Set de cratiţe din inox Gourmet Line, 17 piese

Scrie recenzie
Cod: 17740

Set de cratiţe din inox Gourmet Line, 17 piese

Scrie recenzie
Cod: 17740
679.99 Lei
Setul conține 17 parti
set
TRANSPORT GRATUIT

Set de cratiţe din inox Gourmet Line, 17 piese

  • set de vase din 10 piese + set 6 ustensile de gătit cu suport
  • bază tip sandvich din 5 straturi, pentru un gătit economic
  • oțel inoxidabil 18/0, calitate 304
  • pentru toate tipurile de plite
  • pentru cuptor - până la 180 °C
  • calitate ridicată a execuției

Setul de cratițe din inox și ustensile de gătit de calitate germană marca Blaumann va aduce bucurie tuturor bucătarilor și bucătăreselor care apreciază calitatea înaltă a execuției, aspectul practic și durata lungă de viață a instrumentarului de bucătărie.

Setul este format din 3 oale cu capac, crăticioară cu mâner lung și capac, tigaie cu capac și un set de 6 ustensile de gătit cu suport.

Oalele au bază tip sandvich în 5 straturi, care asigură distribuția uniformă și rapidă a căldurii, pentru un gătit economic. Vasele sunt prevăzute cu mânere din inox prinse cu nituri, iar fiecare oală are gradaj interior. Oalele sunt potrivite pentru toate tipurile de plite, inclusiv pe cele cu inducție și pot fi introduse în cuptor la temperaturi până la 180 °C. Pot fi spălate în mașina de spălat vase.

Material: oțel inoxidabil 18/0

Dimensiuni oale: 6 l - 24 x 14,5 cm / 3,8 l - 20 x 12,5 cm / 2,6 l - 18 x 11,5 cm

Dimensiuni crăticioară cu mâner lung: 2,1 l - 16 x 10,5 cm

Dimensiuni tigaie: 3,2 l - 24 x 7,5 cm

Setul de ustensile de bucătărie conține: suport, lingură, spumieră, polonic, paletă, furculiță, lingură pentru spaghete

Atu-ul unui gătit modern – vasele din oțel inoxidabil

Bucătarii profesioniști și cei amatori știu bine că vasele din inox sunt o comoară în fiecare bucătărie. Tigăile și oalele se încălzesc repede, distribuind și menținând bine căldura. Aceste vase de gătit au și un design frumos, așa că puteți servi mâncarea din ele direct pe masă.

Cum să folosim vasele din inox

În timpul gătirii în cratițele din inox, folosiți o cantitate corespunzătoare de ulei sau grăsime de calitate, pe care să o puneți în tigaie înainte ca aceasta să se încingă – sub acțiunea unei temperaturi prea mari, o tigaie goală se poate deforma! Dacă aveți o tigaie din inox cu suprafață antiaderentă, evitați spray-urile cu ulei și folosiți exclusiv instrumente din silicon, teflon sau din lemn pentru amestecarea mâncării gătite. Dacă mâncarea se lipește sau se arde, cauza cea mai probabilă va fi temperatura ridicată.

În mod tradițional, inoxul este potrivit și pentru gătitul la cuptor, la temperaturi până în 200 °C – însă întotdeauna este mai bine să citiți recomandările producătorului de pe produsul achiziționat. Vasele din inox pot fi folosite pe aproape orice tip de plită, deseori și pe cele cu inducție – însă și de această dată este bine să țineți cont atât de instrucțiunile de folosire - atât de ale plitei, cât și de cele ale vaselor.

În timpul gătirii în inox amintiți-vă că este mai bine să adăugați sarea abia după ce mâncarea a dat în clocot. Sarea poate avea efecte nedorite asupra suprafețelor din inox. Asigurați-vă de fiecare dată și că flacăra are contact doar cu baza cratiței. Flăcările pot cauza apariția unor pete albăstrui sau maronii pe pereții oalelor, care nu mai pot fi îndepărtate.

Cum să spălați și să depozitați vasele din inox

De obicei, vasele din inox pot fi spălate în mașina de spălat vasele, dar dacă doriți ca inoxul să-și păstreze aspectul frumos pentru mult timp, evitați spălările dese la temperaturi mari și spălați aceste vase manual cât de des puteți. Nu utilizați niciodată produse chimice agresive sau un burete din sârmă. Dacă totuși vedeți că au rămas resturi rezistente lipite de vas, lăsați-le la înmuiat peste noapte cu apă călduță și oțet. Sau încercați să fierbeți în vas puțină apă cu bicarbonat de sodiu. Impuritățile se vor dezlipi și vor fi ușor de îndepărtat cu buretele și detergent de vase. Dacă, după ce ați fiert paste în vas, ați constatat că pe pereți au rămas pete albicioase, care nu se curăță nici după ce frecați bine pereții, frecați-le cu puțin oțet sau zeamă de lămâie. Apoi nu vă mai rămâne decât să clătiți oala cu apă caldă și petele dispar. În același mod puteți îndepărta și picăturile uscate de apă sau urmele albe de pe fundul vasului.

Aveți vase din inox cu suprafață antiaderentă? În acest caz, se recomandă păstrarea lor cu un strat de pâslă sau cu inserții profesionale pentru păstrarea vaselor pentru evitarea zgârieturilor. În rest, vasele acestea sunt destul de rezistente. Puteți întoarce capacele invers și să depozitați oalele una peste alta, să agățați cratițele cele mai folosite pe cârlige prin bucătărie sau să le depozitați astfel încât să fie mereu la îndemână – cu siguranță, le veți folosi foarte des!

 

Parametri

Marca Blaumann
Nr. bucăţi în set 17 buc
Suprafața interioară Otel inoxidabil
Caracteristici cratițe Potrivit pentru cuptor
Potrivit pentru inducție
Potrivit pentru mașină de spălat vase
Suprafaţa de jos sandwich
Material Otel inoxidabil

Evaluare: (0)

Scrieți o recenzie și câștigați valoarea comenzii dvs!
Adăugați recenzia sau fotografia dvs la produsul cumpărat și veți fi inclus în tragerea săptămânală, prin care puteți câștiga valoarea comenzii dvs!
Scrie și câștigă
Mai multe informații
0%
0 x
0 x
0 x
0 x
0 x

Întrebările Dvs.

Aveți întrebări despre acest produs? Nu ezitați să le adresați în discuția noastră.

Online catalogul

În noul catalog găsiți ponturi pentru sezonul de toamnă.

Inspirați-vă

Autorii noștri împreună cu dvs., clienții noștrii, lucrează la o revistă plină de sfaturi, ghiduri, rețete și inspirații. Sunteți curioși asupra noutăților?