Lenjerie de pat din bumbac BUNKU, gri, pat franţuzesc

Scrie recenzie
Cod: 5530703

Lenjerie de pat din bumbac BUNKU, gri, pat franţuzesc

Scrie recenzie
Cod: 5530703
299.99 Lei
Setul conține 3 piese
set
LIVRARE GRATUITĂ
PENTRU COMENZI PESTE 300 Lei
Lenjerie de pat din bumbac BUNKU, gri, pat franţuzesc

Motivul elegant și modern al lenjeriei Bunku este format din frunze aranjate minuțios în forme geometrice decorative. Execuția cu două fețe vă dă posibilitatea de a schimba culoarea în funcție de starea de spirit. Modelul de pe fața lenjeriei este format din frunzulițe diferite de culoare gri, iar cealaltă parte are fundal alb. Lenjeria este confecționată din bumbac fin ranforcé 100% și este prevăzută cu închidere practică pe fermoar.

Lenjeria de pat din bumbac Bunku este disponibilă în dimensiuni standard și prelungite pentru pat de o persoană și în dimensiuni pentru pat dublu mare. Setul pentru pat de o persoană este format dintr-o față de pernă 70 x 90 cm și un cearceaf de pilotă 140 x 200 cm sau 140 x 220 cm, iar setul pentru pat dublu mare conține 2 fețe de pernă 70 x 90 cm și un cearceaf de pilotă 200 x 220 cm. Se recomandă spălarea lenjeriei pe dos, cu fermoarul închis, folosind un detergent delicat pentru rufe colorate fără înălbitor, la maxim 60 °C și cu stoarcere la turații joase pentru prevenirea deteriorării fibrelor.

Mângâierea delicată a bumbacului ranforcé

 

 • material natural
 • foarte aerisit
 • elimină eficient umezeala
  corpului
 • moale și adaptabil
 • nu alunecă și nu răcește
 • durată lungă de viață

 

Răsfățați-vă cu atingerea bumbacului extra moale ranforcé

Bumbacul ranforcé reprezintă cel mai bun dintre materialele din care se confecționează lenjeriile de pat, fiind o categorie specială de bumbac. Este vorba despre bumbac neted și moale 100%, tratat prin macerare. În timpul acestui proces, fibrele sunt înmuiate într-o soluție specială care are rolul de a îndepărta toate straturile în exces, lăsând în urmă doar miezul fin, dar rezistent. Calitatea bumbacului ranforcé este asemănătoare cu cea a bumbacului satinat. Materialul obținut este foarte maleabil și fin la atingere.

În comparație cu bumbacul clasic, acesta este vizibil mai fin și mai neted. Diferența este atât tactilă, cât și vizibilă. Bumbacul ranforcé elimină mai bine umezeala corporală. Este rezistent la frecare, se șifonează foarte puțin, iar o îngrijire optimă îi garantează o durată lungă de viață.

 

 

Cum se îngrijește corect o lenjerie din bumbac ranforcé?

Datorită tratamentului special, culorile nu se estompează nici la spălările dese. Totuși, este bine să respectați câteva reguli simple. Lenjeriile din bumbac rezistă la temperaturi înalte, ceea ce garantează o curățare perfectă, aspect pe care îl vor aprecia mai ales persoanele care suferă de alergii și familiile cu copii mici. Lenjeriile de acest tip sunt potrivite și pentru perioadele de boală, deoarece astfel aveți siguranța că, la spălare, transpirația și bacteriile vor fi îndepărtate complet din lenjerie. Spălați lenjeria separat înainte de prima utilizare. Atunci când spălați lenjeria, respectați întotdeauna instrucțiunile de pe eticheta produsului.

Lenjeria din bumbac ranforcé poate fi spălată, de obicei, la temperaturi între 40 și 60 °C – ghidați-vă după recomandările produsului. La 60 °C, acarienii sunt distruși. Stoarceți la un număr redus de rotații, pentru a evita ruperea fibrelor. Uscați lenjeriile atârnate peste sfoară/rastel, niciodată prinse doar de colțuri, pentru a evita deteriorarea acestora. În uscător folosiți doar programul „umed pentru călcare“. Bumbacul ranforcé nu se șifonează mult, iar o uscare corectă vă va scuti de călcarea lenjeriei.

Spălați și călcați lenjeria doar pe dos, cu fermoarul închis, separat de alte rufe, fără să umpleți mașina prea mult. Se recomandă folosirea unui detergent lichid pentru rufe colorate, iar pentru culori foarte închise, respectiv negru, folosiți un detergent lichid pentru rufe negre.

 

Parametri

Dimensiuni husa pilota 200 x 220 cm
Gramaj 120 g/m²
Conținut ambalaj 2x față pernă, 1x cearceaf pilotă
Spălare recomandată 60 °C
Dimensiuni pernă 70 x 90 cm
Închiderea Cu fermoar
Material Bumbac ranforce

Îngrijirea produselor

 • Spălarea la o temperatură maximă de 60 °C
 • Calcat cu fier la maximum 150 °C
 • A se usca în mașina de uscat, folosind programul delicat
 • Nu albiți
 • Nu curățați chimic
Evaluare: (0)
Scrieți o recenzie și câștigați valoarea comenzii dvs!
Adăugați recenzia sau fotografia dvs la produsul cumpărat și veți fi inclus în tragerea săptămânală, prin care puteți câștiga valoarea comenzii dvs!
Scrie și câștigă
Mai multe informații
0
0 x
0 x
0 x
0 x
0 x
Întrebările Dvs.
Aveți întrebări despre acest produs? Nu ezitați să le adresați în discuția noastră.

Online catalogul

În noul catalog găsiți ponturi pentru sezonul de toamnă.

Idei pentru o casă mai primitoare

Autoarele noastre pregătesc pentru dumneavoastră un blog plin de articole interesante. Indiferent că sunteți în căutare de inspirație pentru desăvârșirea designului locuinței, de sfaturi practice în gospodărie, de rețete sau de instrucțiuni pentru crearea unor decorațiuni frumoase, le veți găsi aici pe toate.

Newsletter
Noutăți și promoții
în căsuța Dvs de e-mail

Aici găsiți detalii despre prelucrarea datelor personale.

Garanția cumpărăturilor sigure
Suntem un magazin certificat și respectăm regulile cumpărăturilor în siguranță.
1000 puncte
de livrare
și multe avantaje
pentru cumpărăturile Dvs