Perdea finisată din jacard KAROLINA 350 x 160 cm

5,0 (94 Evaluare)
Cod: 51161

Perdea finisată din jacard KAROLINA 350 x 160 cm

5,0 (94 Evaluare)
Cod: 51161
119.99 Lei
buc
LIVRARE GRATUITĂ
PENTRU COMENZI PESTE 300 Lei
Perdea finisată din jacard KAROLINA 350 x 160 cm

Perdeaua KAROLINA vă va impresiona cu modelul său elegant și simplu, completat cu o bordură bogată. Puteţi comanda această perdea în varianta de dimensiuni clasice sau în set pentru geam şi uşa de la balcon.

 

Perdeaua finisată (sau la bucată) este croită pe măsuri exacte, are tivurile cusute pentru a împiedica destrămarea, iar modelul se termină cu o bordură decorativă. Această perdea nu mai trebuie ajustată, ajunge să o despachetaţi şi să o agăţaţi la geam. Perdeaua KAROLINA este uşor de întreţinut, îşi menţine forma şi nu se îngălbeneşte.

 

Am testat în locul dvs.!

Dacă v-ați hotărât să lăsați mai multă lumină să pătrundă în locuința dvs, alegeți o perdea cu un model simplu și cu o bordură bogată. Perdeaua Karolina îndeplinește ambele condiții și o puteți comanda atât în variantă clasică, cât și în set pentru ușa de la balcon. Veți putea vedea în articolul de pe blog cum arată, precum și alte ponturi care vă vor ajuta să găsiți perdeaua potrivită pentru dvs.

Care este fixarea și plierea corectă a perdelelor?

 

Perdelele finisate sunt destinate agățării pe cleme, care nu ar trebui să fie la o distanță mai mare de 10 cm pentru o pliere frumoasă și regulată.

Pentru ca perdeaua să arate bine în geam se recomandă o pliere de 2,5 ori lărgimea geamului. Pentru alegerea modelului luați în considerare mărimea încăperii, stilul interiorului și nivelul de lumină în cameră. Dacă doriți mai multă lumină în încăpere, alegeți perdelele de vitralii, arcuite sau co model mai simplu. În caz contrar alegeți perdele cu model mai bogat. În cazul acestui tip este valabil faptul că veți realiza o pliere mai mică pentru a scoate în evidență modelul în sine al perdelei.

 

 

 

 

Care ar trebui să fie lărgimea perdelei?

 

Pentru alegerea dimensiunii corespunzătoare a perdelei trebuie ținut cont de dimensiunea geamului și înălțimea cornișei. Perdelele finisate cu dimensiunea de 350 x 160 cm sunt recomandate pentru un geam având lărgimea de 140 – 175 cm, inclusiv 15 cm în plus de fiecare latură. Amplasarea ideală a cornișei este la 10 cm deasupra geamului.

Care este alegerea lungimii corespunzătoare a perdelei?

 

Lungimea obișnuită a perdelei este la pervaz (A) sau deasupra caloriferului de încălzire de sub geam (B). Lungimea se măsoară de la cleme în jos.

În cazul unei lungimi mai mari decât este necesar, perdeaua poate fi ajustată în mod simplu, fără a fi nevoie de coasere. Marginea superioară mai rezistentă poate fi îndoită uniform, astfel încât să obținem lungimea dorită.

 

 

 

 

Curățarea perdelei

Pentru spălare folosiți detergență speciali pentru perdele cu conținut de substanșe active împotriva albirii și folosiți un program pentru rufe delicate la temperatură maximă de 30 °C. Nu stoarceți perdelele, eventual reglați numărul de rotații la minim și stoarceți un timp scurt. Nu folosiți deloc uscătorul de rufe. Agățați imediat perdelele la uscare. În caz de nevoie este permisă călcarea perdelelor la temperatură minimă.

 

DETERGENT DE RUFE QALT

Pentru spălarea perdelelor şi a seturilor de perdele pentru balcon, folosiţi detergentul praf bioactiv şi fără fosfaţi Qalt, cu capacitate mare de curăţare şi albire şi cu miros proaspăt.

599 Lei
 
buc

Parametri

Dimensiuni 350 x 160 cm
Mod de fixare Cleme
Spălare recomandată 30 °C
Lățime 350 cm
Înălțime 160 cm

Îngrijirea produselor

  • Spălarea la o temperatură maximă de 30 °C
  • Calcat cu fier la maximum 110 °C
  • Se usucă prin întinderea
  • Nu albiți
  • Posibilitatea de curățare chimică
Evaluare: (94)
Scrieți o recenzie și câștigați valoarea comenzii dvs!
Adăugați recenzia sau fotografia dvs la produsul cumpărat și veți fi inclus în tragerea săptămânală, prin care puteți câștiga valoarea comenzii dvs!
Scrie și câștigă
Mai multe informații
5,0
Evaluat 94 utilizatori
93 x
0 x
0 x
0 x
1 x
100%
Georgeta
22.3.2022
Recenzie neverificată

Perdeaua arata foarte bine, modelul este foarte frumos si culoarea este un alb stralucitor, asa cum este precizat si in descriere. Isi merita toate laudele!

Este aceasta recenzie utila?   Da (0) / Nu (0)
100%
Diana
10.3.2022
Recenzie neverificată

Am comandat-o si cand a venit, mi s-au risipit toate indoielile. Sunt foarte multumita si am mai comandat inca una

  • Foarte frumoasa! Sunt multumita de produsul comandat
  • Nimic
Este aceasta recenzie utila?   Da (0) / Nu (0)
100%
Roxana
7.2.2022
Recenzie neverificată

Sunt foarte multumita de aceasta perdea, am comandat-o deja de mai multe ori.

Este aceasta recenzie utila?   Da (0) / Nu (0)
100%
Iveta
26.1.2022
Recenzie neverificată

O perdea frumoasa, o recomand cu drag.

  • Are un aspect foarte elegant la geam. Sunt multumita si de calitatea ei. Am comandat imediat inca o bucata si pentru celalalt geam.
  • Nimic
Este aceasta recenzie utila?   Da (0) / Nu (0)
100%
Gabriela
7.12.2021
Verificat prin achiziție Verificat prin achiziție

Mulțumesc pentru promptitudinea cu care mi-ați onorat comanda . Sunt foarte mulțumită de produse ,recomand cu încredere .

  • Da
Este aceasta recenzie utila?   Da (0) / Nu (0)
Întrebările Dvs.
Aveți întrebări despre acest produs? Nu ezitați să le adresați în discuția noastră.

Online catalogul

În noul catalog găsiți ponturi pentru sezonul de toamnă.

Idei pentru o casă mai primitoare

Autoarele noastre pregătesc pentru dumneavoastră un blog plin de articole interesante. Indiferent că sunteți în căutare de inspirație pentru desăvârșirea designului locuinței, de sfaturi practice în gospodărie, de rețete sau de instrucțiuni pentru crearea unor decorațiuni frumoase, le veți găsi aici pe toate.

Newsletter
Noutăți și promoții
în căsuța Dvs de e-mail

Aici găsiți detalii despre prelucrarea datelor personale.

Garanția cumpărăturilor sigure
Suntem un magazin certificat și respectăm regulile cumpărăturilor în siguranță.
1000 puncte
de livrare
și multe avantaje
pentru cumpărăturile Dvs