Klausberg Set de oale emailate TOSCANA 4 buc

Cod: 16963
Transport gratuit

Klausberg Set de oale emailate TOSCANA 4 buc

Cod: 16963
Vânzări încheiate ... dar nu disperați, vă vom ajuta să alegeți un alt element. Căutare categorie Seturi de oale
Klausberg Set de oale emailate TOSCANA 4 buc

Setul de oale emailate de calitate TOSCANA cu decor de sticle ornamentale vă va atrage atenția la prima vedere prin volumul mare. Toate oalele sunt fabricate din oțel carbon de calitate și sunt bune condcutoare de căldură. Profilul practic al oalelor previne vărsarea. Se recomandă pentru toate tipurile de cuptoare inclusiv cele cu inducție. Nu se recomandă spălarea în mașina de spălat vase pentru a preveni deteriorarea stratului pictat exterior. Setul conține 4 oale cu capace - 2,8 l (18 x 12 cm), 3,6 l (20 x 13 cm), 4,8 l (22 x 14 cm), 6,1 l (24 x 15 cm).

SFAT privind oalele emailate: sarea adăugată în apa rece poate lăsa pete pe fundul vasului. Din acest motiv adăugați sare numai în apa fierbinte.

Material: oțel carbon emailat
Dimensiune oală 2,8 l: 18 x 12 cm
Dimensiune oală 3,6 l: 20 x 13 cm
Dimensiune oală 4,8 l: 22 x 14 cm
Dimensiune oală 6,1 l: 24 x 15 cm

Am testat în locul dvs.!

Vă veți bucura de gătitul în vase emailate din oțel carbon de înaltă calitate, pentru că mențin căldura bine. Setul conține vase de la 2,8 până la 6,1 litri și asta este deja volumul pentru o porțiunea bună. Acestea sunt ideale pentru cabane unde găzduiți un număr mai mare de oaspeți sau pregătiți mancare pentru timp de două zile. Am gătit in ele o supă de leguminoase si rețetă veți gasi pe blog-ul nostru.

Online catalogul

În noul catalog găsiți ponturi pentru sezonul de toamnă.

Idei pentru o casă mai primitoare

Autoarele noastre pregătesc pentru dumneavoastră un blog plin de articole interesante. Indiferent că sunteți în căutare de inspirație pentru desăvârșirea designului locuinței, de sfaturi practice în gospodărie, de rețete sau de instrucțiuni pentru crearea unor decorațiuni frumoase, le veți găsi aici pe toate.

Newsletter
Noutăți și promoții
în căsuța Dvs de e-mail

Aici găsiți detalii despre prelucrarea datelor personale.

Garanția cumpărăturilor sigure
Suntem un magazin certificat și respectăm regulile cumpărăturilor în siguranță.
1000 puncte
de livrare
și multe avantaje
pentru cumpărăturile Dvs