În perioada 28-30.06 are loc inventarul magazinului. Expedierea comenzilor va fi reluată complet în data de 01.07.2022.

Lenjerie de pat din bumbac RASTI Maro, lungime standard

Cod: 5327201

Lenjerie de pat din bumbac RASTI Maro, lungime standard

Cod: 5327201
Vânzări încheiate ... dar nu disperați, vă vom ajuta să alegeți un alt element. Căutare categorie Lenjerii de pat din bumbac neted

Produse asociate

Mulți clienți își comandă și alte produse asociate cu produsele alese. Mai jos găsiți recomandările noastre.

Lenjerie de pat din bumbac RASTI Maro, lungime standard

Lenjeria de pat din bumbac RASTI vă va fermeca prin motivul frumos. Această lenjerie de pat din bumbac 100% se remarcă prin imprimeu de calitate și o precizie de calitate a cusăturii. Lenjeria de pat este plăcută la atingere și datorită respirabilității sale va oferi un somn confortabil și liniștit.

Lenjeria de pat din bumbac cu motiv fin în culori plăcute maro și bej, formează o combinație perfectă, lenjeria va deveni o decorație frumoasă a dormitorului dvs. Lenjeria de pat este prevăzută cu un sistem de închidere confortabil cu fermoar.

Lenjeria de pat din bumbac este oferită în lungime standard, prelungită și franțuzească. În setul pentru un pat veți obține: 1x față de pernă 70 x 90 cm și 1x față de pilotă 140 x 200 cm, în formă prelungită dimensiunea pentru pilotă 140 x 220 cm și în setul pentru pat franțuzesc veți primi 2x fețe de pernă 70 x 90 cm și o față de pilotă 200 x 220 cm. Se recomandă spălarea pe dos și în stare închisă cu un detergent pentru rufe colorate delicate fără înălbitori, la temperatura maximă de 40 °C.

Parametri

Dimensiuni husa pilota 140 x 200 cm
Gramaj 120 g/m²
Spălare recomandată 40 °C
Suprafață fără mod de călcare Nu
Dimensiuni pernă 70 x 90 cm
Material Bumbac
Închiderea Cu fermoar
Conținut ambalaj 1x față pernă, 1x cearceaf pilotă

Online catalogul

În noul catalog găsiți ponturi pentru sezonul de toamnă.

Inspirați-vă

Autorii noștri împreună cu dvs., clienții noștrii, lucrează la o revistă plină de sfaturi, ghiduri, rețete și inspirații. Sunteți curioși asupra noutăților?