Lenjerie de pat din microfibră COREY

Cod: 56186
până la
-10
%

Lenjerie de pat din microfibră COREY

Cod: 56186
Vânzări încheiate ... dar nu disperați, vă vom ajuta să alegeți un alt element. Căutare categorie Lenjerii de pat din microfibră
Lenjeriile din microfibră modernă sunt pe primul loc în dormitoare datorită materialului mătăsos

Lenjeriile de pat reprezintă o parte funcțională și estetică a fiecărui dormitor. Alegeți întotdeauna lenjeriile după voința inimii și în funcție de starea de bine pe care acestea v-o oferă, precum și în funcție de calitatea odihnei oferite. Veți dormi ca în povești în lenjeria din microfibră a cărei atingere amintește de mătase - este ușoară, netedă și foarte plăcută la atingere. Persoane din toată lumea preferă microfibra pentru caracteristicile sale excelente de termoreglare - vara răcorește plăcut, iar pe timp de iarnă menține temperatura corpului.

Indiferent că vă alegeți un model elegant floral sau un model contrastant și modern, care să vă decoreze frumos dormitorul, lenjeria din microfibră va fi o alegere minunată pentru pielea dumneavoastră, respectiv poarta spre un somn plăcut și odihnitor.

Lenjeria de pat din microfibră COREY

 

Lenjeria de pat Corey, cu un motiv plin de bun gust pe un fond într-o nuanță estompată de verde va reprezenta un accesoriu decorativ pentru dormitorul dumneavoastră, precum și promisiunea unui somn odihnitor. Această lenjerie este confecționată din microfibră moale și finisată cu suprafața fină și mătăsoasă, fiind este respirabilă și plăcută la atingere. În zilele calde ale verii va răcori, iar pe timp de iarnă va menține temperatura corpului la un nivel plăcut. Se întreține foarte ușor, este potrivită pentru persoanele cu alergii și nu necesită călcare. Lenjeria este prevăzută cu fermoar, pentru o închidere practică.

Lenjeria din microfibră Corey este disponibilă în dimensiuni standard pentru pat de o persoană, de 140 x 200 cm, dar și în set de 2 lenjerii la un preț avantajos. Setul pentru pat de o persoană este format dintr-o față de pernă 70 x 90 cm și un plic de pilotă 140 x 200 cm. Se recomandă spălarea pe dos, cu fermoarul închis, la 40 °C. A se folosi un detergent delicat, pentru rufe colorate, fără înălbitori.

Avantajele așternutului din microfibră

 

 • 1000x mai fine decât celelalte fibre fabricate
 • antialergice și antibacteriene
 • respirație extraordinară
 • proprietăți de termoreglare perfecte
 • întreținere ușoară fără a fi necesară călcarea
 • închidere cu fermoar practică și confortabilă

 

Slavă microfibrei

Lenjeria fabricată din microfibră mătăsoasă periată crează o suprafață fină mătăsoasă, este ușoară, respiră și este plăcută la atingere.

Lenjeria de pat în e-shop-ul nostru este fabricată din fibre care sunt de 1000x de ori mai fine decât celelalte fibre fabricate, din acest motiv prezintă o respirație extraordinară, și în comparație cu bumbacul, reușește să absoarbă mai multă umiditate pe care o evaporă mai apoi, astfel încât, în timpul somnului, pielea este mereu uscată și nu transpiră. Microfibra este materialul ideal pentru lenjeria de pat pe parcursul întregului an, datorită faptului că are proprietăți de termoreglare perfecte – vara oferă răcoare iar iarna menține temperatura corporală. Datorită compoziției sale este recomandată pentru persoane alergice, are proprietăți antibacteriene, adică acarienii și bacteriile evită acest material.

Necesită o întreținere foarte ușoară, dacă este agățat la uscare nu necesită călcare, este rezistent împotriva scămoșării și datorită rezistenței fibrei prezintă o durată lungă de viață.

Care este modul corect de îngrijire a lenjeriei dvs. de pat din microfibră?

Lenjeria de pat din microfibră nu necesită o întreținere complicată. Spălați însă lenjeria de pat nouă înainte de folosire, conform recomandărilor. În cazul spălării respectați întotdeauna informațiile de pe eticheta produsului sau aici pe pagină la alineatul Îngrijirea produsului – temperatura de spălare, tipul uscării, temperatura călcării.

Se recomandă spălarea obișnuită la 40 °C, în caz de nevoie (de ex. după o boală) se poate spăla și la 60 °C. În cazul agățării la uscat, lenjeria de pat nu trebuie călcată, în cazul în care sunteți obișnuiți cu călcarea lenjeriei, aceasta poate fi efectuată până la 200 °C. Spălați și călcați lenjeria de pat pe partea de dos și în stare închisă, efectuați spălarea independentă nu într-o mașină de spălat rufe plină. Folosiți de preferință un detergent lichid pentru rufe colorate, în cazul variantelor de culoare foarte închisă și neagră, alegeți un detergent lichid pentru rufe negre.

Nu procedați la fierberea, călcarea cu calandre nici la înălbirea lenjeriei.

 

Parametri

Dimensiuni husa pilota 140 x 200 cm
Gramaj 85 g/m²
Dimensiuni pernă 70 x 90 cm
Închiderea Cu fermoar
Material Poliester - microfibră

Îngrijirea produselor

 • Spălarea la o temperatură 40 °C
 • Calcat cu fier la maximum 150 °C
 • Uscare la temperatură normală
 • Nu albiți
 • Nu curățați chimic

Online catalogul

În noul catalog găsiți ponturi pentru sezonul de toamnă.

Idei pentru o casă mai primitoare

Autoarele noastre pregătesc pentru dumneavoastră un blog plin de articole interesante. Indiferent că sunteți în căutare de inspirație pentru desăvârșirea designului locuinței, de sfaturi practice în gospodărie, de rețete sau de instrucțiuni pentru crearea unor decorațiuni frumoase, le veți găsi aici pe toate.

Newsletter
Noutăți și promoții
în căsuța Dvs de e-mail

Aici găsiți detalii despre prelucrarea datelor personale.

Garanția cumpărăturilor sigure
Suntem un magazin certificat și respectăm regulile cumpărăturilor în siguranță.
1000 puncte
de livrare
și multe avantaje
pentru cumpărăturile Dvs