Căni și vase termoizolante

Oala sau bolul termosensibil reprezintă un ajutor perfect pentru păstrarea temperaturii mâncărurilor gătite. Oala termosensibilă o puteți folosiți în caz că mâncarea gătită o veți consuma după ceva timp de la gătit și nu aveți posibilitatea încălzirii, sau doriți ca mâncarea să stea rece. În oala termosensibilă în verile calde și în iernile geroase vă transportați confortabil mâncarea preferată la lucru sau la școală.

Când afară este plăcut, nu este nimic mai bine decât în a combina șederea în natură cu o mâncare bună și organizarea unui picnic. Și în acest caz oala și bolul termosensibil vă vor face un mare serviciu. Fără griji vă puteți transporta în ele o salată de legume revigorantă, pulpe de pui proaspăt fripte și alte bunătăți calde ori reci, acolo unde aveți nevoie. Doriți să vă luați la lucru întregul prânz? Achiziționați-vă caserola izoterma, care va păstra mâncarea caldă câteva ore.

  • Recomandate
  • Pret crescator
  • Pret descrescator
  • Dupa preferinta
5 produse
Bol termo cu capac OLIVES
Cel mai vandut
Bol termo cu capac OLIVES
de la 59.99 Lei
In stoc 2 variante
Bol termo cu interior din inox
Bol termo cu interior din inox
79.99 Lei
1 variantă disponibilă la comandă
Recipient termo GIRAFĂ 0,48 l Recipient termo GIRAFĂ 0,48 l
Recipient termo GIRAFĂ 0,48 l
59.99 Lei
în termen de 9 de zile lucrătoare
Afisati

Online catalogul

În noul catalog găsiți ponturi pentru sezonul de toamnă.

Inspirați-vă

Autorii noștri împreună cu dvs., clienții noștrii, lucrează la o revistă plină de sfaturi, ghiduri, rețete și inspirații. Sunteți curioși asupra noutăților?