Ghete bărbătesti cu fermoar

  • realizare de calitate
  • cu lână merinos
  • stabile și confortabile

Ghetele de bărbați din lână de oaie sunt potrivite atât pentru purtarea în interior, cât și afară. Se deschid foarte usor pe întreaga căpută, datorită acestui fapt încălțarea va fi o joacă. Talpa tare antiderapantă vă permite să iesiți fără probleme în afara casei chiar și în timpul iernii. În interior, ghetele sunt căptușite cu lână de oaie merinos. Este vorba de un material obținut prin tunderea mieilor în stadiul când lâna este cea mai moale și este considerată cea mai bună variantă posibilă a acestui material natural de calitate.

Material: partea interioară –pâslă, căptușeala – lână de oaie merinos

Mărimi: 41 - 48

 

LĂNA
Produse din lână datorită capacității naturale de termoreglare a valurilor, veți fi răcoroși în timpul iernii și răcoroși în timpul verii ,așa că sub pătură de lână. Din cauza absorbției de praf reduse scăzut, structurii fibrelor în formă de ax, prezența lanolinei și capacitatea de a elimina umezeala din așternut se creează un mediu nepotrivit pentru acarieni și alte microorganisme, prin urmare acest produs este potrivit pentru alergici.

SĂNĂTATE BUNĂ
Lână este ușor de întreținut în curățenie. Lanolina naturală conținută în fiecare fibră are efecte benefice asupra pielii. Ea înmoaie și acționează antiinflamator. În plus, ameliorează durerea reumatică, are un efect benefic asupra tractului urinar și calmează întregul corp.

INCALZESTE
Produsele care va garanteaza ca nu veti mai tremura niciodata de frig! Placute la atingere si pe corp. Incalzesc, incurajeaza si imbunatatesc starea dumneavoastra de spirit chiar si in zilele cele mai reci.

Evaluare: (28)

Scrieți o recenzie și câștigați valoarea comenzii dvs!
Adăugați recenzia sau fotografia dvs la produsul cumpărat și veți fi inclus în tragerea săptămânală, prin care puteți câștiga valoarea comenzii dvs!
Scrie și câștigă
Mai multe informații
98%
Evaluat 28 utilizatori
25 x
3 x
0 x
0 x
0 x
100%
Maria
28.10.2022

Foarte calduroase si comode. Perfecte pentru iarna, sotul este incantat

Este aceasta recenzie utila?   Da (0) / Nu (0)
100%
Emil
22.1.2022

Perfecte, port astfel de ghete din tinerete

  • Calduroase
  • Nimic
Este aceasta recenzie utila?   Da (0) / Nu (0)
100%
Alma
17.1.2022
  • Ghetele sunt bune si groase. Sotul le-a purtat deja si este foarte multumit
Este aceasta recenzie utila?   Da (0) / Nu (0)
100%
Petru
7.1.2022

Totul este in regula, sunt multumit de aceste ghete practice si usoare

Este aceasta recenzie utila?   Da (0) / Nu (0)
100%
Catalina
28.12.2021

Livrare rapida si produse de calitate!

  • Nu ma asteptam sa primesc coletul inainte de Craciun, dar datorita promptitudinii si expedierii rapide, comanda a ajung foarte repede. Va multumesc!
Este aceasta recenzie utila?   Da (0) / Nu (0)

Întrebările Dvs. (2)

Aveți întrebări despre acest produs? Nu ezitați să le adresați în discuția noastră.

Online catalogul

În noul catalog găsiți ponturi pentru sezonul de toamnă.

Inspirați-vă

Autorii noștri împreună cu dvs., clienții noștrii, lucrează la o revistă plină de sfaturi, ghiduri, rețete și inspirații. Sunteți curioși asupra noutăților?