Creați-vă propria combinație originală de lenjerii

Piesele separate de lenjerii de pat din bumbac care pot fi achiziționate separat cu 3 modele tradiționale în 2 nuanțe pastelate oferă o mulțime de combinații frumoase pe care le puteți alterna și schimba după preferințe.

 

 • 6 modele care se potrivesc între ele
 • cearceafuri de pilote disponibile în 2 mărimi
 • 4 mărimi de fețe pentru perne
 • bumbac tradițional aerisit

 

Câteodată nu ne putem hotărî dacă vrem o lenjerie cu puncte sau dungi ori care este culoarea cea mai potrivită pentru dormitorul nostru. Din acest motiv, vă aducem posibilitatea exclusivă de a alege piesele preferate pentru o lenjerie combinată în funcție de preferințele dumneavoastră. Toate modelele se potrivesc foarte bine între ele! Jucați-vă cu modelele și culorile noastre. Toate se potrivesc perfect între ele și, prin combinarea lor, veți aduce în dormitor o bucățică din creativitatea dumneavoastră.

Puteți alege între mai multe variante de dimensiuni ale cearceafurilor de pilotă și ale fețelor de perne, deci puteți îmbrăca atât pernuța, cât și perna din IKEA sau perna anatomică. Toate sunt din bumbac 100% de calitate, care este plăcut la atingere, îndepărtează repede umezeala de la nivelul pielii și este foarte respirabil. Toate piesele sunt prevăzute cu închidere tradițională cu nasturi transparenți.

Se recomandă spălarea pieselor pe dos și închise, folosind un detergent delicat pentru rufe colorate fără conținut de înălbitori, la maxim 40 °C. Produse în Republica Cehă.

 

 

Perne 70 x 90 cm, 50 x 60 cm, 40 x 70 cm, 40 x 40 cm, pilotă 140 x 200 cm, pilotă prelungită 140 x 220 cm.

Nu vă temeți să combinați toate modelele disponibile - veți fi surprinși cât de jucăuș și plăcut ochiului va fi rezultatul. Încercați, de exemplu, pernuțele cu puncte, perna mare cu solzi și pilota cu dungi.

 

Ce modele veți alege pentru lenjeria dumneavoastră unică?

 

 

Pentru un rezultat perfect, completați lenjeria cu un cearceaf alb sau roz.

Motivele alegerii lenjeriei de pat din bumbac

 

 • material natural
 • respirație bună
 • elimină umiditatea corporală
 • uniformizează diferențele de temperatură
 • nu alunecă și nu răcorește
 • durată de viață lungă

 

Somn ca în bumbac

Lenjeria din bumbac 100% este plăcută la atingere, espiră și absoarbe, alintă pielea omului, nu alunecă și nu răcorește.

Bumbacul este un material natural foarte plăcut cu proprietăți unice, care face din el cel mai folosit material din lume pentru fabricarea lenjeriei de pat. Asigură lenjeriei de pat o respirație bună și proprietăți de absorbție extraordinare, datorită cărora elimină bine umiditatea corporală și uniformizează diferențele de temperatură asigurâng condiții ideale pentru un somn de calitate.

Bumbacul este rezistent și respiră, rezistă la spălare și călcare la temperaturi mai ridicate, ceea ce este recomandat din punct de vedere igienic și al duratei lungi de viață.

 

 

Care este modul corect de îngrijire a lenjeriei dvs. din bumbac?

Lenjeria de pat din bumbac rezistă la temperaturi de spălare și călcare mai ridicate, astfel că va fi cu adevărat curată, lucru apreciat în special de persoanele alergice și de familiile cu copii mici. Este recomandată și în perioade de îmbolnăviri, aveți siguranța că veți îndepărta cu certitudine transpirația și bacili de pe lenjerie. Spălați însă lenjeria de pat nouă înainte de folosire, conform recomandărilor. În cazul spălării respectați întotdeauna informațiile de pe eticheta produsului sau aici pe pagină la alineatul Îngrijirea produsului – temperatura de spălare, tipul uscării, temperatura călcării.

Lenjeria de pat poate fi călcată la temperatura obișnuită de 40 - 60 °C – respectați întotdeauna recomandările privind produsul dvs. La 60 °C, acarienii sunt distruși în mod sigur. Uscați în poziție îndoită peste sfoară, nicidecum în poziție agățată de colțuri, pentru a preveni alungirea produsului. Pânza din bumbac, cu toate calitățile pozitive incontestabile, se șifonează, motiv pentru care este necesară călcarea lenjeriei. A nu se călca în stare de uscare excesivă ci ușor umede sau umezite, la temperaturi de până la 200 °C.

Spălați și călcați lenjeria de pat pe partea de dos și în stare închisă, efectuați spălarea independentă nu într-o mașină de spălat rufe plină. Folosiți de preferință un detergent lichid pentru rufe colorate, în cazul variantelor de culoare foarte închisă și neagră, alegeți un detergent lichid pentru rufe negre.

 

PRODUS CEH
Prin achizitionarea produselor de calitate sprijiniti producatorul autohton. Garantam cu certitudine originea, materialelor de prima calitate si traditia. Nu degeaba se spune mainile cehesti de aur!

Parametri

Închiderea Cu nasturi
Material Bumbac

Îngrijirea produselor

 • Spălarea la o temperatură maximă de 60 °C
 • Calcat cu fier la maximum 150 °C
 • Uscare la temperatură normală
 • Nu albiți
 • Nu curățați chimic
Evaluare: (0)
Scrieți o recenzie și câștigați valoarea comenzii dvs!
Adăugați recenzia sau fotografia dvs la produsul cumpărat și veți fi inclus în tragerea săptămânală, prin care puteți câștiga valoarea comenzii dvs!
Scrie și câștigă
Mai multe informații
0
0 x
0 x
0 x
0 x
0 x
Întrebările Dvs.
Aveți întrebări despre acest produs? Nu ezitați să le adresați în discuția noastră.

Online catalogul

În noul catalog găsiți ponturi pentru sezonul de toamnă.

Idei pentru o casă mai primitoare

Autoarele noastre pregătesc pentru dumneavoastră un blog plin de articole interesante. Indiferent că sunteți în căutare de inspirație pentru desăvârșirea designului locuinței, de sfaturi practice în gospodărie, de rețete sau de instrucțiuni pentru crearea unor decorațiuni frumoase, le veți găsi aici pe toate.

Newsletter
Noutăți și promoții
în căsuța Dvs de e-mail

Aici găsiți detalii despre prelucrarea datelor personale.

Garanția cumpărăturilor sigure
Suntem un magazin certificat și respectăm regulile cumpărăturilor în siguranță.
1000 puncte
de livrare
și multe avantaje
pentru cumpărăturile Dvs