Pătură cu blăniță PISICEASCĂ 150 x 200 cm

Cod: 56169

Pătură cu blăniță PISICEASCĂ 150 x 200 cm

Cod: 56169
Vânzări încheiate ... dar nu disperați, vă vom ajuta să alegeți un alt element. Căutare categorie Pături și seturi
Pătură cu blăniță PISICEASCĂ 150 x 200 cm

 

Blănița călduroasă va deveni repede o companioană nelipsită și un accesoriu frumos în locuința dumneavoastră. Este suficient să vă înveliți în ea doar o dată și veți aștepta cu nerăbdare fiecare moment petrecut în îmbrățișarea acesteia.

Toți copiii iubesc textilele moi și catifelate, iar dumneavoastră apelați de asemenea la ele atunci când nu vă simțiți bine, deoarece vă oferă o odihnă revigorantă și o căldură binefăcătoare, oricând aveți nevoie de ele. Imediat ce ne-am învelit în materialul călduros, ne bucurăm de un sentiment plăcut de protecție. Păstrați așadar o păturică moale în apropierea fotoliului preferat, care să vă ofere un refugiu atunci când vă este rece, când sunteți stresați sau obosiți.

Păturile, fie ele într-o singură culoare sau foarte colorate, au o funcție dublă: vă încălzesc plăcut, dar reprezintă de asemenea elemente de stil, care încălzesc și conferă un plus de farmec interiorului. O păturică pufoasă va fi, de asemenea, un cadou extrem de drăguț pentru cei dragi.

Pătură cu blăniță PISICEASCĂ 150 x 200 cm

 

  • capacitate excelentă de încălzire
  • acasă, pe terasă, la cabană
  • material plăcut și mătăsos
  • antialergică

 

Păturica de lux în două straturi va aduce un sentiment de confort și căldură încă de la prima privire. Imprimeul colorat de mare precizie se va evidenția frumos în special în camerele copiilor sau adolescenților, dar și într-o locuință modernă. Combinația dintre microplușul moale și iubita blăniță tip SHERPA reprezintă garanția căldurii, chiar și pentru cele mai friguroase persoane. Materialul este antialergic, nu reține acarieni și se spală ușor, uscându-se foarte rapid. Nu se decolorează și nu se scămoșează nici după spălări repetate.

 

Dimensiuni: 150 x 200 cm

Material: 100% poliester - microfibră

În brațele moi ale păturilor cu blăniță de miel se lenevește și se adoarme nemaipomenit de bine!

 

Păturile, pledurile și fețele de pernă sunt fabricate din microfibră. Acesta este un material extrem de moale și călduros, ușor de spălat și întreținut.

Imită blănița de miel, păstrându-și aspectul. În combinație cu materialele textile din care se confecționează fețele superioare, apar compoziții în cele mai variate culori și decoruri. Aceste materiale încălzesc imediat, nu cauzează alergii, sunt ușoare ca o adiere blândă și, cel mai important, se pot spăla la mașină. În afară de pilote destinate somnului de zi cu zi, veți găsi în e-shop pături și pleduri ca accesorii de stil, care imediat creează un sentiment de spațiu liniștit, pături cu două fețe cu fibre lungi sau ușor reiate.

Copiii iubesc păturicile cu blăniță pentru somn și pentru ațipit pe timp de zi, setul va îmblânzi ambientul din cabane și a apartamente de la munte, pe scurt, se pretează pentru confortul tuturor membrilor familiei. Și dacă sunteți în căutarea unui cadou frumos, cu specific de iarnă pentru prietenă sau mamă, cu blănița în mod sigur le veți face o bucurie!

 

INCALZESTE
Produsele care va garanteaza ca nu veti mai tremura niciodata de frig! Placute la atingere si pe corp. Incalzesc, incurajeaza si imbunatatesc starea dumneavoastra de spirit chiar si in zilele cele mai reci.

Îngrijirea produselor

  • Spălarea la o temperatură maximă de 30 °C
  • Nu se calcă cu fier, nu se aburi cu aer fierbinte
  • Se usucă prin întinderea
  • A se usca în mașina de uscat, folosind programul delicat
  • Nu albiți
  • Nu curățați chimic

Online catalogul

În noul catalog găsiți ponturi pentru sezonul de toamnă.

Idei pentru o casă mai primitoare

Autoarele noastre pregătesc pentru dumneavoastră un blog plin de articole interesante. Indiferent că sunteți în căutare de inspirație pentru desăvârșirea designului locuinței, de sfaturi practice în gospodărie, de rețete sau de instrucțiuni pentru crearea unor decorațiuni frumoase, le veți găsi aici pe toate.

Newsletter
Noutăți și promoții
în căsuța Dvs de e-mail

Aici găsiți detalii despre prelucrarea datelor personale.

Garanția cumpărăturilor sigure
Suntem un magazin certificat și respectăm regulile cumpărăturilor în siguranță.
1000 puncte
de livrare
și multe avantaje
pentru cumpărăturile Dvs