În perioada 25.–27.6. va avea loc un inventar. Expedierea comenzilor va fi reluată în data de 28.06.

Perdea finisată din jacard CASTELA 350 x 160 cm

Cod: 55315

Perdea finisată din jacard CASTELA 350 x 160 cm

Cod: 55315
Vânzări încheiate ... dar nu disperați, vă vom ajuta să alegeți un alt element. Căutare categorie Perdele finisate
Perdelele noi reprezintă un mod accesibil de transformare a locuinței într-un fel plăcut și de efect!

 

De cele mai multe ori, prima privire atunci când intrați într-o cameră se îndreaptă spre fereastră. Atenția ne este atrasă de lumină, care intră în cameră pe această cale. Iar efectul este cu atât mai plăcut, cu cât este filtrat de niște perdele frumoase, care delimitează spațiul intim de cel public, aducând confort și un sentiment de curățenie.

Pentru camerele în care aveți nevoie de mai multă umbră, cum ar fi dormitorul sau camerele care dau spre stradă, sunt mai potrivite perdelele cu un decor mai bogat. Dimpotrivă, ferestrele care dau spre curte sau grădină și ferestrele spre un spațiu liber ar trebui decorate cu niște perdele mai ușoare, cu modele delicate. Pe acestea din urmă le puteți încreți mai mult, în timp ce perdelele cu decor mai bogat ar trebui să fie mai întinse, pentru ca modelul să aibă efectul dorit.

Perdea finisată din jacard CASTELA 350 x 160 cm

 

  • pot fi agățate imediat cu inele
  • cele mai frecvente dimensiuni - 350 x 160 cm
  • perdea potrivită pentru orice tip de interior
  • disponibilă și ca set pentru geam și ușa de balcon

Perdeaua Castela vă va fermeca de la prima privire cu modelul său tradițional, distribuit pe toată suprafața și finisat cu o bordură decorativă. Perdeaua finisată (sau la bucată) este croită pe măsuri exacte și are tivurile cusute. Această perdea nu mai trebuie ajustată, este suficient să o despachetați și să o agățați cu inele. Vă puteți comanda această perdea discretă atât în variantă clasică, cât și în varianta pentru geamul și ușa de la balcon.

Este produsă din poliester 100%, care are întreținere ușoară. Se recomandă spălarea la 30 °C, folosind un program pentru rufe delicate. Perdeaua Castela este ușor de întreținut, își menţine forma și nu se îngălbenește.

 

DETERGENT DE RUFE QALT

Pentru spălarea perdelelor şi a seturilor de perdele pentru balcon, folosiţi detergentul praf bioactiv şi fără fosfaţi Qalt, cu capacitate mare de curăţare şi albire şi cu miros proaspăt.

599 Lei
 
buc

Care este fixarea și plierea corectă a perdelelor?

 

Perdelele finisate sunt destinate agățării pe cleme, care nu ar trebui să fie la o distanță mai mare de 10 cm pentru o pliere frumoasă și regulată.

Pentru ca perdeaua să arate bine în geam se recomandă o pliere de 2,5 ori lărgimea geamului. Pentru alegerea modelului luați în considerare mărimea încăperii, stilul interiorului și nivelul de lumină în cameră. Dacă doriți mai multă lumină în încăpere, alegeți perdelele de vitralii, arcuite sau co model mai simplu. În caz contrar alegeți perdele cu model mai bogat. În cazul acestui tip este valabil faptul că veți realiza o pliere mai mică pentru a scoate în evidență modelul în sine al perdelei.

 

 

 

 

Care ar trebui să fie lărgimea perdelei?

 

Pentru alegerea dimensiunii corespunzătoare a perdelei trebuie ținut cont de dimensiunea geamului și înălțimea cornișei. Perdelele finisate cu dimensiunea de 350 x 160 cm sunt recomandate pentru un geam având lărgimea de 140 – 175 cm, inclusiv 15 cm în plus de fiecare latură. Amplasarea ideală a cornișei este la 10 cm deasupra geamului.

Care este alegerea lungimii corespunzătoare a perdelei?

 

Lungimea obișnuită a perdelei este la pervaz (A) sau deasupra caloriferului de încălzire de sub geam (B). Lungimea se măsoară de la cleme în jos.

În cazul unei lungimi mai mari decât este necesar, perdeaua poate fi ajustată în mod simplu, fără a fi nevoie de coasere. Marginea superioară mai rezistentă poate fi îndoită uniform, astfel încât să obținem lungimea dorită.

 

 

 

 

Curățarea perdelei

Pentru spălare folosiți detergență speciali pentru perdele cu conținut de substanșe active împotriva albirii și folosiți un program pentru rufe delicate la temperatură maximă de 30 °C. Nu stoarceți perdelele, eventual reglați numărul de rotații la minim și stoarceți un timp scurt. Nu folosiți deloc uscătorul de rufe. Agățați imediat perdelele la uscare. În caz de nevoie este permisă călcarea perdelelor la temperatură minimă.

Parametri

Spălare recomandată 30 °C
Mod de fixare Cleme
Lățime 350 cm
Înălțime 160 cm
Material Poliester

Îngrijirea produselor

  • Spălarea la o temperatură maximă de 30 °C
  • Calcat cu fier la maximum 110 °C
  • Se usucă prin întinderea
  • Nu albiți
  • Posibilitatea de curățare chimică

Online catalogul

În noul catalog găsiți ponturi pentru sezonul de toamnă.

Idei pentru o casă mai primitoare

Autoarele noastre pregătesc pentru dumneavoastră un blog plin de articole interesante. Indiferent că sunteți în căutare de inspirație pentru desăvârșirea designului locuinței, de sfaturi practice în gospodărie, de rețete sau de instrucțiuni pentru crearea unor decorațiuni frumoase, le veți găsi aici pe toate.

Newsletter
Noutăți și promoții
în căsuța Dvs de e-mail

Aici găsiți detalii despre prelucrarea datelor personale.

Garanția cumpărăturilor sigure
Suntem un magazin certificat și respectăm regulile cumpărăturilor în siguranță.
1000 puncte
de livrare
și multe avantaje
pentru cumpărăturile Dvs