Cuvertură pentru fotoliu, din piele de oaie în carouri, de folosit în faţa televizorului

Cod: 50995
Transport gratuit

Cuvertură pentru fotoliu, din piele de oaie în carouri, de folosit în faţa televizorului

Cod: 50995
Vânzări încheiate ... dar nu disperați, vă vom ajuta să alegeți un alt element. Căutare categorie Cuverturi pentru canapele
Cuvertură pentru fotoliu, din piele de oaie în carouri, de folosit în faţa televizorului
  • 100% Lâna de oaie vă încălzește
  • cu 4 buzunare de depozitare
  • nu veți căuta nici ochelarii, nici telecomanda

Niciodată nu ați stat atât de confortabil în fotoliul dvs. Cuvertură de folosit la televizor, pentru fotoliu din lână moale de oaie vă oferă o căldură comodă și totodată protejează fotoliul. Fiecare din spațiile laterale are două buzunare adânci, ideale pentru telecomandă, telefon, ochelari și alte lucruri necesare.

Material: 100%lână de oaie

Dimeniuni: 50 x 155 cm + 2x 40 x 55 cm brațe

LĂNA
Produse din lână datorită capacității naturale de termoreglare a valurilor, veți fi răcoroși în timpul iernii și răcoroși în timpul verii ,așa că sub pătură de lână. Din cauza absorbției de praf reduse scăzut, structurii fibrelor în formă de ax, prezența lanolinei și capacitatea de a elimina umezeala din așternut se creează un mediu nepotrivit pentru acarieni și alte microorganisme, prin urmare acest produs este potrivit pentru alergici.

SĂNĂTATE BUNĂ
Lână este ușor de întreținut în curățenie. Lanolina naturală conținută în fiecare fibră are efecte benefice asupra pielii. Ea înmoaie și acționează antiinflamator. În plus, ameliorează durerea reumatică, are un efect benefic asupra tractului urinar și calmează întregul corp.

Online catalogul

În noul catalog găsiți ponturi pentru sezonul de toamnă.

Idei pentru o casă mai primitoare

Autoarele noastre pregătesc pentru dumneavoastră un blog plin de articole interesante. Indiferent că sunteți în căutare de inspirație pentru desăvârșirea designului locuinței, de sfaturi practice în gospodărie, de rețete sau de instrucțiuni pentru crearea unor decorațiuni frumoase, le veți găsi aici pe toate.

Newsletter
Noutăți și promoții
în căsuța Dvs de e-mail

Aici găsiți detalii despre prelucrarea datelor personale.

Garanția cumpărăturilor sigure
Suntem un magazin certificat și respectăm regulile cumpărăturilor în siguranță.
1000 puncte
de livrare
și multe avantaje
pentru cumpărăturile Dvs