Set de dormitor pentru familii din microfibră OLIVIA, cu cearceafuri şi feţe pentru pernuţe, 8 piese

Cod: 5359702
Un set convenabil

Set de dormitor pentru familii din microfibră OLIVIA, cu cearceafuri şi feţe pentru pernuţe, 8 piese

Cod: 5359702
Vânzări încheiate ... dar nu disperați, vă vom ajuta să alegeți un alt element. Căutare categorie Lenjerii de pat din microfibră
Set de dormitor pentru familii din microfibră OLIVIA, cu cearceafuri şi feţe pentru pernuţe, 8 piese

Setul de dormitor pentru familii OLIVIA cu print superb cu flori de grădină, care arată ca vii, va fi un accesoriu deosebit pentru dormitorul Dvs. Această lenjerie este confecţionată din microfibră moale, bine finisată şi are o suprafaţă catifelată, permite o bună circulaţie a aerului şi este plăcută la atingere. Întreţinerea acesteia este foarte uşoară, este potrivită pentru alergici şi nu necesită călcare. Lenjeria este prevăzută cu închidere practică pe fermoar.

Cearceafurile de pilotă şi feţele de perne au pe ambele părţi motive florale de efect, care se completează perfect cu cearceafurile de un verde deschis şi cu feţele pentru pernuţe. Patul Dvs. va fi astfel perfect asortat din punct de vedere coloristic. Se recomandă spălarea pe dos, cu fermoarul închis, la temperatura de 40 °C. A se spăla cu un detergent delicat pentru rufe colorate, fără înălbitori. Lenjeria de pat din microfibră Olivia este disponibilă în dimensiuni standard, de 140 x 200 cm.

Setul pentru familii conţine:

 • 2 x feţe de pernă 70 x 90 cm
 • 2 x cearceafuri de pilotă 140 x 200 cm
 • 2 x cearceafuri cu elastic 90 x 200 cm
 • 2 x feţe pentru pernuţe 40 x 40 cm cadou

Am testat în locul dvs.!

Încercaţi lenjeriile din microfibră, care sunt de trei ori mai moi decât cele din bumbac şi foarte plăcute la atingere. Nu trebuie călcate, pentru că nu se şifonează. Ies în evidenţă prin capacitatea foarte bună de termoreglare – pe timp de vară răcoresc, iarna vă încălzesc, menţinându-vă temperatura optimă a corpului. Citiţi mai multe despre toate avantajele acestor lenjerii.

Avantajele așternutului din microfibră

 

 • 1000x mai fine decât celelalte fibre fabricate
 • antialergice și antibacteriene
 • respirație extraordinară
 • proprietăți de termoreglare perfecte
 • întreținere ușoară fără a fi necesară călcarea
 • închidere cu fermoar practică și confortabilă

 

Slavă microfibrei

Lenjeria fabricată din microfibră mătăsoasă periată crează o suprafață fină mătăsoasă, este ușoară, respiră și este plăcută la atingere.

Lenjeria de pat în e-shop-ul nostru este fabricată din fibre care sunt de 1000x de ori mai fine decât celelalte fibre fabricate, din acest motiv prezintă o respirație extraordinară, și în comparație cu bumbacul, reușește să absoarbă mai multă umiditate pe care o evaporă mai apoi, astfel încât, în timpul somnului, pielea este mereu uscată și nu transpiră. Microfibra este materialul ideal pentru lenjeria de pat pe parcursul întregului an, datorită faptului că are proprietăți de termoreglare perfecte – vara oferă răcoare iar iarna menține temperatura corporală. Datorită compoziției sale este recomandată pentru persoane alergice, are proprietăți antibacteriene, adică acarienii și bacteriile evită acest material.

Necesită o întreținere foarte ușoară, dacă este agățat la uscare nu necesită călcare, este rezistent împotriva scămoșării și datorită rezistenței fibrei prezintă o durată lungă de viață.

Care este modul corect de îngrijire a lenjeriei dvs. de pat din microfibră?

Lenjeria de pat din microfibră nu necesită o întreținere complicată. Spălați însă lenjeria de pat nouă înainte de folosire, conform recomandărilor. În cazul spălării respectați întotdeauna informațiile de pe eticheta produsului sau aici pe pagină la alineatul Îngrijirea produsului – temperatura de spălare, tipul uscării, temperatura călcării.

Se recomandă spălarea obișnuită la 40 °C, în caz de nevoie (de ex. după o boală) se poate spăla și la 60 °C. În cazul agățării la uscat, lenjeria de pat nu trebuie călcată, în cazul în care sunteți obișnuiți cu călcarea lenjeriei, aceasta poate fi efectuată până la 200 °C. Spălați și călcați lenjeria de pat pe partea de dos și în stare închisă, efectuați spălarea independentă nu într-o mașină de spălat rufe plină. Folosiți de preferință un detergent lichid pentru rufe colorate, în cazul variantelor de culoare foarte închisă și neagră, alegeți un detergent lichid pentru rufe negre.

Nu procedați la fierberea, călcarea cu calandre nici la înălbirea lenjeriei.

 

Parametri

Dimensiuni husa pilota 140 x 200 cm
Dimensiuni pernă 70 x 90 cm
Închiderea Cu fermoar
Conținut ambalaj 2x față pernă, 2x cearceaf pilotă, 2x cearceaf, 2x față pernuţă
Material Poliester - microfibră

Îngrijirea produselor

 • Spălarea la o temperatură maximă de 40 °C
 • Calcat cu fier la maximum 150 °C
 • Se usucă într-o masina de uscăt rufe în modul obisnuit
 • Nu albiți

Online catalogul

În noul catalog găsiți ponturi pentru sezonul de toamnă.

Idei pentru o casă mai primitoare

Autoarele noastre pregătesc pentru dumneavoastră un blog plin de articole interesante. Indiferent că sunteți în căutare de inspirație pentru desăvârșirea designului locuinței, de sfaturi practice în gospodărie, de rețete sau de instrucțiuni pentru crearea unor decorațiuni frumoase, le veți găsi aici pe toate.

Newsletter
Noutăți și promoții
în căsuța Dvs de e-mail

Aici găsiți detalii despre prelucrarea datelor personale.

Garanția cumpărăturilor sigure
Suntem un magazin certificat și respectăm regulile cumpărăturilor în siguranță.
1000 puncte
de livrare
și multe avantaje
pentru cumpărăturile Dvs