Stea luminoasă, pentru momente relaxante de sărbători la fiecare comandă peste 200 Lei!

Aşternut din jersey EXCLUSIVE de culoare albastru de gheaţă, pat dublu

Cod: 515915702

Aşternut din jersey EXCLUSIVE de culoare albastru de gheaţă, pat dublu

Cod: 515915702
Vânzări încheiate ... dar nu disperați, vă vom ajuta să alegeți un alt element. Căutare categorie Cearșafuri jersey

Produse asociate 1

Mulți clienți își comandă și alte produse asociate cu produsele alese. Mai jos găsiți recomandările noastre.

Aşternut din jersey EXCLUSIVE de culoare albastru de gheaţă, pat dublu

 • culoare deosebită
 • pentru pat de o singură persoană și pentru pat de două persoane
 • se întreține ușor
 • cu colțuri mari
 • material de calitate

Așternutul din jersey este fabricat dintr-un material elastic, în variantă netedă (jersey - calitate 145 g/m2) și este potrivit pentru toate tipurile de paturi. Pentru ca așternutul de saltea să stea bine, acesta are până la 20 cm lungimea colțurilor. Îl oferim în dimensiuni pentru pat de o singură persoană și pentru pat de două persoane. Încheiat cu elastic, recomandăm spălare la 40 °C. Produs cehesc.

Material: 100% bumbac

Dimensiuni:

 • pat pentru o singură persoană: 90 - 100 x 200 cm
 • pat pentru două persoane: 180 x 200 cm
 

CUM SĂ ALEGEŢI ŞI SĂ ÎMPĂTURIŢI CEARCEAFURILE

Sigur cunoaşteţi această situaţie – puteţi îmbrăca salteaua în cea mai frumoasă lenjerie, însă dacă cearceaful nu se potriveşte, aspectul patului îşi pierde acea scânteie. Este ca şi atunci când nu asortaţi pantofii la o rochie frumoasă. Avem câteva sfaturi pentru Dvs. despre cum să alegeţi cearceafurile.

De ce să alegi cearșaful jersey elastic

 

 • moale la atingere
 • se îmbracă bine
 • prezintă o fixare bună

 

 • respirabil și absorbant
 • nu se calcă
 • recomandat și pentru o piele sensibilă și pentru persoane alergice

 

Cearșafurile jersey sunt fabricate din tricotaj neted din bumbac curat și sunt foarte fine la atingere. Este vorba despre un material ușor și respirabil care degajă perfect umiditatea, fiind astfel recomandat pentru folosire pe tot parcursul anului și pentru toate tipurile de lenjerie. Nu necesită călcare, nu intră la apă și este adaptabil ca formă.

Elasticul cusut pe margine asigură îmbrăcarea bună pe saltea. Pentru o siguranță maximă de fixare a cearșafului pe saltea se recomandă cumpărarea Clemelor elastice de prindere care vor preveni sută la sută rularea cearșafului pe pat.

Cearșafurile jersey din seria EXCLUSIVE sunt destinare pentru saltele cu grosimea de până la 20 cm.
Cearșafurile jersey din seria GRAND cu colțuri înalte sunt recomandate pentru saltele cu grosimea de până la 30 cm.

 

Flexibilitatea cearșafurilor jersey poate fi mărită prin adăugare de elastan (sau licra), care asigură elasticitatea cearșafurilor și în lungime oferind o adaptabilitate și flexibilitate generală a acestora, o păstrare mai bună a formei, rezistență și durată de viață. Cearșafurile jersey cu elastan au colțuri înalte de 30 cm și sunt destinate pentru saltele cu grosimea de până la 25 cm.

Cearșaful jersey poate fi spălat la mașina de spălat la temperatura de 40 °C. Înainte de prima folosire se recomandă spălarea cu atenție a cearșafului pentru a îndepărta impuritățile din fabricație și vopseaua restantă. Nu folosiți balsam, care împiedică „respirația” țesutului, și nu călcați. Uscarea în uscător este posibilă numai pe program economic la temperatură joasă. Agățarea este uscarea optimă. Nu fierbeți, nu călcați la calandru și nu înălbiți cearșafurile.

 

CLEME ELASTICE

Clemele de prindere elastice pentru cearșafuri vor preveni încrețirea acestora pe pat. Cearșaful va fi întins bine și de fiecare dată la locul său. Utilizarea este foarte simplă pentru toate tipurile de cearșafuri. Oferim clemele de prindere pentru cearșafuri ca set de 4 bucăți.

2999 Lei
buc

Online catalogul

În noul catalog găsiți ponturi pentru sezonul de toamnă.

Inspirați-vă

Autorii noștri împreună cu dvs., clienții noștrii, lucrează la o revistă plină de sfaturi, ghiduri, rețete și inspirații. Sunteți curioși asupra noutăților?