Ciorapi trei sfert cu tiv medical, 43 - 46

Cod: 5216203

Ciorapi trei sfert cu tiv medical, 43 - 46

Cod: 5216203
Vânzări încheiate ... dar nu disperați, vă vom ajuta să alegeți un alt element. Căutare categorie Șosete
Ciorapi trei sfert cu tiv medical, 43 - 46
  • cu tiv medical
  • set 3 perechi

Ciorapi trei sferturi calduroși, realizați în proportie mare din lana merinos. Daca va place confortul si caldura la picioare, atunci cu siguranta veti aprecia aceste produse. Oferim ciorapi tre sferturi in mai multe marimi: 35 - 38, 39 - 42, 43 - 46, 47 - 50. Livram in ambalaj de 3 perechi. Se recomandă spălarea manuală în apă la 30 °C. Produs in Cehia.

Material: 60% lână merinos, 25% acril, 11% poliester, 4% elastan

Marimi: 35 - 38, 39 - 42, 43 - 46, 47 - 50

LĂNA
Produse din lână datorită capacității naturale de termoreglare a valurilor, veți fi răcoroși în timpul iernii și răcoroși în timpul verii ,așa că sub pătură de lână. Din cauza absorbției de praf reduse scăzut, structurii fibrelor în formă de ax, prezența lanolinei și capacitatea de a elimina umezeala din așternut se creează un mediu nepotrivit pentru acarieni și alte microorganisme, prin urmare acest produs este potrivit pentru alergici.

SĂNĂTATE BUNĂ
Lână este ușor de întreținut în curățenie. Lanolina naturală conținută în fiecare fibră are efecte benefice asupra pielii. Ea înmoaie și acționează antiinflamator. În plus, ameliorează durerea reumatică, are un efect benefic asupra tractului urinar și calmează întregul corp.

Online catalogul

În noul catalog găsiți ponturi pentru sezonul de toamnă.

Idei pentru o casă mai primitoare

Autoarele noastre pregătesc pentru dumneavoastră un blog plin de articole interesante. Indiferent că sunteți în căutare de inspirație pentru desăvârșirea designului locuinței, de sfaturi practice în gospodărie, de rețete sau de instrucțiuni pentru crearea unor decorațiuni frumoase, le veți găsi aici pe toate.

Newsletter
Noutăți și promoții
în căsuța Dvs de e-mail

Aici găsiți detalii despre prelucrarea datelor personale.

Garanția cumpărăturilor sigure
Suntem un magazin certificat și respectăm regulile cumpărăturilor în siguranță.
1000 puncte
de livrare
și multe avantaje
pentru cumpărăturile Dvs