Toate avantajele pentru canapeaua dvs.

  • multielastice - extensibile în toate direcțiile
  • vin ca turnate - ca un pulover mulat
  • calitative, rezistente, material plăcut la atingere
  • ușor de îmbrăcat, de schimbat și de spălat
Comuniunea dintre o structură deosebită și modelul pepit mereu la modă
V-ați săturat de aspectul neschimbat și oarecum uzat al fețelor pernuțelor decorative? Sau, dimpotrivă, doriți să reîmprospătați canapeaua sau colțarul cu accesorii noi? Avem soluția potrivită pentru dumneavoastră!

 

Cu husele noastre super elastice veți transforma aspectul pernuțelor dumneavoastră în doar câteva momente. Cea mai nouă colecție, Pepito, reprezintă un adevărat răsfăț vizual, care îmbină grafica tradițională cu materialul modern și, în special, confortabil și moale, cu structură deosebită în relief. Husele de origine spaniolă sunt extrem de elastice în toate direcțiile, adaptându-se ușor fiecărui tip de canapea sau fotoliu.

 

Husele super elastice Pepito cu structură elegantă sunt confecționate din material de primă clasă. Țesătura foarte elastică din fibre de bumbac în proporție de 60% este plăcută la atingere și se întreține ușor. Protejează perfect canapeaua și fotoliile de deteriorarea cauzată de copii sau animalele domestice. În plus, acestea îndeplinesc parametrii standardului Global Recycled, ceea ce înseamnă că în procesul de producție sunt folosite materiale reciclate în cadrul inițiativei pentru un mediu mai curat.

 

  • Fabricate în Spania.
  • Pot fi spălate la mașina de spălat rufe, la temperatura de 30 °C.
  • Material: 60% bumbac, 32% poliester, 8% elastan

Care este husa potrivită pentru perna mea?

Husele noastre elastice sunt concepute astfel încât să se potrivească bine pe diferite forme ale canapelelor și ale fotoliilor. În cazul în care nu veți fi siguri de mărimea husei alese, consultați ghidul nostru Cum măsurăm corect fotoliul sau canapeaua. De asemenea operatorii noștri vă vor ajuta cu bucurie: tel. 031 63 11 041, on-line chat, info@dedoma.ro.

 

În cazul în care dimensiunile canapelei dvs. nu se află în toleranțele specificate, încercați să alegeți alt model de husă.

Producator verificat

Compania Nueva Textura cu sediul in orasul Ontynient din Valencia este una din cele patru companii ale Holding Group VALENZATEX. Nueva textura se orienteaza pe proiectarea de tapiţerii şi ţesături decorative, din care apoi confectioneaza huse pentru canapele, paturi si cuverturi de pat.

m-ai multe despre firma gasiti aici »

Colectia, care va satisface chiar si pe cei mai exigenti! La aceste produse punem accent pe materiale de inalta calitate, manopera perfecta si design atractiv. Nu m-ai ezitati si lasati-va inconjurati de lux!

Asigurarea calitatii

Husele elastice din productia spaniolă au certificat de calitatte OEKO-TEX Standard 100. Certificatul OEKO-TEX detine meritul de calitate recunoscut la nivel global a produselor textile, care sunt realizate din materiale inofensive sănătati.

Mai multe desre certificat gasiti aici »

Online catalogul

În noul catalog găsiți ponturi pentru sezonul de toamnă.

Idei pentru o casă mai primitoare

Autoarele noastre pregătesc pentru dumneavoastră un blog plin de articole interesante. Indiferent că sunteți în căutare de inspirație pentru desăvârșirea designului locuinței, de sfaturi practice în gospodărie, de rețete sau de instrucțiuni pentru crearea unor decorațiuni frumoase, le veți găsi aici pe toate.

Newsletter
Noutăți și promoții
în căsuța Dvs de e-mail

Aici găsiți detalii despre prelucrarea datelor personale.

Garanția cumpărăturilor sigure
Suntem un magazin certificat și respectăm regulile cumpărăturilor în siguranță.
1000 puncte
de livrare
și multe avantaje
pentru cumpărăturile Dvs