Lenjerie de pat din bumbac ranforce FIORI

Cod: 5587101

Lenjerie de pat din bumbac ranforce FIORI

Cod: 5587101
Vânzări încheiate ... dar nu disperați, vă vom ajuta să alegeți un alt element. Căutare categorie Lenjerii de pat din bumbac neted
Lenjerie de pat din bumbac ranforce FIORI

Lenjeria din bumbac de proveniență cehă Fiori, în tonuri plăcute de violet cu un imprimeu floral frumos, va fi alegerea ideală pentru somnul Dvs. plăcut și o decorațiune frumoasă pentru dormitorul Dvs. Lenjeria de calitate de top este confecționată din bumbac pieptănat ranforcé 100% cu gramajul de 120 g/m2, care se evidențiază prin finețe, gramajul mic și o foarte bună respirabilitate, fiind în același timp un material foarte rezistent, care poate fi folosit tot anul.

Țesătura și designul lenjeriei provin din Italia, însă este lucrată manual în Republica Cehă. Lenjeria nu intră la apă, se evidențiază prin durata lungă de viață și prin culorile rezistente chiar și după spălări repetate.

Lenjeria Fiori este prevăzută cu închidere practică pe fermoar, pentru o îmbrăcare ușoară. Se recomandă spălarea pe dos, cu fermoarul închis, folosind un detergent lichid pentru rufe delicate, fără înălbitori, la maxim 60 °C.

Mângâierea delicată a bumbacului ranforcé

 

  • material natural
  • foarte aerisit
  • elimină eficient umezeala
    corpului
  • moale și adaptabil
  • nu alunecă și nu răcește
  • durată lungă de viață

 

Răsfățați-vă cu atingerea bumbacului extra moale ranforcé

Bumbacul ranforcé reprezintă cel mai bun dintre materialele din care se confecționează lenjeriile de pat, fiind o categorie specială de bumbac. Este vorba despre bumbac neted și moale 100%, tratat prin macerare. În timpul acestui proces, fibrele sunt înmuiate într-o soluție specială care are rolul de a îndepărta toate straturile în exces, lăsând în urmă doar miezul fin, dar rezistent. Calitatea bumbacului ranforcé este asemănătoare cu cea a bumbacului satinat. Materialul obținut este foarte maleabil și fin la atingere.

În comparație cu bumbacul clasic, acesta este vizibil mai fin și mai neted. Diferența este atât tactilă, cât și vizibilă. Bumbacul ranforcé elimină mai bine umezeala corporală. Este rezistent la frecare, se șifonează foarte puțin, iar o îngrijire optimă îi garantează o durată lungă de viață.

 

 

Cum se îngrijește corect o lenjerie din bumbac ranforcé?

Datorită tratamentului special, culorile nu se estompează nici la spălările dese. Totuși, este bine să respectați câteva reguli simple. Lenjeriile din bumbac rezistă la temperaturi înalte, ceea ce garantează o curățare perfectă, aspect pe care îl vor aprecia mai ales persoanele care suferă de alergii și familiile cu copii mici. Lenjeriile de acest tip sunt potrivite și pentru perioadele de boală, deoarece astfel aveți siguranța că, la spălare, transpirația și bacteriile vor fi îndepărtate complet din lenjerie. Spălați lenjeria separat înainte de prima utilizare. Atunci când spălați lenjeria, respectați întotdeauna instrucțiunile de pe eticheta produsului.

Lenjeria din bumbac ranforcé poate fi spălată, de obicei, la temperaturi între 40 și 60 °C – ghidați-vă după recomandările produsului. La 60 °C, acarienii sunt distruși. Stoarceți la un număr redus de rotații, pentru a evita ruperea fibrelor. Uscați lenjeriile atârnate peste sfoară/rastel, niciodată prinse doar de colțuri, pentru a evita deteriorarea acestora. În uscător folosiți doar programul „umed pentru călcare“. Bumbacul ranforcé nu se șifonează mult, iar o uscare corectă vă va scuti de călcarea lenjeriei.

Spălați și călcați lenjeria doar pe dos, cu fermoarul închis, separat de alte rufe, fără să umpleți mașina prea mult. Se recomandă folosirea unui detergent lichid pentru rufe colorate, iar pentru culori foarte închise, respectiv negru, folosiți un detergent lichid pentru rufe negre.

 

PRODUS CEH
Prin achizitionarea produselor de calitate sprijiniti producatorul autohton. Garantam cu certitudine originea, materialelor de prima calitate si traditia. Nu degeaba se spune mainile cehesti de aur!

Parametri

Dimensiuni husa pilota 140 x 200 cm
Gramaj 120 g/m²
Conținut ambalaj 1x față pernă, 1x cearceaf pilotă
Spălare recomandată 60 °C
Dimensiuni pernă 70 x 90 cm
Închiderea Cu fermoar
Material Bumbac ranforce

Online catalogul

În noul catalog găsiți ponturi pentru sezonul de toamnă.

Idei pentru o casă mai primitoare

Autoarele noastre pregătesc pentru dumneavoastră un blog plin de articole interesante. Indiferent că sunteți în căutare de inspirație pentru desăvârșirea designului locuinței, de sfaturi practice în gospodărie, de rețete sau de instrucțiuni pentru crearea unor decorațiuni frumoase, le veți găsi aici pe toate.

Newsletter
Noutăți și promoții
în căsuța Dvs de e-mail

Aici găsiți detalii despre prelucrarea datelor personale.

Garanția cumpărăturilor sigure
Suntem un magazin certificat și respectăm regulile cumpărăturilor în siguranță.
1000 puncte
de livrare
și multe avantaje
pentru cumpărăturile Dvs