice în gospodărie, de rețete sau de instrucțiuni pentru crearea unor decorațiuni frumoase, le veți găsi aici pe toate.

Newsletter
Noutăți și promoții
în căsuța Dvs de e-mail

Aici găsiți detalii despre prelucrarea datelor personale.

Garanția cumpărăturilor sigure
Suntem un magazin certificat și respectăm regulile cumpărăturilor în siguranță.
1000 puncte
de livrare
și multe avantaje
pentru cumpărăturile Dvs