În perioada 28-30.06 are loc inventarul magazinului. Expedierea comenzilor va fi reluată complet în data de 01.07.2022.

Cearceaf cu elastic din microflanel SNOWY, pat dublu

Cod: 5480903

Cearceaf cu elastic din microflanel SNOWY, pat dublu

Cod: 5480903
Vânzări încheiate ... dar nu disperați, vă vom ajuta să alegeți un alt element. Căutare categorie Cearșafuri din microflanel

Încă nu v-ați decis?

Căutați alte produse din aceeași categorie Dormitor , Cearșafuri , Cearșafuri din microflanel

Cearceaf cu elastic din microflanel, turcoaz Cearceaf cu elastic din microflanel, turcoaz
până la
-18
%
Cearceaf cu elastic din microflanel, turcoaz
de la 79.99 Lei 95.99 Lei
1 variantă pe stoc
Asternut elastic din microflanel coral
până la
-18
%
Asternut elastic din microflanel coral
de la 79.99 Lei 95.99 Lei
In stoc 2 variante

Cearceaf cu elastic din microflanel SNOWY, pat dublu

  • încălzește plăcut
  • cu luciu discret
  • se usucă repede, nu necesită călcare

Cearceafurile cu elastic din microflanel vor deveni repede preferatele dumneavoastră pentru calitățile lor. Sunt călduroase, nu trebuie călcate, nu se scămoșează și nu lasă fibre, își păstrează culoarea și forma și pot fi folosite și de către persoanele cu alergii. Facilitează o bună circulație a aerului, având capacități excelente de termoreglare. Sunt prevăzute cu elastic pe margini, pentru o schimbare ușoară și rapidă și pot fi folosite și în loc de cuvertură pe canapelele extensibile fără brațe.

Disponibil în variantă pentru pat de o persoană (90 x 200 cm) sau pentru pat dublu (180 x 200 cm). Cearceaful va completa perfect lenjeria de pat cu același design.

 

Material: 100% poliester - microflanel, 200 g/m2

Recomandare spălare: 30 °C

De ce să aleg cearșaful din micropluș

 

 

  • încălzește foarte repede
  • mătăsos și plăcut la atingere
  • se fixează perfect pe loc

 

  • antialergic și antibacterian
  • nu se șifonează, nu necesită călcare
  • uscare rapidă

 

Cearșafurile din micropluș sunt fabricate din 100% microfibră țesută din fire foarte fine. Datorită părului des tăiat scurt prezintă o moliciune catifelată, strălucire frumoasă și încălzire drăgălașă, fiind alegerea ideală pentru sezonul rece sau pentru cabană. Sunt respirabile, au proprietăți termoregulatoare deosebite și oferă încălzire rapidă. Nu se șifonează, nu eliberează fibre nu se scămoșează. Datorită compoziției sunt recomandate pentru persoanele alergice, resping acarienii și bacteriile.

Elasticul cusut pe margine asigură îmbrăcarea bună pe saltea. Pentru o siguranță maximă de fixare a cearșafului pe saltea se recomandă cumpărarea Clemelor elastice de prindere care vor preveni sută la sută rularea cearșafului pe pat.

 

În combinație cu lenjeria de pat din micropluș asigură un loc confortabil de dormit. Prezintă rezistență a culorii și au o durată de viață lungă. Un cearșaf de culoare accentuată poate fi ales și pentru protecția canapelei care formează suprafața de separare.

Cearșafurile din micropluș sunt destinate pentru saltele cu grosimea de 20 cm.

 

Cearșaful din micropluș nu necesită o întreținere complicată. Se recomandă spălarea obișnuită la 30 °C. Înainte de prima folosire se recomandă spălarea de două ori a cearșafului pentru a îndepărta impuritățile din fabricație și vopseaua restantă. Folosiți uscarea prin agățare pe funie, prezintă o uscare rapidă. Folosiți de preferință detergent lichid pentru rufe delicate, se recomandă folosirea balsamului antistatic. Nu fierbeți, nu călcați la calandru și nu înălbiți cearșafurile.

 

 

CLEME ELASTICE

Clemele de prindere elastice pentru cearșafuri vor preveni încrețirea acestora pe pat. Cearșaful va fi întins bine și de fiecare dată la locul său. Utilizarea este foarte simplă pentru toate tipurile de cearșafuri. Oferim clemele de prindere pentru cearșafuri ca set de 4 bucăți.

2999 Lei
buc

Parametri

Dimensiuni 180 x 200 cm
Gramaj 200 g/m²
Spălare recomandată 30 °C
Înălțime de saltea până la 20 cm
Caracteristici Cu elastic
Material Microflanel

Online catalogul

În noul catalog găsiți ponturi pentru sezonul de toamnă.

Inspirați-vă

Autorii noștri împreună cu dvs., clienții noștrii, lucrează la o revistă plină de sfaturi, ghiduri, rețete și inspirații. Sunteți curioși asupra noutăților?