Asternuturi pentru canapele din microplus Marble

Cod: 51530

Asternuturi pentru canapele din microplus Marble

Cod: 51530
Vânzări încheiate ... dar nu disperați, vă vom ajuta să alegeți un alt element. Căutare categorie Cuverturi pentru canapele
Asternuturi pentru canapele din microplus Marble
  • set 5 bucati
  • se intretine usor
  • se usca repede
  • firul de casmir cu ajustari speciale

Asternuturi pentru canapele Marble cu model interesant. Setul contine 1x asternut canapea, 2x asternut fotoliu a 2x Fata de perna care se inchide cu fermoar.Spalatul la 40 °C.

Material catifea de lux - foarte moale! Produsele din acest material sunt nu numai frumoase, dar si exceptionale pentru funtionalitatea excelenta. DUAL HEAT este special microplus unilateral cu fir lung si pufos. Dintr-o parte firul este lucios prevazut cu reglare antistatica, asa ca murdaria nu se prinde pe el. Din partea cealalta cu cele mai finute fire, pufoase care care cu siguranta retine caldura. Ideal pentru lunile racoroase. Microplusul se intretine foarte usor - chiar si peste marimea si gramajul sau se spala si se usca usor.

Material: 100% poliester

Dimensiuni: Asternut pe canapea - 145 x 200 cm, asternut fotoliu - 145 x 65 cm, Fata de perna - 40 x 40 cm

INCALZESTE
Produsele care va garanteaza ca nu veti mai tremura niciodata de frig! Placute la atingere si pe corp. Incalzesc, incurajeaza si imbunatatesc starea dumneavoastra de spirit chiar si in zilele cele mai reci.

Online catalogul

În noul catalog găsiți ponturi pentru sezonul de toamnă.

Idei pentru o casă mai primitoare

Autoarele noastre pregătesc pentru dumneavoastră un blog plin de articole interesante. Indiferent că sunteți în căutare de inspirație pentru desăvârșirea designului locuinței, de sfaturi practice în gospodărie, de rețete sau de instrucțiuni pentru crearea unor decorațiuni frumoase, le veți găsi aici pe toate.

Newsletter
Noutăți și promoții
în căsuța Dvs de e-mail

Aici găsiți detalii despre prelucrarea datelor personale.

Garanția cumpărăturilor sigure
Suntem un magazin certificat și respectăm regulile cumpărăturilor în siguranță.
1000 puncte
de livrare
și multe avantaje
pentru cumpărăturile Dvs