Pătură călduroasă din fleece - CADOU la comanda Dvs peste 300 lei!

Ciorapi trei sfert cu tiv medical, 43 - 46

Cod: 5216203

Ciorapi trei sfert cu tiv medical, 43 - 46

Cod: 5216203
Vânzări încheiate ... dar nu disperați, vă vom ajuta să alegeți un alt element. Căutare categorie Șosete

Încă nu v-ați decis?

Căutați alte produse din aceeași categorie Șosete , Încălțăminte și accesorii

Ciorapi trei sfert cu tiv medical, 43 - 46

  • cu tiv medical
  • set 3 perechi

Ciorapi trei sferturi calduroși, realizați în proportie mare din lana merinos. Daca va place confortul si caldura la picioare, atunci cu siguranta veti aprecia aceste produse. Oferim ciorapi tre sferturi in mai multe marimi: 35 - 38, 39 - 42, 43 - 46, 47 - 50. Livram in ambalaj de 3 perechi. Se recomandă spălarea manuală în apă la 30 °C. Produs in Cehia.

Material: 60% lână merinos, 25% acril, 11% poliester, 4% elastan

Marimi: 35 - 38, 39 - 42, 43 - 46, 47 - 50

LĂNA
Produse din lână datorită capacității naturale de termoreglare a valurilor, veți fi răcoroși în timpul iernii și răcoroși în timpul verii ,așa că sub pătură de lână. Din cauza absorbției de praf reduse scăzut, structurii fibrelor în formă de ax, prezența lanolinei și capacitatea de a elimina umezeala din așternut se creează un mediu nepotrivit pentru acarieni și alte microorganisme, prin urmare acest produs este potrivit pentru alergici.

SĂNĂTATE BUNĂ
Lână este ușor de întreținut în curățenie. Lanolina naturală conținută în fiecare fibră are efecte benefice asupra pielii. Ea înmoaie și acționează antiinflamator. În plus, ameliorează durerea reumatică, are un efect benefic asupra tractului urinar și calmează întregul corp.

Online catalogul

În noul catalog găsiți ponturi pentru sezonul de toamnă.

Inspirați-vă

Autorii noștri împreună cu dvs., clienții noștrii, lucrează la o revistă plină de sfaturi, ghiduri, rețete și inspirații. Sunteți curioși asupra noutăților?