Lenjerie de pat din microfibră family PALOMINO, violet, cu cearceafuri jersey, 6 piese

Cod: 5613202
Un set convenabil

Lenjerie de pat din microfibră family PALOMINO, violet, cu cearceafuri jersey, 6 piese

Cod: 5613202
Vânzări încheiate ... dar nu disperați, vă vom ajuta să alegeți un alt element. Căutare categorie Lenjerii de pat din microfibră
Set perfect asortat pentru dormitorul dvs - 2 lenjerii și 2 cearceafuri jersey cu elastic
  • 2 x fețe de pernă 70 x 90 cm
  • 2 x plicuri de pilotă 140 x 200 cm
  • 2 x cearceafuri cu elastic 90 x 200 cm

 

Setul „family” de lenjerii pentru pat Palomino violet, cu un decor cu dungi și puncte iubit de toate generațiile va fi alegerea perfectă pentru un somn liniștit. Această lenjerie confecționată din microfibră fină și mătăsoasă, având suprafața catifelată, este respirabilă și foarte plăcută la atingere. Are întreținere foarte ușoară, este potrivită și pentru persoanele cu alergii și nu necesită călcare. Lenjeria cu dimensiuni standard de 140 x 200 cm este prevăzută cu fermoar, pentru o închidere practică.

Lenjeria în execuție violet-alb este completată de minune cu ceacearfurile jersey de nuanță mov. Astfel, culorile patului dumneavoastră se vor asorta armonios și vor crea un decor de efect în dormitor. Fețele de pernă apar în diferite variante de motive, în funcție de distribuția modelului în momentul croirii materialului în cadrul procesului de producție. Așadar, modelul fețelor de pernă nu trebuie să corespundă exact imaginilor de prezentare.

Se recomandă spălarea lenjeriei Palomino pe dos, cu fermoarul închis, la maxim 40 °C. Folosiți un detergent delicat pentru rufe colorate, fără înălbitori.

Cearceafurile jersey cu elastic de producție cehă au elasticul încorporat pe margini, pentru a sta bine fixate pe saltelele cu înălțimea de până la 25 de cm. Sunt confecționate din material respirabil și nu trebuie călcate, fiind foarte durabile. Premiate cu certificatele Garanția Calității Cehe și Öko-Tex Standard.

Cearceafurile sunt confecționate din țesătură fină de bumbac 100%, cu gramajul de 125 g/m2. Este vorba despe un material ușor și respirabil, care elimină foarte bine umezeala, motiv pentru care este potrivit pentru utilizaea pe tot parcursul anului și în combinație cu orice lenjerie.

Avantajele așternutului din microfibră

 

  • 1000x mai fine decât celelalte fibre fabricate
  • antialergice și antibacteriene
  • respirație extraordinară
  • proprietăți de termoreglare perfecte
  • întreținere ușoară fără a fi necesară călcarea
  • închidere cu fermoar practică și confortabilă

 

Slavă microfibrei

Lenjeria fabricată din microfibră mătăsoasă periată crează o suprafață fină mătăsoasă, este ușoară, respiră și este plăcută la atingere.

Lenjeria de pat în e-shop-ul nostru este fabricată din fibre care sunt de 1000x de ori mai fine decât celelalte fibre fabricate, din acest motiv prezintă o respirație extraordinară, și în comparație cu bumbacul, reușește să absoarbă mai multă umiditate pe care o evaporă mai apoi, astfel încât, în timpul somnului, pielea este mereu uscată și nu transpiră. Microfibra este materialul ideal pentru lenjeria de pat pe parcursul întregului an, datorită faptului că are proprietăți de termoreglare perfecte – vara oferă răcoare iar iarna menține temperatura corporală. Datorită compoziției sale este recomandată pentru persoane alergice, are proprietăți antibacteriene, adică acarienii și bacteriile evită acest material.

Necesită o întreținere foarte ușoară, dacă este agățat la uscare nu necesită călcare, este rezistent împotriva scămoșării și datorită rezistenței fibrei prezintă o durată lungă de viață.

Care este modul corect de îngrijire a lenjeriei dvs. de pat din microfibră?

Lenjeria de pat din microfibră nu necesită o întreținere complicată. Spălați însă lenjeria de pat nouă înainte de folosire, conform recomandărilor. În cazul spălării respectați întotdeauna informațiile de pe eticheta produsului sau aici pe pagină la alineatul Îngrijirea produsului – temperatura de spălare, tipul uscării, temperatura călcării.

Se recomandă spălarea obișnuită la 40 °C, în caz de nevoie (de ex. după o boală) se poate spăla și la 60 °C. În cazul agățării la uscat, lenjeria de pat nu trebuie călcată, în cazul în care sunteți obișnuiți cu călcarea lenjeriei, aceasta poate fi efectuată până la 200 °C. Spălați și călcați lenjeria de pat pe partea de dos și în stare închisă, efectuați spălarea independentă nu într-o mașină de spălat rufe plină. Folosiți de preferință un detergent lichid pentru rufe colorate, în cazul variantelor de culoare foarte închisă și neagră, alegeți un detergent lichid pentru rufe negre.

Nu procedați la fierberea, călcarea cu calandre nici la înălbirea lenjeriei.

 

Parametri

Dimensiuni husa pilota 140 x 200 cm
Gramaj 125 g/m², 85 g/m²
Conținut ambalaj 2x față pernă, 2x cearceaf pilotă, 2x cearceaf
Dimensiuni pernă 70 x 90 cm
Închiderea Cu fermoar
Material Poliester - microfibră, Bumbac jersey
Dimensiuni cearsaf 90 x 200 cm

Îngrijirea produselor

  • Spălarea la o temperatură maximă de 40 °C
  • Calcat cu fier la maximum 150 ° C
  • Nu se usucă într-o masina de uscăt rufe obisnuita
  • Nu albiți

Online catalogul

În noul catalog găsiți ponturi pentru sezonul de toamnă.

Idei pentru o casă mai primitoare

Autoarele noastre pregătesc pentru dumneavoastră un blog plin de articole interesante. Indiferent că sunteți în căutare de inspirație pentru desăvârșirea designului locuinței, de sfaturi practice în gospodărie, de rețete sau de instrucțiuni pentru crearea unor decorațiuni frumoase, le veți găsi aici pe toate.

Newsletter
Noutăți și promoții
în căsuța Dvs de e-mail

Aici găsiți detalii despre prelucrarea datelor personale.

Garanția cumpărăturilor sigure
Suntem un magazin certificat și respectăm regulile cumpărăturilor în siguranță.
1000 puncte
de livrare
și multe avantaje
pentru cumpărăturile Dvs