Stea luminoasă, pentru momente relaxante de sărbători la fiecare comandă peste 200 Lei!

Cearşaf elastic frotir GRAND maro deschis, pat dublu

Cod: 532605402

Cearşaf elastic frotir GRAND maro deschis, pat dublu

Cod: 532605402
Vânzări încheiate ... dar nu disperați, vă vom ajuta să alegeți un alt element. Căutare categorie Cearșafuri frotir

Cearşaf elastic frotir GRAND maro deschis, pat dublu

Cearșaful elastic din frotir GRAND maro deschis este produs dintr-o țesătură elastică și este potrivit pentru toate tipurile de paturi. Cearșafurile din frotir nu se șifonează, nu necesită călcare și se usucă repede. Cearşaful cu colțuri înalte de 40 cm îmbracă perfect saltelele cu înălțimea maximă de 30 cm. Marginile acestuia sunt prevăzute cu elastic cusut în tiv.

Cearșaful din frotir în varianta maro deschis este disponibil în două mărimi pentru pat de o persoană, pentru pat dublu, precum și în set pentru două paturi de o persoană. Compoziția materialului este din 80% bumbac și 20% poliester. Produs în Republica Cehă.

 

CUM SĂ ALEGEŢI ŞI SĂ ÎMPĂTURIŢI CEARCEAFURILE

Sigur cunoaşteţi această situaţie – puteţi îmbrăca salteaua în cea mai frumoasă lenjerie, însă dacă cearceaful nu se potriveşte, aspectul patului îşi pierde acea scânteie. Este ca şi atunci când nu asortaţi pantofii la o rochie frumoasă. Avem câteva sfaturi pentru Dvs. despre cum să alegeţi cearceafurile.

De ce să alegi cearsaful frotir cu elastic

 

  • foarte elastic
  • se îmbracă bine
  • prezintă o fixare bună

 

  • călduros
  • respirabil și absorbant
  • nu se calcă

 

Cearșafurile frotir sunt foarte apreciate pentru adaptarea de formă, respirabilitate, absobție și căldură înalte. Aceste cearșafuri sunt fabricate de regulă din 80% bumbac și 20% poliester, care oferă țesăturii flexibilitatea corespunzătoare. Nu este necesară călcarea, nu intră la apă și sunt adaptabile ca formă.

Elasticul cusut pe margine asigură îmbrăcarea bună pe saltea. Pentru o siguranță maximă de fixare a cearșafului pe saltea se recomandă cumpărarea Clemelor elastice de prindere care vor preveni sută la sută rularea cearșafului pe pat.

Cearșafurile de pat frotir se recomandă pentru lenjerii de pat din bumbac, crep și flanel, pe de altă parte nu sunt recomandate pentru lenjerii de pat din damasc sau bumbac satinat a căror suprafață extra fină poate fi influențată negativ. Pentru capacitatea lor de încălzire sunt preferate în special în perioadele mai reci.

 

Cearșafurile frotir din seria EXCLUSIVE sunt destinare pentru saltele cu grosimea de până la 20 cm. Cearșafurile frotir din seria GRAND cu colțuri înalte sunt recomandate pentru saltele cu grosimea de până la 30 cm.

 

Cearșaful frotir poate fi spălat la mașina de spălat la temperatura de 40 °C. Înainte de prima folosire se recomandă spălarea de două ori a cearșafului pentru a îndepărta impuritățile din fabricație și vopseaua restantă. La prima spălare are loc desfacerea fibrelor libere și întărirea buclelor din țesătură, ceea ce asigură un aspect mai plăcut și o durată de viață mai lungă.

Pentru cearșaf nu folosiți balsam și evitați călcarea – ambele distrug structura fină de bucle. Uscarea în uscător este posibilă numai pe program economic la temperatură joasă. Agățarea este uscarea optimă. Nu fierbeți, nu călcați la calandru și nu înălbiți cearșafurile. Nu trageți buclele eliberate, tăiați atent cu foarfeca partea excedentară.

 

CLEME ELASTICE

Clemele de prindere elastice pentru cearșafuri vor preveni încrețirea acestora pe pat. Cearșaful va fi întins bine și de fiecare dată la locul său. Utilizarea este foarte simplă pentru toate tipurile de cearșafuri. Oferim clemele de prindere pentru cearșafuri ca set de 4 bucăți.

2999 Lei
buc

Parametri

Dimensiuni 180 x 200 cm
Spălare recomandată 40 °C
Suprafață fără mod de călcare Da
Caracteristici Colțuri înalte
Cu elastic
Material Frotir
Înălțime de saltea până la 30 cm

Online catalogul

În noul catalog găsiți ponturi pentru sezonul de toamnă.

Inspirați-vă

Autorii noștri împreună cu dvs., clienții noștrii, lucrează la o revistă plină de sfaturi, ghiduri, rețete și inspirații. Sunteți curioși asupra noutăților?