Toppere

Saltea suplimentară, un topper, este o modalitate ușoară de a îmbunătăți caracteristicile saltelei existente, făcându-vă să va treziti dimineața odihniți și relaxați. Acest lucru poate înmuia sau întări salteaua, poate crea un spațiu de dormit plat sau poate servi drept pat pentru vizite. În plus, îndeplinește o funcție de protecție, elimină uzura și protejeaza salteua dvs. de murdărie.

În oferta noastră găsiți 3 tipuri de spumă. Linia de bază constă dintr-o saltea suplimentara din poliuretan (spumă PUR pe scurt). Această spumă este flexibilă, are o rezistență excelentă la compresiune și o stabilitate înaltă a formei. Poate să unească salteua și să o facă confortabilă. Spuma rece, denumită uneori HR (High Resilience din engleza), este foarte flexibilă. În plus, datorită structurii sale cu celule deschise, este foarte respirabilă. Poate foarte bine să devieze căldură și umiditate din corp.

Ultimul și acum cel mai popular material pentru saltelele suplimentare este spumă de memoria (uneori numită leneș sau visco-elastic). Această spumă se adaptează corpului, deoarece efectul unic al revenirii lente nu-l presează. Este conceputa pentru cei care au probleme cu coloana vertebrală, articulații sau răni de pat. Are un efect foarte pozitiv asupra circulației sângelui. În același timp, corpul se stabilizează într-o poziție optimă în care se rotește mai puțin, făcând somnul mai calm și mai profund. Spuma de memorie absoarbe temperatura corpului și o păstrează atâta timp cât vă aflați pe ea. Într-un mod simplu, se poate spune că spuma de memorie încălzește.

  • Recomandate
  • Pret crescator
  • Pret descrescator
  • Dupa preferinta
8 produse

Online catalogul

În noul catalog găsiți ponturi pentru sezonul de toamnă.

Inspirați-vă

Autorii noștri împreună cu dvs., clienții noștrii, lucrează la o revistă plină de sfaturi, ghiduri, rețete și inspirații. Sunteți curioși asupra noutăților?