În perioada 25.–27.6. va avea loc un inventar. Expedierea comenzilor va fi reluată în data de 28.06.

Prosop bambus culoarea albastru deschis

Cod: 509965303

Prosop bambus culoarea albastru deschis

Cod: 509965303
Vânzări încheiate ... dar nu disperați, vă vom ajuta să alegeți un alt element. Căutare categorie Prosoape de baie
Prosop bambus culoarea albastru deschis
  • ramane frumos moale si dupa spalat
  • fir de bambus de 3x absoarbe mai mult ca bumbacul
  • 45% proportie din fir de bambus

Faceti cadou pentru cei dragi prosopul fin si moale din bambus, moliciunea lor va aprecia si cea mai sensibila piele. Prosopul cu fir de bambus devine tot mai popular. Fibra naturala din bambus in combinatie cu bumbac foarte absorbant prosop moale si placut. Fibra de bambus are calitati antifungice si antibacteriale, care in mod natural lupta impotriva multiplicarii bacteriilor in prosop. Aceste calitati apreciati mai ales in baie, unde se aeriseste mai greu, pentru ca propsopul si dupa ceva timp, daca nu este chiar uscat, nu are miros neplacut. Datorita calitatilor sale exceptionale prosopul din fibra de bambus este este mai tare cu 3x mai mare absorbant decat bumbacul. La spalare nu se recomanda balsam de rufe, pentru a nu scade din absorbarea sa. Spalare la 40 °C.

Material: 55% bumbac, 45% fibra de bambus

Calitate: 500 g/m2

Dimensiuni: 70 x 140 cm

 

CUM SĂ ALEGEŢI ŞI SĂ ÎNTREŢINEŢI PROSOAPE DIN BAMBUS
Prosoapele de măini şi de corp din aceste fibre naturale au calităţi demne de luat în considerare. Vă vom sfătui cum să le îngrijiţi, pentru ca investiţia în aceste textile pentru baie de nouă generaţie să vi se întoarcă în durata lor de viaţă şi aspectul frumos.

Produsele marcate Bamboo Comfort sunt dotate cu huse detaşabile din materiale cu fibre naturale de bambus. Fibrele conţine un element, care elimină formarea de bacterii şi respinge acarienii. Umplutura produselor Bamboo Comfort se caracterizează prin proprietăţi ortopedice exceptionale.

Online catalogul

În noul catalog găsiți ponturi pentru sezonul de toamnă.

Idei pentru o casă mai primitoare

Autoarele noastre pregătesc pentru dumneavoastră un blog plin de articole interesante. Indiferent că sunteți în căutare de inspirație pentru desăvârșirea designului locuinței, de sfaturi practice în gospodărie, de rețete sau de instrucțiuni pentru crearea unor decorațiuni frumoase, le veți găsi aici pe toate.

Newsletter
Noutăți și promoții
în căsuța Dvs de e-mail

Aici găsiți detalii despre prelucrarea datelor personale.

Garanția cumpărăturilor sigure
Suntem un magazin certificat și respectăm regulile cumpărăturilor în siguranță.
1000 puncte
de livrare
și multe avantaje
pentru cumpărăturile Dvs