Prosop de corp din frotir GINO, albastru marin, 70 x 140 cm

Scrie recenzie
Cod: 55804

Prosop de corp din frotir GINO, albastru marin, 70 x 140 cm

Scrie recenzie
Cod: 55804
85.99 Lei
buc
LIVRARE GRATUITĂ
PENTRU COMENZI PESTE 300 Lei

Prosop de corp din frotir GINO, albastru marin, 70 x 140 cm

  • absorbție excelentă
  • durată lungă de viață

Prosopul de corp din colecția GINO cu trei linii decorative, din frotir cu bucle, este foarte plăcut la atingere și extrem de grijuliu cu pielea Dvs. Gramajul ridicat conferă prosopului o moliciune excepțională și o durată lungă de viață. Acesta se evidențiază printr-o capacitate de absorbție excelentă și caracteristici antistatice. Certificatul Öko-Tex Standard 100 garantează rezistența culorilor în timp, rezistența formei și lipsa substanțelor nocive.

Înainte de prima utilizare, spălați prosopul separat la temperatura recomandată. Nu utilizați balsam la spălare, care scade capacitatea de absorbție. A se usca în uscător la temperatură minimă.

De ce să alegem prosoape din frotir

 

Prosoapele de mâini se numără printre dotările necesare și estetice ale orcărei gospodării. Prosoapele pufoase aduc în baie un sentiment de confort. Este suficient să vă înveliți în ele și să vă bucurați de o relaxare binefăcătoare. Acestea sunt momentele de liniște și de intimitate pe care ni le dedicăm nouă înșine. Mai mult de atât, prosoapele au un rol de revigorare estetică și de completare a dotărilor băilor noastre, completând suprafețele austere cu moliciunea și structura lor pufoasă.

Prosoapele din frotir sunt tipice prin ochiurile lor moi din bumbac, care absorb de minune umezeala. Frotirul din bumbac este rezistent și își păstrează bine culorile, fiind foarte potrivit și pentru prosoapele de plajă.

Nu în ultimul rând, prosoapele de mâini și de corp sunt un cadou binevenit și plăcut, mai ales pentru cuplurile proaspăt căsătorite sau pentru noii părinți.

 

 

 

Înainte de prima folosire, spălați rufele din frotir separat de două ori în mașina de spălat, pentru îndepărtarea impurităților din producție și pentru ca ochiurile să se întindă bine. Frotirul suportă temperaturi până la 60 °C. Apoi uscați-le în uscător sau lăsați-le să se usuce liber, neapărat evitați uscarea prosoapelor pe calorifere sau în soare direct.

La fel ca și în cazul celorlalte rufe, spălați separat prosoapele de culori mai deschise și mai închise. Nu spălați niciodată prosoapele împreună cu celelalte rufe, acest lucru poate duce la ruperea ochiurilor. Nu depășiți doza recomandată de detergent. Spălați prosoapele colorate cu detergent gel, iar pe cele albe cu detergent praf care, spre deosebire de gel, conține agenți de înălbire.

Contrar concepției generale greșite, la spălarea frotirului nu trebuie să folosim balsam de rufe și după spălare prosoapele nu se calcă – ambele procese distrug structura moale a ochiurilor. Nu trageți de ochiurile desfăcute, doar tăiați cu foarfeca partea care depășește nivelul celorlalte ochiuri.

Parametri

Dimensiuni 70 x 140 cm
Gramaj 550 g/m²
Spălare recomandată 40 °C fără balsam de rufe
Proprietăţi Universal
Material Bumbac frotir

Evaluare: (0)

Scrieți o recenzie și câștigați valoarea comenzii dvs!
Adăugați recenzia sau fotografia dvs la produsul cumpărat și veți fi inclus în tragerea săptămânală, prin care puteți câștiga valoarea comenzii dvs!
Scrie și câștigă
Mai multe informații
0%
0 x
0 x
0 x
0 x
0 x

Întrebările Dvs.

Aveți întrebări despre acest produs? Nu ezitați să le adresați în discuția noastră.

Online catalogul

În noul catalog găsiți ponturi pentru sezonul de toamnă.

Inspirați-vă

Autorii noștri împreună cu dvs., clienții noștrii, lucrează la o revistă plină de sfaturi, ghiduri, rețete și inspirații. Sunteți curioși asupra noutăților?