Puf împletit manual albastru

Cod: 52095
Transport gratuit

Puf împletit manual albastru

Cod: 52095
Vânzări încheiate ... dar nu disperați, vă vom ajuta să alegeți un alt element. Căutare categorie Accesorii casă

Încă nu v-ați decis?

Căutați alte produse din aceeași categorie Mobilier mic , Accesorii casă

Puf împletit manual albastru

  • produs lucrat manual
  • execuție de calitate
  • aspect modern

Hitul sezonului se poate folosi ca scaun pentru vizite, înlocuitor de masă sau ca taburet pentru a vă odihni picioarele. Este ușor dar în același timp rezistent, astfel încât îl puteți muta cu ușurință unde este nevoie de el. Se potrivește atât în camerele moderne cât și în cele clasice. Nu o să-i puteți rezista! Care dintre acestea va fi al Dvs? Produs lucrat manual.

Material: 100% bumbac, umplut cu biluțe de polistiren EPS

Dimensiuni: 43 x 40 cm

Greutate: 2,6 kg

Tip designerului de interior

Edita Erbsová

Frumusețea tricotajelor supune nu doar designerii dar își găsește loc în interioarele noastre. Tricotajele sunt cel mai eficient mijloc atât pentru încălzirea interiorului dar și pentru a-l face confortabil și a oferi atracție tot timpul anului. Materialul tricotat se pretează datorită moliciunii și maleabilității sale pentru pufuri și tabureți, dar tricotajele apar în interioare și dub forma covoarelor, echipamentelor de iluminat sau a accesoriilor. Datorită structurii expresive se pretează interioarelor tip scandinav dar își găsesc locul și în cadrul altor stiluri de locuință. Tricotajele ies bine în evidență lângă lemnul natural. Tendințele spun întoarcere la natură, de aceea alegeți produse din fibre naturale.

Online catalogul

În noul catalog găsiți ponturi pentru sezonul de toamnă.

Inspirați-vă

Autorii noștri împreună cu dvs., clienții noștrii, lucrează la o revistă plină de sfaturi, ghiduri, rețete și inspirații. Sunteți curioși asupra noutăților?