Lenjerie de pat din bumbac Madlen, lungime standard

Cod: 5176207

Lenjerie de pat din bumbac Madlen, lungime standard

Cod: 5176207
Vânzări încheiate ... dar nu disperați, vă vom ajuta să alegeți un alt element. Căutare categorie Lenjerii de pat din bumbac neted

Lenjerie de pat din bumbac Madlen, lungime standard

  • și pentru pat franțuzesc
  • Produs cehesc

Lenjerie de pat din bumbac Madlen cu model unicat și cu imprimeu pe suprafață mare. Lăsați-vă purtați de magia unei pajiști înflorite care aduce bucurie și voie bună în dormitorul dvs. Unicitatea lenjeriei de pat este subliniată de varianta de lenjerie franțuzească fără cusătură. Oferim lenjeria de pat în set pentru pat de o singură persoană: 1 x față de pernă și 1 x cearșaf de pilotă și în set pentru patul franțuzesc: 2 x față de pernă a 1 x cearșaf de pilotă. Se încheie cu nasturi. Spălare la 40 °C. Produs cehesc.

Material: 100% bumbac

Dimensiuni:

  • lungime standard - față de pernă - 50 x 70 cm și cearșaf de pilotă - 140 x 200 cm
  • pat franțuzesc - 2x față de pernă - 50 x 70 cm și cearșaf de pilotă 200 x 220 cm

Nu vă place să călcați? Încercați lenjerie crep, sau lenjerie din microfibră.

PRODUS CEH
Prin achizitionarea produselor de calitate sprijiniti producatorul autohton. Garantam cu certitudine originea, materialelor de prima calitate si traditia. Nu degeaba se spune mainile cehesti de aur!

Online catalogul

În noul catalog găsiți ponturi pentru sezonul de toamnă.

Inspirați-vă

Autorii noștri împreună cu dvs., clienții noștrii, lucrează la o revistă plină de sfaturi, ghiduri, rețete și inspirații. Sunteți curioși asupra noutăților?